Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

Acatistul Sfintilor Cosma si Damian,Sf.Antonie cel Mare,Arhanghel Rafel si Sf.Simon Zilotul sunt pentru armonie in familie si linistirea "spiritelor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

vesti noi si despre Valeria: vestea buna e ca bb mai mare nu mai e conectat la nici un aparat si evolueaza foarte bine, cel mic e la fel in continuare si inca nu respira singurel ... insa partea buna la amandoi e ca au luat in greutate si au in jur de 1 kg.

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

MaraAnisia - multumim pt. vesti si pentru ca ne tii la curent cu evolutia copilasilor Valeriei. Domnul sa le dea sanatate si sa-i inzdraveneasca
Fetele, va rog din inima sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva, daca am spus un cuvant aspru sau daca nu am reusit sa fiu alaturi de voi de fiecare data. Eu maine dimineata vreau sa ajung sa ma spovedesc, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Anadomnica, sa-ti fie cu folos impartasirea si sa-ti aduca mare liniste in suflet.

Doamne ajuta

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

MaraAnisia - multumesc, Doamne ajuta!
Fetelor, chiar in dimineata asta dupa o scurta "contrare" cu sotul meu, i-am dat o noua "alintare" - acum ii zic Ghimpele si normal ca ne-am stricat de ras dupa ce am hotarat ca i se potriveste alintarea asta - adica eu am hotarat si azi tot asa l-am sunat si am cerut cu Ghimpele de fiecare data! E putin suparat, da' cred ca a prins ceva din idee.
Pup la toate

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna fetelor!
E ceva vreme de cand nu am mai scris pe forum, am luat o pauza, am incercat sa nu ma mai gandesc secunda de secunda doar la dorinta de a avea un copil si la intrebarea de ce nu mai vine. De cateva zile scriu la subiectul fiv pentru ca luna trecuta am recurs la aceasta metoda si azi se fac 8 zile de la embriotransfer. In cateva zile voi avea si rezultatul si sper sa fie unul pozitiv. Am intrat la voi sa va salut si sa va spun ca va citesc de cate ori am ocazia. Va pup pe toate, si pe cele vechi pe care le-am regasit si pe cele noi care vi s-au alaturat cu rugaciune si credinta in Dumnezeu. Doamne ajuta, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Feteleee, m-am intors, bine v-am regasit! Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la Sf Parascheva, a fost foarte emotionant si o mare bucurie pentru noi! Si mi-a placut fff mult Iasiul, e un oras atat de frumos, desi am auzit atat de putine despre el.

Ce sa va zic, a fost un mic pelerinaj mai greut, m-au ajuns greturile si nu prea aveam pofta sa mananc nimic, la restaurante gaseam de post numai fasole si ciuperci si mi se facea rau numai cand auzeam de ele. Borsul moldovenesc ramane o legenda pentru mine, nu l-am gasit si chiar aveam nevoie de o ciorba acra. Am o stare de oboseala si nu reuseam sa ma rog asa cum trebuie cand ajungeam la cate o manastire si sunt cam dezamagita de mine. Dar ma bucur ca am vizitat cateva manastiri si ca am reusit sa las pomelnice pe acolo.

De cand a inceput postul si eu parca ma rog mai rar, seara mi-e somn de la 7 si abia daca spun o rugaciune mica. Imi tot zic ca o sa ma mobilizez, sper sa reusesc. Azi am renuntat si la post. Nu stiam ce sa mai mananc acrisor de post, asa ca am trecut pe iaurt. O sa tin totusi miercurea si vinerea si in ultima saptamana.

Ma bucur ca v-am regasit, mi-ati lipsit ! Sa aveti spor la rugaciune si sa va ajute ingerasii sa stati departe de ispita certurilor. Si noi ne mai certam, mai rar, dar de obicei din cauza mea si ma rog mereu in gand sa ma ierte Dumnezeu ca-s rea!

Elleni, Pogonici, Rmihaelag bine ati venit! Faca-se Voia Domnului cu voi!

Mie mi-a zis cineva pe la inceputul verii ca daca bb vrea sa se nasca leu, se va prinde exact cand trebuie ca sa iasa leu. Nu prea i-am dat importanta atunci, mai ales ca mi se parea muuult pana toamna si speram sa raman intre timp. Dar uite ca minunea chiar s-ar putea sa fie leu, pt ca se va naste, cu Voia Domnului, in jur de 20 iulie.

Medamaya, sa-ti ajute Maicuta Domnului sa ai cel mai frumos cadou de Craciun !
Happymum, ce mai stai? Impodobeste bradul! Si noi vrem sa-l impodobim zilele astea! Daca ma simteam mai bine il impodobeam eu azi ca sa-i fac o surpriza sotului, dar cred ca pica tot in grija lui.

Lauraa, Anaomaria sa va ajute Dumnezeu in initiativele voastre frumoase. Si noi vrem sa contribuim, numai sa ne spuneti cum.

Hera, felicitari pentru minunea de fetita pe care ti-a daruit-o Dumnezeu! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea in fiecare clipa a vietii voastre!

Sufletel, Jesika, ma bucur ca ati ales calea asta si sper sa va ajute Dumnezeu, sa fie Voia Lui ca voi sa fiti mamici.
Pogonici, sa fie ingerasii buni ai Domnului cu tine si cu doctorii la operatie, sa-i ghideze sa-ti faca numai bine si numai ce ai nevoie !

Fetelor, ce ma bucur pentru bebeii Valeriei! Sa-i ajute Dumnezeu sa cresca mari si sa fie sanatosi! Multumim MaraAnisia pentru vesti.

Florela, Domane ajuta! Te asteptam sa intri cu vesti bune!

toate fetele!

7+
Minunea Sfantului Nectariei si a Maicutei Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Noce bine ai revenit !
Ai fost la doctor? Ai spus parintilor, socrilor ca esti insarcinata ?
Nu-i nimic ca nu mai tii post,ai un motiv binecuvintat .

Florela,Doamne ajuta sa vii cu II.

Anaomaria si eu sint mai impulsiva dar ma...tratez .Sotul meu nu e deloc asa, ba din contra.E foarte greu sa te certi cu el.Si mi-am dat seama (slava Domnului) ca e mai bine sa adopt si eu atitudinea asta si se simte. De exemplu acum nu imi amintesc cind ne-am certat ultima oara. A nu se intelege ca noi nu ne certam, ca ne certam,dar destul de rarut. Nici mie nu-mi place sa fiu certata cu cineva. Urasc asta !

Cit despre lucrurile neplacute care se intimpla in post, sint normale din pacate pentru ca ''neprietenul'' sta la pinda si ispitele sint mai mari.

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor...sunt atat de trista..nu ptr ca as avea emotii ptr acesata interventie si ptr ma dor rinichii..spatele...nici eu nu stiu ce ma doare..si ovarul drept.....

te rog doamne ascultami rugaciunea si iami durerrea ca nu mai pot....nu ma simt bine deloc..nici bagajul nu lam terminat...si nu am nici o putere

dumnezeu ne da durere trupeasca ptr a ne plati pacatele, ca suntem fff pacatosi..dar grea e suferinta......

fetelor nu stiu daca va mai scriu in seara asta, dar pomeniti-ma si mine in rugaciunile voastre atunci cand va rugati..si sai lumineze mintea dct ptr a ma face si pe mine bine...si ptr daruirea de copii

doamne ajuta si sa ne auzim cu bine...sper ca atunci cand ma intorc sa aud ca sau intamplat minunii.....

doamne ajuta si nu uitati sa va rugati din tot sufletul, caci rugaciunile vor fi ascultate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Multumesc
N-am spus inca familiei. deja nu ne mai intreaba nimeni pentru ca stiu ca suntem in post si stam cuminti. Cred ca le spunem de Craciun. Nici la dr n-am ajuns, nici nu m-as duce, doar ca mai apar intrebari si as avea nevoie sa intreb un dr, de exemplu daca am voie sa iau calciu, pentru ca materna contine doar 16% din DZR, iar din alimentatie nu cred ca iau mai mult de 10%, pentru ca am greturi si mananc putin. Ironia e ca matusa mea e dr, dar daca ii spun ei, ea poate sa ii spuna mamei si ar fi neplacut sa nu afle de la mine.

7+
Minunea Sfantului Nectariei si a Maicutei Domnului

Mergi la inceput