GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

La multi ani si Craciun fericit tuturor gemanutelor de la 2 gemanute.
Ganduri bune si urari de sanatate ,impliniri si bucurii tuturor!
La ceas de sarbatoare ascultati colindele sai bucurati-va impreuna cu cei de langa voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

CRACIUN FERICIT!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Craciun Fericit!!! Tot ce va doriti: sanatate, bucurie, liniste alaturi de cei dragi, grija la indigestie !

Lora si Raluca, sunt verde de invidie ca va intalniti! Sarbatori Fericite!

Aurora, prieteni vechi si dragi! Iti urez si tie toate cele bune, sa ai alaturi pe cei iubiti, familia sa fie unita, atmosfera calma!

Olim, Aida, Doina, Tzuni Sarbatori Albe si senine!

Eu acum stau cu burta in sus, nu am apucat sa ma ating decat de ceva "porcarii". Nici vb de sarmale, friptura, cozonaci! Poate reusesc sa ma mobilizez la facut pasi prin oras: a nins ieri, iar in Poiana chiar este zapada! V-am facut pofta?!

Horoscopul azi:

Ai astazi posibilitatea sa intelegi care iti sunt sentimentele si ceea ce ai de facut pe viitor. Nu trebuie sa iti fie frica sa faci promisiuni. Daca iti vine cheful sa faci astazi ceva in mod diferit decat pana acum, vei vedea cum aceasta se poate transforma intr-o dovada in fata celorlalti ca nu numai ca esti capabil(a) sa tii lucrurile in frau, dar ai si disponibilitati extinse de a face mai multe decat ti se cere.

si

Reusesti astazi sa te bucuri de timpul petrecut cu familia ta.
Compasiunea si intelegerea sunt calitati emotionale care sunt apreciate de cei apropiati. In ultima vreme se pare ca barfele si certurile dintre persoanele din jurul tau nu te mai impresioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vreau si eu in Poianaaaaaaa!!!!!!
Mama mea a lucrat la Hotel Alpin in tinerete, apoi matusa si unchiul, iar de la Alpin la Ciucas...aia e zona mea "de suflet"...vezi, si eu am de ce sa fiu verde de invidie.. Chiar mi s-a facut dor...tare dor...
Si la noi ninge.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

CRACIUN FERICIT VA DORESC!!!
Alaturi de cei dragi!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina, ce faceti? Cum e Dan? Multa sanatate! Aveti zapada? Ca noi acum am venit de la o bulgareala si alergatura pe unde era zapada mai mare..foarte fain, doar ca mai bate vantul..cam viscoleste. Maine daca nu viscoleste prea tare poate tragem o fuga pe la Izv. Muntelui sau Lacu Rosu.
Black, cum a fost in Poiana? Erau aglomerate partiile?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lora, iti trimit un PM.

Aurora, Olim, multumim.

Black, nu ne invidia, ca inca nu e nimic stabilit.
Si pofta nu mi-ai facut, cel putin mie, pentru ca si aici ninge de aseara si e zapada multaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Noi am venit acum de la niste prieteni. Sa vedem ce mai facem in seara asta.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Iata ca va scriu iar cu burta plina! Nu am mai mers in Poiana, a aparut sora mea cu familia la mama. A fost frumos! Acum vad ca ninge de-a binelea, insa numai spun nimic, caci si voi aveti parte de zapada!

Lora, partiile sunt deja deschise, dar cum nu stim sa skiem... Ii admiram pe altii! Om de zapada ati apucat sa faceti?

Raluca, eu zic sa mergeti in deplasare! Ca pana la urma, niste miscare conteaza dupa atata mancare grea! Io vb , mai ales ca de 2 zile mananc, dorm, imi mut dorsul de pe un scaun pe altu'!

Azi:

Ai o forta interioara deosebita in aceasta perioada si poti impinge lucrurile aproape de extrem. Acest lucru ar putea sa incite pe oricine sa stea alaturi de tine. Ai sansa astazi sa reusesti sa demarezi un proiect care a fost tras pe linie moarta cu mult timp in urma. Este bine sa nu ai nicio ezitare si nici sa lasi pe cineva sa stea in calea ta.

si

Viata de cuplu este armonioasa iar iubitul te sprijina in tot ceea ce faci. Acorda mai multa atentie starii tale de sanatate pentru ca pot aparea probleme digestive pe fond de stres.

Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lora, la noi nu a nins de loc...e ger sec...Dan se uita la tv,fata e in oras, Catalin cu nora au plecat la parintii nurorii, barbatul e la sala de sport sa mai dea jos din calorii, eu bag la sobe si pe la calculator, la tv...plictiseala.
Blackgirl si tie SARBATORI FERICITE!!!Si la toate gemanutele!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina, iti trimitem noi zapada!
Am fost astazi la sanius, a fost f. fain, dar om de zapada n-am putut face, zapada era f. afanata si nu se prindea defel...mai incercam maine, suntem insistenti, totusi..Iustina a carat si morcov si tigaie si matura dupa ea...era cam dezamagita, dar a inteles. Ne-am bucurat mult de zapada si priveliste.
Niste poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2899954650099413604xkUlyD

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput