Mamici cu 2 pitici
Raspunsuri - Pagina 16
OanaRusu spune:

Dana
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
'neatza! Eu dau
astazi? ![]()
Dana 

Nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Ati putut dormi de luna plina?
Eu astept sa se trezeasca Matei ca imi plezneste sanul stang...e plin de lapte de aseara si azi dimineatza a supt din cel drept.
Si azi iesim afara ca este senin, frig, da senin.
crengu, ma bucur ca Cristian este mai bine!Multa sanatate!
Va doresc o zi buna in continuare si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Amalia spune:
Neata fetelor!
Multumesc pentru cafea Ana_a
Dana nastere usoara iubita! Abia asteptam vestile bune!

Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Sanziana ce mare s-a facut si bebe David!
Tare curajos a fost mititelul la vaccin, m-a impresionat cu reactia lui!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de amandoi!
Gabitzam m-am uitat o gramada la pozele voastre. Dulci rau Craciuneii si Craciunitele voastre!
Ati avut o intalnire pe cinste!
ClaudiaH ma bucur ca ai apucat sa vezi ca nu Stefan era de vina!
Pup un puiut influentabil
Doniro tare dulci erau puiutii tai cand i-ai prins in camera!
Te topesti cand vezi faze din astea!
Crengu ce bine ca e asa intelegator si iubaret Cristian!
. Cat priveste pupicurile, eu sunt foarte surprinsa ca David al meu nici acum la varsta asta nu mi le respinge, si ma dragaleste si el cum o fac si eu de cate ori are ocazia. E o fire tare lipicioasa!
Multa sanatate lui Cristian, sa-i treaca repede otita!
Julax ce pofta mi-ai facut cu clatitele alea..
Ma tin sa fac si eu de luni de zile...nu am apucat inainte sa vina bebe Luca, acum nici atat..dar lasa ca-mi fac eu timp zilele astea..
CamiM pup dulce Sabina sa-i treaca semnul
si pe Sofia ca a promis sa fie copil cuminte!
Doua scumpe!
Ada_S tare mult m-a impresionat Alvin cu taratul in genunchi si cu rugamintile!
Dragii de ei, au asa o candoare!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
ClaudiaH spune:
Crengu, o sa ma uit in schema de vaccinari si o sa-ti spun ce si cum.
Rromanitza, nastere usoara!!!!! Iti tin pumnii si astept vesti bune!
De la noi... nimic deosebit. Doar ca ma gandesc serios sa-i intrerup diversificarea Lucie desi abia am inceput-o. A avut ieri scaun si am regasit in scaunul ei piureul de morcov avand acelasi aspect ca si inainte de a-l manca. Chestia asta ma face sa cred ca tubul ei digestiv inca nu este suficient de matur incat sa-l proceseze si atunci desi ea papa cu placere dpdv nutritiv nu-i este de nici un folos. Asa ca probabil vom ramane o perioada de cateva saptamani doar cu cereale seara si lapte de la mami. In ianuarie, dupa sarbatori o sa incercam din nou cu legumele, atunci va avea si ea aproape 6 luni. Vom mai vedea insa pe parcurs. Am impodobit aseara bradul de Craciun; nu va pot descrie bucuria lui Stefan si entuziasmul cu care a participat. In rest... tot criza de timp. Dimineata tre' sa fac curatenie in casa, dupa-amiaza merg cu Stefan sa vedem camioanele Coca-Cola caci azi vor fi la noi in oras iar taica-su are petrecxerea de Craciun a firmei si deci... tre' sa ma duc eu. Maine plecam la o prietena care are ziua de nastere si stam peste week-end deci pregatiri, bagaje... asa ca timpul...
Gata, v-am pupat pe toate, fug ca s-a trezit printesa mea. NUmai bine tuturor si week-end placut!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
Am admirat toti craciunei
ce poze frumoase! 
Claudia, nu stiu cat proceseaza bebeii la varsta asta din hrana, dar eu continui sa-i dau Anei pt ca papa cu placere si pt ca nici la Paul (care era la varsta asta deja numai cu lapte praf) nu era altfel. Insa daca Lucia creste ok, nu cred ca-i cazul sa-ti faci griji, nu?
si restul gashtii - noi avem o raceala cam aiurea (adica Ana) asa ca nu mai stau prea mult pe aici 
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia ... . Cat priveste pupicurile, eu sunt foarte surprinsa ca David al meu nici acum la varsta asta nu mi le respinge, si ma dragaleste si el cum o fac si eu de cate ori are ocazia. E o fire tare lipicioasa!![]() ... Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Cam asa si cu Paul, tare pupacios
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Dana,azi e ziua cea mare,nu?

Doniro,e super ca dorm impreuna.Inteleg ca ai fost serioasa atunci,la 4,ca mai patesc si eu asa cu Alex cand face cate o boacana.dar in sinea ta...![]()
Gabi,ce de Craciunei frumosi

Cami,aha,tot restrictie e si time out-ul...![]()
Crengu,cred ca e problema generala cu racelile la gradinita
Sanatate multa,te cred ca e greu,mai ales ca nici nu trece bine si o iei de la capat
Claudia,La multi ani Luciei pentru maine!
Weekend placut!
Maine cred ca o sa vina niste prieteni pe la noi,de dimineata fac o crema la pahar si o rulada cu cascaval si peste sa-i cinstesc de ziua sotului si apoi mai vedem.As iesi la cumparaturi parca,mai vedem...Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
MissJJ spune:
Dana galerie si de la la noi:

Sorry fetele nu mai resusesc sa tin pasul, mii de scuze, revin cand pot acuma fug la papa ca acusi vrea Ari papa si acusi se trezeste si Ami si nu mai apuc.
Suntem cu multa treaba am tot fost plecata n-am mai avut timp d enet tare mult cand am abia apuc sa scriu cate ceva la pepenasi si in rest mai citesc cat reusesc calculatorul afec si el figuri.
Pupici multi si spre sa apuc sa rvein cat de rapid.
Amalia spune:
Julax suna super crema ta la pahar si rulada cu nascaval...si nu par a se face in mult timp...ca timp nu am
...te rog frumos, imi spui si mie cum le faci?

| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Maine cred ca o sa vina niste prieteni pe la noi,de dimineata fac o crema la pahar si o rulada cu cascaval si peste sa-i cinstesc de ziua sotului si apoi mai vedem.As iesi la cumparaturi parca,mai vedem... Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclip Alex Poze si filmulete ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si