LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Paxela,off..sanatate multada' Silviu cum e?....si la Sara a evoluat 'specatculos':luni si marti sapt.trecuta 2 doctori au confirmat ca e OK,am mai facut aerosoli pana joi.nu mai tusea deloc..nici muci,vineri iesit afara 1 ora,baie seara,duminica tuse,marti bronsiolita acuta
Felis
Diana,pai dupa serbarea de pe 16 nu o mai dcu la gradi....sa vedem.tare tare..da' nu am patit-o cu Mariuca niciodata..si in nici un caz la varsta asa mica...mie mai mult decat prezentul ma sperie ce va fi in viitor,clar a prins sensibilitate si va fi rau..ne asteapta si alte raceli
Otilia,Nicoleta e doar de botez,asa a vrut nasha..in acte e Sara Elena,in certificatul de botez e si Nicoleta..cand o impartasesc si spun toate numele...se face coada..pe BBlusa ta cum o va chema?
Monica,tu......????
ptr.cealalata Maria Alexandra,nascuta exact la 1 luna dupa a mea..sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa
eu am tot vesti proaste;azi nopate la 10 ma suna Sebi ca Mariuca tuseste rau si a facut febra..asa ca am doua virusate,sa vedem cum reusesc sa stopez transferul de virusi mai ales in directia Sarei...acum cica e mai bine,voia sa o scoata la plimbare..ca sa vedeti ce minte au barbatii..sau unii dintre ei!i=am spus sa vina mai repede acasa,sa o bag pe aerosoli si maine la spital...sper sa nu rateze serbarea,ar fi tareeeeeee dezamagita.
un WE super

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, acum ca am trecut de Sf. Nicolae si nu a vrut sa se nasca pe 6, ramane Elisa Andreea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 40+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!
Sanatate bolnaviorilor! Papati multe, multe mere si portocale si clementine, eu le dau la copii si imunorezistant de la Plantextract.

Miercuri are Ioana serbare, va fi imbracata in Craciunita, abea astept, e prima ei serbare, si ii place tare mult sa se dea in spectacol, sper sa-si etaleze talentul.

Va pup!

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Otilia, fii tare, mami, acum e ce mai stresanta perioada, dar nu te pierde cu firea, eu am nascut la 42 de saptamani am crezut ca innebunesc, nu mai aveam rabdare si nici nervi, orice ma irita. Asa ca : Capul sus! si multa ambitie! eu i-ti tin pumni!

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Si noi sintem iar pe antibiotic,muci si tuse la greu,nu poate copilul sa mai doarma,abia astept sa mergem pe 18 la serbare si apoi sa-l mai tin acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MARIA-ALEXANDRA

MAMARUTZA... ... papusa frumoasa... sa fii sanatoasa si sa aduci pe fetele parintilor numai zambete... sa ai parte de multe realizari...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Party cu copii!!! -ziua lui Mihai

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Salutare, unde sunteti?...aaaaa, e weekend, am mai pus poze noi.

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Andreea Bianca (cu intarziere dar din tot sufletul)si Maria Alexandra sa fiti sanatoase

La multi ani!Mihaita sa cresti mare si sanatos sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti...noroc ca am apucat sa urez pe mess

sanatate multa, multa de tot bolnaviorilor sa se faca bine repejor
Oti, ce fetitiza ascultatoare ai in burtika...l-a asteptat si pe tati sa vina

va pe toate
mai tarziu intru sa ma uit la poze de la party de la mihaitza abia astept sa va revad si pe voi si pe copilashi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput