LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Ma poate ajuta cineva cu schema diversificarii la bebelusi, am o zuza (da asta-i dusa rau, nora unei verisoare de a lui soacramea) care vrea sa inceapa diversificarea la 10 luni, in conditiile in care fetita papa formula si asta din cauza lui maicasa care a vrut sa slabeasca si nemancand nimic a pierdul lapticul. Va rog daca o are cineva sa mi-o dea. Multumesc anticipat.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Cynthia daca incepe diversificarea la 10 luni !? poate sa o inceapa treptat dar ritmul este mai alert decat la 5 luni .
- adica ii da la inceput 2-3 zile un fruct , vede cum merge, baga urmatorul etc
- idem cu legumele : morcov intai, apoi dovlecel, cartof, pastarnac apoi usor toate legumele
- dupa 2 saptamani de fructe si legume ii poate da carnea .
Odata cu restul poate introduce si cerealele .
Cam in 2 luni ajunge cu diversificarea la 3 mese de solide si 2 mese de lapte.

Oul ( galbenusul) se introduce oricum tot treptat : un sfert de galbenus, apoi jumatate, trei sferturi , tot in decurs de o luna.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Multumesc tuturor pt ca mi-ati spus parerile voastre in legatura cu numele intre care ezit pt bebe.Ma ajuta mult de tot sa stiu si alte pareri inainte de a lua o decizie.Ma bucur ca,in sfarsit,au ajuns masutele si sper sa se bucure toti copilasii de ele.Noi trebuie sa mergem la dr cu Albert.A facut febra 38,6 si e foarte marait,nu doarme decat in brate,nu mananca decat foarte putin,tuseste si ii curge nasucul.Vad ca are gingia umflata si alba si cred ca e un dintisor care urmeaza sa iasa dar stiu ca nu e normal sa faca febra mai mare de 38 de la dinti.O zi buna tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 22+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Of, sper sa fie doar o raceala.
Asteptam vesti de la doctor.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 44.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

uff si Albert i cu febra??pui mic,poate e umpic de raceala si agitatia de la dintisor ,mai bine sa il vada un doc
pupam piticelu

Moni cum e bebelusa ,a mai facut febra ?

tanti Elle achitat mami

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzulici.
Am citit capitolul asta, am aflat ce mai fac fetele, ce mai fac clopoteii, am vazut si pozici dar nu nominalizez ( sunt treaza de la 6 si... sigur as uita vreun nume).

Cati, ma bucur ca ti-ai facut ceva prieteni.Este ca... parca altfel este viata???

Elle....ce m-a socat madama reporter. Pai .. si-a cam meritat-o, frate.Mie , dupa o chestie ca asta, mi-ar fi rusine sa dau ochii cu colegii de munca. Mi-as pune direct demisia, sau... macar mi-as cere transferul la o munca de birou,ceva.

Sa va zic si despre piticotul meu drag: are 9,200kg si...72.4 cm la 9 lunite.

Nu stiu daca ne incadram la manechini sau la luptatori sumo. Mie insa, imi place cum arata. cu bulanase, cu falcute... asa am si eu ce sa musc.
Caci el, sigur o face.
A fost o situatie, haioasa acum, dar in ziua cand s-a intamplat, imi venea sa-i dau na-na la fundulet.

Eram cu el pe jos, ne jucam. Si..are niste cuburi de plastic, colorate, merg..unu'ntr-altul... gen papusile rusesti. Anyhow... avand unu cub din acela in mana, vine la mine, se ridica in picioruse si incepe sa dea din el, ca si cand ar fi mers cu sorcova. Si ma buseste chiar in arcada. M-a durut al naibii.Mi-am pus mainile pe fata si am imitat plansul. El saracul, s-a rotit pana in spatele meu si... parca incerca sa ma mangaie cumva. Parca.. ma imbratisa.
M-am intors cu fata la el si l-am luat in brate si i-am oferit obrazul sa ma pupe.Si.. si-a apropiat gurita de obrazul meu , dar in loc de pupic am capatat o ditamai muscatura.Awwwwwww!!!!
El a inceput sa rada.In hohote. Moare de ras cand ma vait .....awwwww...awwwwwwww.

E o figura!!!!

In alta ordine de idei... super faina masuta, fetelor!!!! Ellenuta, mersi de.. idee. Sorela.. adica nasa puiului... s-a conformat si ne-a comandat-o. A ajuns cu cateva zile inainte de Sf. Andrei, cand sorela ne-a rugat sa i-o dam (noi vroiam sa o tinem in cutie pana la Craciun).E circ!!! A stat si cate-o ora, sa se joace la ea.Super faina.

Eu lucrez un program aiurit.Si nu-mi place jobul defel. Deja imi caut altceva.
Plus ca in ianuarie, cand incepe noul semestru, vreau sa merg sa imi iau cateva cursuri.

Weeke-endul asta as vrea sa punem decoratiile pentru Craciun in curte si pe casa.
Si...pana la Craicun, sper sa curat cum trebuie, caci vin de la Biserica cu colinda.

Va pup.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Fetelor sunteti grozave va multumesc ca v-ati gandit la noi.

Nu suntem bine din pacate.Iar rosu in gat, iar infectie nas-gat plus tuse. De aseara a tinut-o numai in 39-39.5 asa ca am facut programare la medic dimineata. Plus ca de la supozitorul cu paracetamol au reinceput scaunele moi si mucoase si cu un pic de sange .
Concluzia: 10 zile antibiotic, sirop ptr tuse si Doamne ajuta.

Eu sunt extrem de deprimata. Pai daca un an de zile bag in copil in fiecare luna antibiotic eu ma impusc. Nasol e ca nu am nici o sansa sa prelungec concediul postnatal. Demisia e singura solutie.
Nici nu stiu ce sa fac...clar e ca avem nevoie de ajutor. Daca luna asta as fi mers la serviciu, ajungeam doar 8 zile. Restul acasa cu copilul bolnav.Pai nici tot concediul de odihna nu-mi ajunge in ritmul asta. Si efectiv nu vad nici o solutie momentan.

Inca o data mii de ca sunteti alaturi de noi. Eu ma retrag ca efectiv nu ma pot opri din plans.

PS Creata fain blog-ul..cred ca imi fac si eu pana la urma.
Dana multa sanatate si la voi.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Fetelor ati stabilit unde vor avea loc petrecere clopoteilor de 1 an? Eu zic ca tb sa stabilim dinainte, parerea mea.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Scuze de greseli.."va avea loc petrecerea..", eram obosita, acum m-am odihnita 1h jum , am dormit cu Ioana.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

lala_20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tragi-comedie la voi acolo!

Am citit ca baietii sunt predispusi la joaca de tip "muscatura" si ca fac ceea ce vad acasa. Adica, mama sau tata il musca in joaca, dar numai ei inteleg ca e de joaca, copiii nu pricep. Mare atentie la chestia asta!

Ma bucur ca ii place lui AJ masuta, acum il astept si eu pe Dani, cu ele acasa.

Vorbeai de decoratiuni de sarbatori. Dani a montat ieri pe terasa beculetele si sunt supeeer incantata. Maine, la shopping, ma duc sa cumpar si brazi. De-abia astept!

Citat:
citat din mesajul lui honey79
Nu stiu daca ne incadram la manechini sau la luptatori sumo. Mie insa, imi place cum arata. cu bulanase, cu falcute... asa am si eu ce sa musc.
Caci el, sigur o face.
A fost o situatie, haioasa acum, dar in ziua cand s-a intamplat, imi venea sa-i dau na-na la fundulet.

Eram cu el pe jos, ne jucam. Si..are niste cuburi de plastic, colorate, merg..unu'ntr-altul... gen papusile rusesti. Anyhow... avand unu cub din acela in mana, vine la mine, se ridica in picioruse si incepe sa dea din el, ca si cand ar fi mers cu sorcova. Si ma buseste chiar in arcada. M-a durut al naibii.Mi-am pus mainile pe fata si am imitat plansul. El saracul, s-a rotit pana in spatele meu si... parca incerca sa ma mangaie cumva. Parca.. ma imbratisa.
M-am intors cu fata la el si l-am luat in brate si i-am oferit obrazul sa ma pupe.Si.. si-a apropiat gurita de obrazul meu , dar in loc de pupic am capatat o ditamai muscatura.Awwwwwww!!!!
El a inceput sa rada.In hohote. Moare de ras cand ma vait .....awwwww...awwwwwwww.

E o figura!!!!

In alta ordine de idei... super faina masuta, fetelor!!!! Ellenuta, mersi de.. idee. Sorela.. adica nasa puiului... s-a conformat si ne-a comandat-o. A ajuns cu cateva zile inainte de Sf. Andrei, cand sorela ne-a rugat sa i-o dam (noi vroiam sa o tinem in cutie pana la Craciun).E circ!!! A stat si cate-o ora, sa se joace la ea.Super faina.

Weeke-endul asta as vrea sa punem decoratiile pentru Craciun in curte si pe casa.
Si...pana la Craicun, sper sa curat cum trebuie, caci vin de la Biserica cu colinda.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna seara zuzici si zuzulici mici. Ne-am facut si noi ghetutzele in asteptarea Mosului, insa nu pea avem somn.
Deci de maine se da startul la petreceri, avem prima sarbatorita . Ce a mai trecut timpul asta!

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput