Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)
Raspunsuri - Pagina 13
anadomnica spune:
marijan90- te rog sa-mi spui numele de botez. Te-am trecut pe listuta! fii binevenita!
speranta - multumim din suflet, Domnul sa te binecuvinteze si sa-ti indrepte pasii spre manastiri binecuvantate si pline de har. Asteptam impresiile din tara greciei.
ingeras70- observatiile tale sunt bune! Multumesc. Propunerea mea va fi in acest caz ca toate fetele care doresc sa nu fie sterse din listutele noastre sa voteze incepand de la acest capitol pana la cel cu nr. 25 cel putin odata. Asa cred eu ca va fi destul timp si vor vota toate. Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
ANITA75 spune:
Happy, la mine dupa linkuri apare subiecte active si cautare in forum pe care sa dau , scuze pt atitea intrebari
jesika spune:
Anita undeva, la ''Mesaje private'' ai ''activare mesaje private''. Dai clik si gata...eu parca asa am facut. Oricum stiu ca e foarte usor.
Sufletel ce mai faci, cum iti mai este ? Te asteptam cu vesti bune
.
JSK
jesika spune:
Anita ai putea sa-mi trimiti mie PM cu adresa ta de mess. Asta nu inseamna ca nu tb. sa-ti activezi mesajele, dar e o metoda mai simpla de comunicare.
JSK
marijan90 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru primire, nu ma asteptam sa ma primiti cu asa caldura. Numele meu de botez este Ana-Maria si al sotului meu este Mihai.
Georgia iti multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci.
Fetelor as vrea sa va spun si eu povestea mea. In urma cu multi ani am fost diagnosticata cu PCOS si singurul tratament care mi s-a prescris au fost AC,pe care le-am luat nestiind cat de rau o sa imi fac, vreo 5 ani, acum 1an le-am inrerupt si au inceput problemele. Ovarele s-au umplut de chisturi care nu mai trec cu nici un tratament, acnee a aparut pe fata si colac peste pupaza am cicluri foarte lungi si anovulatorii. Nu stiu ce sa mai fac dpdv medical am incercat aproape tot. Acum sper doar DD sa ma ajute, sa am si eu un BB. Vreau sa va spun ca am fost o persoana credincioasa de mica deoarece mama asa m-a invatat, dar nu pot sa spun ca eram in fiecare duminica la biserica. Ma mai duceam la biserica Sf.Anton martea cate 10 saptamani la rand mai faceam pauze. Din asta vara am regasit in biserica un sprijin foarte mare, si nun trece nici o duminica fara sa ma duc. M-am apropiat f.mult de DD si acum ca v-am gasit si pe voi consider ca sunt pe calea cea buna. Va multumesc ca m-ati ascultat si va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 buna vreau sa spun si eu Prezent! Eu voi pleca sapt aceasta in Grecia, la Atena..fiti convinsa ca voi lua listuta cu mine... ma voi duce in interes de serviciu, dar vreau sa "fug" un pic si pe la o manastire..sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu si sa imi calauzeasca pasii..El stie cel mai bine..Va doresc o saptaman plina de vesti bune si sa ganditi pozitiv! ![]() |
speranta, ai vazut la tv ce se petrece in atena, da? sa ai grija si DD sa te fereasca de probleme. am vb cu o cunostinta din grecia si a zis ca in atena sunt intradevar miscari mai serioase dar ca cei in masura sa o faca au anuntat ca vor linisti cat de curand lucrurile. doamne ajuta sa fie bine si liniste cand te duci tu acolo. ne
pentru tine.inca o data, sa ai grija.

poate viitoare
, te
DDpoze
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 Happy, la mine dupa linkuri apare subiecte active si cautare in forum pe care sa dau , scuze pt atitea intrebari ![]() |
chiar nu stiu ce sa zic. ar trebui sa apara. dar asa cum ti-a sugerat jesika, trimite tu un PM si o sa se rezolve. dar mai vezi si-n stanga unde scrie MENIU ca jos mentioneaza profil personal si mesaje private. incearca acolo.
pupici.
poate viitoare
, te
DDpoze
jesika spune:
Subiecte active
Membri
Cautare
-------------------
Pagina Comunitatii
CHAT ACUM!
Galerie poze
Albume foto
BLOGURI
TOPURI
Sondaje Actuale
Donatori
Avertismente
-----------------
Carte de bucate
Mica Publicitate
-----------------
Profil personal
Foloseste punctele
Mesaje private
Scrie in BLOG
Anita asa este structurat chenarul din stinga, sus. Intra la mesaje private si dai clik pe activare mesaje private.Am trimis mesajul asta pt. ca am impresia ca nu nu intri unde trebuie. Sau mi se pare
?
JSK
ellenii spune:
Pentru fetele care lasati acatiste la biserici, folositi lista cu toate aspirantele, doar cu numele de botez, nu?
Am sa o redactez si eu, daca e asa sa o las pe unde merg.
Sper sa ajung in viitorul apropiat la manastirea Bustrita din judetul Neamt, unde este icoana facatoare de minuni a Sfintei Ana cu Pruncul Maria.
O prietena de-a mea s-a rugat in acea manastire si a ramas insarcinata, dupa ce se chinuise luni in sir, fara rezultat si fara vreo explicatie medicala. A ramas insarcinata imediat ce s-a intors de la manastire.