LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si altii siau adus aminte de puiul nostru:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130418

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama mia ce desfasurare de forte a fost la Felis
super petrecere sarbatoritul frumushel... ati avut, multi copilashi veseli si frumosi, mamici frumoase si sexoase si tatici mandri de sotioarele si puiutii lor...bravo! si tortuletul a fost fain

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

La Multi Ani, Maria!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani nazdravanilor nascuti de pe 1 decembrie incoace: David,Tudor Andrei, Andreea Bianca, Mihaita, Maria Alexandra!
Otilia, am intrat in spatamana 37. Mai avem un piculet si gata. sambata m-am simtit teribil de rau, nici nu am zis ca nu nasc inainte de vreme . Posibil ca durerile de spate sa fie de fapt de la rinichi, pt ca urina e cam tulbure si inchisa la culoare.Am dus azi o mostra, sa vedem ce iese.
In rest incerc sa termin de facut cumparaturile pt maternitate si am ajuns intr-o mare dilema. Ce pompita de san sa cumpar? Stiu ca cele electrice sunt f bune dar nici nu prea ma lasa inima sa cumpar una ff scumpa si sa o folosesc prea putin. Voi ce sfat imi puteti da? Ce pompite manuale ati folosit (cu succes)? as vrea sa fiu pregatita in spital pt ca la Dragos am avut mari probleme cu laptele la inceput si l-am trimis pe sotul meu sa imi cumpere una si a fost buna de aruncat.
Mosul a venit si la noi si l-a cam tinut pe Dragos cu sufletul la gura (cred ca doamna de la gradi a insistat cam mult cu posibilitatea aparitiei unei nuieluse in cizmulite )pt ca toata ziua mi-a repetat ca el e cuminte si ascultator (ceea ce nu e mai putin adevarat!)asa ca Mosul i-a facut o surpriza si desi nu se adtepta decat la dulciuri i-a adus si o masinuta ca sa isi imbogateasca colectia (e o masina ca cea pe care o conducem noi asa ca e tare mandru de ea )In rest e sanatos, slava Domnului(se pare ca uleiul de catina si cel de poste ii priesc) pe 16 are serbare si dupa aceea va intra in vacanta cu cateva zile mai repede pt ca nu mai pot sa il duc la gradi dimineata (nu mai sunt deloc sprintena ca o caprioara si ajungem tarziu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

salutare!!!
bineinteles ca am avut iarasi un week-end fara net asa ca abia acum am sa va urez:

andreea bianca si mult noroc in viata

mihaita sa cresti sanatos si fericit si sa ai parte de multa dragoste si numai de lucruri frumoase.....da' stiu ca v-ati distrat bine la petrecere. de azi dimineata ma uit pe poze cand am putin timp ....ati cam intors casa pe dos dar ce conteaza, important e ca s-au simtit bine copiii la poza asta am ras cu lacrimi , e asa de haios mihai!!!

paxela, andreeap, diana sanatate multa la puiuti si sa se faca repede bine

try cum mai e adrian azi?
zic si eu...a avut si bianca o gingivita urata cuplata si cu "putina" stomatita ...saracutza a suferit cumplit atunci si eu plangeam de mila ei ca ii si sangerau uneori gingiutzele...iar guritza arata vai de ea...dar ne-a interzis complet lapticul atunci. si am tratat si cu glicerina boraxata si cu alte solutii care nu stiu acum daca le gasesti acolo: aftogeranil parca se numea si inca ceva...dar nu mai tin minte

andreap cum vine asta cu nume de botez si nume din acte...nu stiam ca exista asa ceva ...

sarbatoritei de azi maria-alexandra!!! sa fii sanatoasa si fericita fetita frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu tot nenascuta, dar dilatata 3 cm, col moale, dupa ce am avut toata noaptea contractii micute am pierdut dopul de dimineata (si eu care-l credeam pierdut de mult) si mi-a facut moasa azi acupunctura si o manevra de separare a membranelor. Deci e pe teava .

Andra, atentie ca dopul e deja in marea Norvegiei, sper sa dea de ape reci sa se mai intareasca putin pana in Canada ca prea mucios era .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea minunea din burtica 40+
Pozele noastre

Mergi la inceput

OTILIA, tinem pumnii sa nasti usor!!!!!! Cred ca abia astepti sa vezi pe Elisa!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani mihaita, sa ai parte doar de lucurri frumoase in viatza si-ti urez doi parinti fericiti si multumiti.
La multi ani si Mariei si Andreei.

Paxela, exact asa forma mi-a facut mie adrian inainte de a face infectia in ureche si de a lua virusul herpes de acum: suiera si tusea productiv. + muci. In rest nimic.

Adriana, glicerina boraxata nu gasesc aici, am gasit doar o glicerina care are uz extern, nu intern. I-am luat violet de gentiana si de ieri ii dau cu ala. Si orajel (pt bubite si dureri in gurita, un fel de analgezic local, iti amorteste zona si nu mai simti durerea). Din pacate inca nu vad ca suntem pe drumul spre vindecare, adica tot ii mai apar aftele alea (nu-s afte, dar nu stiu cum sa le spun ca sa va faceti idee). Pe barbitza s-a agravat de vineri incoace, acum are o puzderie de bubite aparute si inmultite pe barbie si pe buza de jos (care e umflata evident). Sper sa ma ajute violetul asta de gentiana sa grabeasca un pic vindecarea ca mi-e mila de el de nu mai pot. Il dau de mancare doar supa pasata (in care pasez si ou sau carnitza) si pe-aia i-o administrez cu pipeta de 5 ml. N-am alta sansa. Il pun pe jos si-i blochez mainile si picioarele si ii dau sa manace cam fortat. Daca l-as lasa singur, n-am manca nimic toata ziua, deja a prins frica sa mai bage ceva-n gura. Ii dau ceva de durere inainte cu 15-20 minute de masa si apoi ii dau sa manance. Jumatate pot spune ca mai coopereaza si el, mai deschide gurita, inghite daca-i dau in gura, dar daca nu l-as imobiliza nu as putea sa-i dau. Il tin la desene ca sa fie cu ochii-n tv si sa uite sa se impotriveasca. Mananca cam 3 cani de supa de-aia pe zi si asta-i tot.
Ce sa facem, alta solutie n-am. Vreau sa-l vad scapat de asta. Urat virus! Acum realizez ca infectia aia la gingie de care a suferit si alex pe la 2 ani tot Herpes virus a fost. Nu l-au identificat dr. atunci cum trebuie, dar acum se leaga toate in capul meu. Avantajul lui alex a fost ca el n-a facut basicute, ci doar i s-a inflamat groaznic gingia (dar tot asa cu sangerari), dar macar coopera la mancare si-i dadeam doar pasat. Si n-a tinut mai mult de 8-9 zile cu totul (adica ca la carte). Insa la adrian deja sunt in a 8-a zi si pana acum a fost din rau in mai rau, deci n-am intrat pe panta vindecarii inca – astept azi sa ajung acasa sa vad daca au aparut iar bubite noi.
La alex au zis ca e infectie bacteriana si mi-au dat antibiotic. Dar herpesul la gurita care l-a facut acum 2 sapt. e clar dovada ca el deja a fost infectat anterior cu virusul. Prima manifestare la infectia cu herpes e foarte violenta (de genul gingie inflamata, inrosita, bubite in gura si-n afara etc.), apoi virusul intra in hibernare si in conditii propice se activeaza, dar se manifesta doar prin aparitie de herpes pe buze sau ceva similar. Deci alex acum 2 ani a contactat virusul si acum a facut doar un simplu herpes – indeajuns cat sa ia si adrian infectia – n-am stiut ca herpesii sunt periculosi (contagiosi), n-am stiu ca e un virus raspunzator pt herpesii de la gurita. E ok pt cineva care are deja virusul, insa pt cineva neinfectat cum era adrian e periculos pt ca prima manifestare e violenta. Doamne, mizerabila infectie! Febra, raceala, tusea sunt de 10 ori mai de suportat, chiar daca se intind pe perioada mai lunga.

Ieri trebuia sa meraga la speech terapy, am anulat si cu ocazia asta am aflat ca tipa e insarcinata, deci inca un motiv in plus sa aman cu mersul acolo. Am anulat si daycare-lui lui de azi ca nu-l pot trimite sa infecteze toti copii de acolo.

Mergi la inceput

Uaaa TRY, saracul Adrian mult se mai chinuie cu bubitele! Pupam si suflam sa treaca! Cred ca esti franta si epuizata de atatea griji....sa iei niste calciu sau fier, iti va prinde bine!

Mi-e groaza de ziua de maine, merg impreuna cu alti 2 parinti in Niro sa luam cadouri pt copii de mos....trebuie sa ne incradam in 34 ron/copil (jucarie teoretic educativa, dar vedem ce gasim, ceva dulce si pungi de cadou)...initial s-au strans 50 dar educatoarea le-a comandat copiilor o carte de povesti de 16 ron. Sper sa nu prindem traficul infernal cum se vehiculeaza ca este in perioada asta in Bucuresti, vedem la fata locului, plecam cam la 7,30.
Fetele care au mai fost prin Niro sau Europa, se merita sa mergem pana acolo???? E vorba de 30 de copii...sper sa ne descurcam, initial au fost 6 parinti dar au renuntat intre timp. ...deci trebuia sa fie doua masini si 6 parinti dar vom fi cu o masina si trei oameni.
E, trece si ziua de maine!!!! Dar lasa ca astept cu nerabdare sambata, mergem la petrecerea de Craciun, organizata de firma sotului!!!! O sa vina mama in weekend sa stea cu Paul, deja ne facem planuri sa mai mergem si la o opera, balet, poate un club, daca vor fi disponibili si parintii lui SIlviu! Cred ca n=am mai fost la un club de 5 ani pe putin.

Cam atat cu ale mele, voi cum mai sunteti?

ALEXA, cum mai e Delia??? Cum a fost la doc? Ce-a spus?

Ma duc sa fac tocanita si sa calc rufe. ..ca maine o sa fiu rupta numai de gatit n-o sa-mi arda.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!

Am fost azi (sau ieri, ca deja e trecut de
miezul noptii) cu Ioana la Careffour, in Polus Center,
si i-am cumparat rochita de Craciunita, pentru serbare.
Acolo am dat-o in carusel, pe calut si i-a placut foarte
mult, iar cand sa ne indreptam spre iesire, oare pe cine
vedem?.. era Mos Craciun, Ioana l-a vazut si a fugit la
el "moshuleee, moshuleee!" Si mosu' a luat-o de manuta,
si a luat-o in brate, a intrebat-o cum o cheama, si daca
a fost cuminte, ea a spus o poezie si un cantecel la
microfon si s-a auzit in tot Polusul, si era asa de serioasa
si a raspuns frumos la toate intrebarile, vai si ce fericire
pe chipul ei....si eu am avut emotii..
Cam atat, mai scriu dupa ce ma trezesc, noapte buna!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput