Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
si eu am crezut ca va trai. intr-adevar avea o pofta de viata cum rar vezi.
fetele...diseara ce faceti?
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
ma da voi toate ati plecat sa va faceti ghetutele pt diseara???
nu mai e nimeni pe aici?
pogonici sa fie bine interventia
poze, Just Me
ambitioasa
cami30 spune:
Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
www.zshare.net/download/52282943497da930/" target="_blank">http://www.zshare.net/download/52282943497da930/ ( l-am corectat)
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!
Va multumesc din suflet!!
cami
cami
Delphinas spune:
simt ca imi iau campii de nervi...cum sotu meu e mai rau decat un copil care inca mai crede in mos nicolae, logic ma duc sa-i cumpar ceva dupa ce a plecat el la serviciu. imi cumpar decolorant si vopsea de par, caci sotului mosu ii va aduce si neplacerea de a ma vopsi...si merg sa cumpar dulciuri...asa vine mos nicolae...cu dulciuri si fructe, hai o jucarioara, in cazu lui un gel de bierberit(inainte de a pleca la serviciu a tinut sa-mi spuna ca nu s-a bierberit ca i s-a terminat gelu) si acum imi spui???in fine....si la supermarket...aglomeratie cat china....lume disperata ca si mie dupa dulciuri pt copii. si eram intr-un loc cam stramt si un libidinos imputit se impingea in mine sa-i fac loc, dar vita impaiata nu vedea ca in fata mea mai era un copil mic. ma uit la el si ii spun ca nu ma pot evapora si mai e si copilu in fata mea...doar nu vrea sa-l calc in picioare sa treaca imputitu de el. baaaaaaaaaaa duhnea exrecabillll...si nesimtitu imi spune ca sa mai slabesc. ma uit la el si el imi repeta....atat mi-a trebuit. am simtit cum imi fierbe sangele in vene.
si nu am mai putut si i-am zis ca e un nesimtit. aude tipu de la paza si se uita la el. il pofteste frumos afara...asta scandal...ca ce el vrea sa cumpere...la care paznicu i-a spus simplu ca magazinul are dreptul de asi alege clientii. si l-a scos afara.
ma si nu mai pleca idiotu din fata magazinului...am crezut ca o sa ma urmareasca, dar din fericire a plecat pana sa ies eu.
poze, Just Me
ambitioasa
dymomo77 spune:
Eu din fericire a trebuit sa renunt la cumparaturi pt ca am un musafir din strainatate care imi mananca tot timpul cu papita si tot ce tb sa mai fac. am o intrebare pt fetele care merg la onofriescu: Se obtine greu o programare? Ca ma cam bate gandul sa incerc si cu el ca pana acuma m-am tot invartit pe la toti medicii din iasi si rezultate..... Uneori am impresia ca se uita pe analize cu juma de ochi ca la mine si LH-ul e mic dar nici un medic nu mi-a zis nimic in acest sens. Ma gandeam ca la anu ar tb sa incerc macar un IA ca deja devin baba si cred ca natura nu-si mai face treaba.
Delphinas spune:
moshu a zis ca vine maine dimineata la mine...oricum eu il astept oricand.
la voi a venit?
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
BUNA DIMINEATA DRAGELE MELE!!!
O fi venit moshu???
Cred ca da....acum va poftesc la
Tuturor celor ce se numesc Nicolae, Nicoleta, Niculina si toate derivatele
poze, Just Me
ambitioasa
monna3 spune:
buna fetelor
LA MULTI ANI!!! tuturor celor care azi isi serbeaza ziua
azi am reusit performanta de a dormi pana la 12.30 , am dormit 12 ore non-stop
Monica, sper in curand
mami si tati te asteapta
monna3 spune:
hello!!! e cineva pe aici sau va distrati toate???
Monica, sper in curand
mami si tati te asteapta