Bazar pentru Andrei
Raspunsuri - Pagina 18
kriss79 spune:
Imi retrag produsele puse spre licitatie, intrucat le voi oferi altcuiva.Ele sunt de f multa vreme postate, dar nu au fost interesante vad pana acum.
Acestea sunt: 203,415,387,446,442,411,412,390.
Anunt ca 413,babetica tigex este de multa vreme castigata si trimisa!! e o eroare ce a aparut de la Sonia, licitatia aparand de 2 ori.
LA adulti retrag: 23,37,38.
Am vazut ca papuceii ladybird au fost castigati de ionik dar nu m-a contactat pana acum.daca nu o va face pana la sfarsitul anului ii voi oferi si pe aceia.
Doina, ma rog in continuare pentru sanatatea lui Andrei!Doamne Ajuta!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
PIDANA spune:
Cu scuzele de rigoare inca nu am reusit sa pun banutii. Suntem si noi rau in pom ca nu au intrat banii de alocatie+concediu, dar speram ca va fi bine.
Edit. Catrinutza, pt ce varsta sunt hainutele?
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
kid spune:
kriss79 Am modificat lista.
PIDANA Cred ca sunt hainute de nou-nascut (0-3 luni).
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
puisorul spune:
Imi cer scuze dar am fost tare ocupata in ultimele zile. Daca platesc prin internet banking cum fac cu dovada si la cine sa o trimit?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
Cum se topesc kilogramele
mariutza_mea spune:
Kid am primit astazi lapticul. parca ati stiut ca azi ajunge. multumim
mstela am primit tot azi si lapticul de la dv.multumim
kid spune:
puisorul Poti sa platesti si prin internet banking si poate confirma Doina cand intra banii.
mariutza_mea Ma bucur ca a ajuns laptele.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
doina_cel spune:
kid, multumesc pentru tot!
puisorul, nu iti face griji cu confirmarea. poti contacta pe cine are sa iti trimita ceva, eu poate sunt mai lenta cu activitatea pe aici si confirmarea si nu as vrea sa astepti dupa mine.
pidana, e in regula! cand poti si daca poti, nu te stresa...
kriss79, multumim mult pentru urari si pentru sprijin!
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
Reda zambetul copiilor !
diana2242 spune:
fetelor am primit ieri un pachet cu 2 bodiuri dar nu sunt de-ale mele,unul este codul 35 din bazar iar altul nu il gasesc poate l-o fi castigat altcineva eu il trimit unde o fi sau daca nu le platesc dar le vreau si pe cele comandate de mine respectiv 7,26 sunt oferite de doxinu.mercic mult si sper sa rezolvam cumva problemuta.Sarbatori fericite tuturor si Ali stai linistita cand il poti pune il pui nu e o probl asta
ariel_7000 spune:
Doina, am intrat sa va transmit Sarbatori Fericite si fie ca in aceasta zi sfanta sa va fie ascultate toate rugaciunile. Doamne ajuta lui Andrei si tie, mamica puternica!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
ariel_7000 spune:
daca se poate, sa reducem pretul la felinarele pt craciun, le las la 4 ron bucata si as mai ruga pe cele care se ocupa de bazar, daca sunt fete din bucuresti (ca sa nu mai asteptam livrarea prin posta) care le doresc, sa le dam fara a astepta cele 3 zile de licitatie, tinand cont ca bate Craciunul in poarta. le puteti folosi si de revelion, ca sa ademeniti un An Nou plin de belsug si ce va mai dorit. Felinarele se afla la Arcadia. exista doritoare?
ps: alexuta mea ma intreaba zilnic daca le-a cumparat cineva
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.