GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, vazut pozele! Dar aveti la zapada ca-ca-lau!!!! La noi abia acum pot spune ca s-a depus suficient! Plus gerul aferent! Ah, si mi-a mai placut fetita in roz de langa Mosu! Un adevarat ingeras! Succes la intalnirea cu Raluca! Ca uite, cu mine nu a reusit sa se intalneasca in vara!

Doina, nici nu stiu cum este mai bine: fara zapada, dar gerrrrr sau cu zapada si cu gerrrr? Din fericire, nu prea am ajuns la mana programelor de la tv: ne-am jucat rummy/table in doi si am mai vazut ceva filme de pe calc... Poate reusiti si voi ceva jocuri in familie.

Azi:

Gandeste-te cat se poate de serios la viitorul tau. Ia in considerare orice informatie de care ai nevoie sau orice noua indemanare pe care ar trebui sa o inveti pentru a-ti putea drumul pe care ti l-ai ales. Nu uita ca, in acest week-end, sa-ti faci timp si pentru o iesire romantica cat mai lunga. Discutiile cu persoana draga iti pot oferi posibilitatea de a gandi dincolo de unele bariere si a gasi calea pentru a avansa.

si

Esti indragostita pana peste cap. Esti visatoare si se pare ca perioada sarbatorilor ti-a alimentata pofta de a fi iubita si rasfatata.

si

Initiativele de ordin sentimental ar fi favorizate azi, deci, daca exista cineva anume care iti face inima sa bata mai tare, acum e momentul perfect pentru a te apropia si a-i demonstra ce simti. Invita-l la o plimbare romantica prin parcul iluminat feeric, da-i un telefon sa-i transmiti urari de sarbatori sau fa-i apropouri sa petreceti revelionul impreuna. Acum inimile vibreaza mult mai usor, deci o declaratie de dragoste ar avea un impact mult mai profund. Ai vrea sa-i spui ce simti, nu?

No, va urez sa va simtiti iubite, rasfatate, ca vad ca toate horoscoapele duc intr-acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu m-am intal;nit cu Ralu, cred ca n-a venit. Scuze pt. graba, va pup!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Iote ca sunt in pat, racita cobza! Nu prea am adormit aseara, iar de azi dimineata am un sot care se tot foiese pe langa mine: mi-a luat medicamente (mda, este cazu' de antibiotic), imi tot incalzeste la ceai cu lamaie doar-doar il voi bea, imi face supa Si astea, cu toate ca el dadea semne de raceala, nicidecum eu... Prin urmare, ieri am stat in casa, azi la fel, sper ca maine sa-mi revin si eu la sentimente mai bune!

Horoscopul:

Esti de mare ajutor unui prieten care nu are indrazneala sa apeleze la tine, pentru ca nu ar vrea sa te deranjeze tocmai acum, dar din ceea ce iti spune iti dai seama ca numai tu l-ai putea sustine in depasirea impasului in care se afla. Tu detii cheia problemei sale, solutia salvatoare, informatia utila in acest caz, de aceea nu vei pastra nimic pentru tine, impartasind tot ce stii cu sinceritate. In fond, de aceea ai adunat atatea cunostinte din domenii diferite, ca sa devii un fel de enciclopedie ambulanta, la nevoie...

si

Exista o ambianta propice legaturilor amoroase si momentelor placute in viata de cuplu. Nu te astepta la tot felul de realizari financiare zilele urmatoare pentru ca bugetul tau are nevoie de o perioada de recuperare.

Stati la caldura (sfatul meu) si nu prea mult pe-afara! Numai spun nimic de gerul de aici (-22 de grade in cursul noptii )

Mergi la inceput

Tratamentul aplicat ieri cu ajutorul sotului a dat roade, asa ca azi sunt mai vesela si zglobie ca ieri! Adica, deja mi-am revenit la treburile casnice...

Azi:

Ai planuri peste planuri si nu stii cu care sa incepi mai intai. Se poate spune ca te-ai umplut de elan, singura problema care iti mai ramane este aceea de a gasi o metoda eficienta de a le duce la indeplinire. Poate ca un ajutor extern sa te ajute, asa ca nu evita sfaturile celor din jur. Daca astepti o veste e timpul sa vina. Se pare ca aceasta este singura bucurie de peste zi, desi incerci diverse alte metode.

si

Esti nevoita sa faci diverse drumuri pentru rezolvarea anumitor probleme. Planurile pe care ti le-ai facut sunt deturnate de intarzierea sumelor care ti se cuvin.

Geru-i tot la locul lui! Numai vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor a nins si la no, sau ati trimis voi zapada? e si ger, dar asa e iarna.Azi fac o prajitura- CARPATI, ma apuc acus de ea caci trebuie sa stea 48 ore pana o tai.Voi ce faceti?
ia sa vedem un horoscop....

Luni, 29 decembrie 2008

Personalitatea ta este contradictorie azi. In anumite situatii pui o valoare mai mare pe familie, in altele pe aspectul financiar al problemei. Cei apropiati nu isi dau seama ce e cu tine, dar asta nu inseamna ca vor fi discutii contradictorii. Reusesti pana la urma sa te echilibrezi si sa o apuci pe o cale buna.

sanatate la bolnavioare!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

unde sunteti???

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

multa sanatate ,blackgirl0,si insanatosire grabnica.La multi ani!
Un nou an mai bun si multa sanatate la toate gemanutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

toata gasca, mie nu imi ajunge timpul pentru nimic
ma bucur sa stiu ca sunteti bine, sper sa mai vin inainte de rev

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Aici sunteeeeem!!!
Haideti la o cafea!
Eu sunt pe baricade, la serviciu, dar am zis ca inainte de a ma apuca de lucru sa beau o cafea cu voi!
Black, cum te simti? Sper ca bine! Ai grija de tine, fa-te bine cat mai repede! Multa sanatate!
Doina, ma bucur ca a ajuns putina zapada si la voi!
Raluuuu, unde-ti tii nasul? In zapada, la Durau, cumva?
Olim, Alex ce mai face?
Aurora56, un an bun si pentru tine! La multi ani!
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Va pup si fug la treburi, caci sunt multeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput