LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mihaita,sa cresti mare,sanatos si sa ai noroc toata viata ta
Otilia.....?????facem galerie?
Sara parca e un pic mai bine,zic eu.Nu mai tuseste asa des(dar inca se aude in piept un..harait),nu mai vomita mancarea si mananca chiar binisor.I-a revenit si zambetul si cand rade la mine ma umple de fericire,e semn ca totusi e bine.azi am fost si la biserica,am impartasit-o mai ales ca are ca nume de botez si Nicoleta,deci e si ziua ei...desi numai eu si nasii nea-m adus aminte.
Maria e la Pitesti si fericita nevoie amre ca i-a adus Mosu' tone de cadouri(parinti,bunici,matusa...)nici macar nu vrea sa vb cu mine.am fata mare,gata.
Va doresc tuturor un WE minunat si celor ce-si serbeaza ziua numelui un si din partea mea.
pupici

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

Mihaita,sa cresti mare,sanatos si sa ai noroc toata viata ta
.azi am fost si la biserica,am impartasit-o mai ales ca are ca nume de botez si Nicoleta,deci e si ziua ei...desi numai eu si nasii nea-m adus aminte.
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

pupam Sara-Nicoleta sa iti dea numai zambete o viata

Multumim de urari

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI BIANCA!
LA MULTI ANI MIHAITA!!
LA MULTI ANI SARA !!!

Sa fiti sanatosi si fericiti!

ANDREAP,fii barbata,te stiam mai curajoasa.Vremea asta calduta e taman buna pt dezvoltarea virusilor si a bacteriilor.Mai las-o pe Maria la Pitesti o sapt,mie imi place ca e independenta ,si Andrei e bine-mersi cind merge la bunici si ma bucur pt ca asa am fost si eu si sper sa-mi semene si sa se descurce singurel.
TRY,sanatate multa la puiul mic,si noi am patit-o o data ,ce era in gitul lui Andrei mi-era groaza,el in schimb se mai juca,mai bolea,cred ca de multe ori copilasii suporta durerea mai bine ca unii dintre adulti care se pling pt orice.
OTILICO, ti-a venit soata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI FERICITI, MIHAITA!!!!! FERICIRE, IUBIRE, SANATATE!!!!!

La Multi Ani, Sara-Nicoleta! si tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor! La noi a venit aseara mosu' in carne si oase, Ioana a fost suspicioasa la inceput, apoi am reusit sa o convingem ca e chiar mosu', a fost tare fericita, i-a spus poezii si l-a pupat, dar Ionut, saracu, el a inceput sa planga, s-a speriat foarte tare.

La multi ani, celor care poarta numele Nicolae si Nicoleta!

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!
Sa fii sanatos si fericit langa parintii tai!
...sa petreceti frumos

LA MULTI ANI,
tuturor celor care-si sarbatoresc azi onomastica!

Miha, poate de la tuse o fi fost printesa asa agitata. si sa fie sanatosi.

A mea e foarte incantata ca a venit mosul in mai multe locuri, dar cartea puzzle a cucerit-o, dar si casetofonul cu microfoane. Imediat o duc la ai mei sa le faca si lor capul patrat...abia asteapta ca stie ea ca acolo cam face ce vrea...
Va si va doresc o seara minunata!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sunt o uituca!

celor care serbeaza astazi! Petreceri frumoase!

Mie mi-a venit sotul, Ana este in extaz ca a primit tare multe cadouri din Ro.
Andreea, pai de ce numai de botez, nu e si in acte? Sa va traiasca grasunica mica!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 40+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ne-am intors de la party-ul lui Mihaita , am revazut parinti fericiti, Felis chiar mi s-a parut foarte degajata si linistita, desi muncise mult pentru scumpul Mihaita, un dansator neobosit si in elemntul lui , care iubeste foarte mult fetitele, am facut poze, avem dovezi . Ne-am simtit foarte bine la party, ne-am revazut cu ALEXA si copiii.
Paul e deja in pat, ii spune tati povestea.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

OTILIA, ma bucur ca a sosit Vlad si imi inchipui ce fericita este Ana!!!!!!! Tu cum mai esti????

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi ne laudam iar bolnavi
vineri am duso de la cresa direct la dr , concluzia bronsiolita, exact ce ne lipsea, dupa tratament imediat , iar inhalatoare iar antibiotic iar distractie, ieri a fost ok de unde vineri tusea de in 30 min na tacut un minunt ieri a tusit de maxim 10 ori toata ziua
azi de dimineatza tusea mai productiv , dar dupa tratatment sa oprit iarasi
nu stiu cum reuseste sa le ia
in special ca nimic nu ma duce cu gandul ca va urma.. acum 3 zile era ok , a tusit e drept de 3-4 ori de la 4 la 9 dar... nu mi se pare ceva anormal, si acum 2 zile , bum direct bronsiolita cu wreezing sau cum so scrie , respira suierand, si deja se auzeau modificari specifice pneumoniei ( asa a zis dr) si de aici antibioticul , dar febra nu , gat rosu nu , muci nu,
ma ingrozeste copila asta

Mergi la inceput