LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 17
LaLa_20 spune:
Cristian, Matei, Bianca
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
NataliaS spune:
'Neata!
Vazut pozici de Clarita, cei trei muschetari, Daria, puiutii lui Roli...si inca cineva...dar nu mai stiu ...parca-s
...care de care mai frumosi si neastamparati![]()
Danonique - felicitari pentru bebelusul sanatos si colul inchis! sa dea DD sa ramana asa pana la termen! Despre nume mie-m,i plac Eric, Marc si imi mai place f mult Filip - ca sugestie![]()
Shose - mi-am reamintit de povestea AndreeiC - cred ca-si priveste cu mare drag frumusetea de fetita de acolo de unde e

Lala 20-
felicitari pentru decizie si iti doresc sa ai puterea sa ramai pe pozitie!!!!
Desi i-am promis ca nu mai insist, dau o strigare in gura mare ca mi-e dor de cuscra mea VEEEEEEEEENNNN !!!!! si-un buchet mare de lalele albe!!! sa revii macar pentru cele care te iubesc!!!nu te superi pe mine , da?
Monica - Felicitari Claritei pentru cuvintelul magic si multa sanatate!
Despre vaccin- eu am intrebat ieri pentru simpla mea curiozitate la dr de fam pediatra daca a avut copii autisti , sau copii care sa dezvolte autism in urma vaccinarilor si mi-a raspuns ca in cabinetul lor grupat de 4 medici nimeni nu a avut...in ultimii 30 ani...deci frecventa aparitiei nu cred ca e atat de mare totusi...daca ea nu mi-a spus adevarul; mint si eu la randul meu...
Acum vreau sa corectez ce am zis acum cateva zile despre ghinda mea
...mi-am invins ieri teama si am mers cu ea la masuratori - are 9kg si 75 cm...cu o mice eroare, evident ,cantarul arata 9350g imbracata sumar si cu scutec, dar si daca real e 8800g tot sunt foarte multumita, e nesperat de bine

In rest...ok! cu aceleasi treziri dese peste noapte, stat agatata de mine tot timpul, tipat pentru orice, nervi....sa iasa dintii astia ca eu capitulez....
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
stoisor spune:
ceau fetele cochetele.....
am recitit si eu povestea micutei Maria
,mama ei traieste prin ea si sunt sigura ca o vegheaza de acolo de sus,e groaznic,cea mai mare tragedie care se poate intampla......
Elle
mai facut sa rad nu gluma,rasu-plansu am fost azi
Moni cum mai e Clarita mica,a mai facut febra?a vazut-o doc?sper sa isi revina ca i groaznic cu piticii bolnaviori
Angi Pupicu cum e ?ok nu?
revin am supica Sarei pe foc
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
nati pai e super bine. a mea are 9200g si 72cm (acum o luna). o s-o masor si cantaresc iar cand face 11 luni.
roxanici fata asta e din focsani, a fost colega de liceu cu o colega de-a mea .. imi ziea ca era proasta liceului .. petarda rau de tot .. toti faceau misto de ea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
Elle i petarda
,pocnitoare
si bomba 
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
Da chiar, am uitat sa zic ca am vazut-o pe nefericita reporterita, io cred ca era
, sau ziceti ca e chiar asa proasta?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi 
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori! sarbatoritilor de azi: CRISTIAN, MATEI, BIANCA 
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
Stiti ce ii place Ioanei sa ii
degetele de la picioare, rade in hohote.![]()
ginnette
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta roxanici fata asta e din focsani, a fost colega de liceu cu o colega de-a mea .. imi ziea ca era proasta liceului .. petarda rau de tot .. toti faceau misto de ea .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Noi am propus s-o angajam la noi la HR, ca s-ar incadra in peisaj!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Asa mi de cida pe vremea asta, e atata de urat afara, in casa e intuneric asa de noros e, e si un pic de ceata si mai si ploua.Mai urat nu se putea.Nici ieri nu am putu iesi cu copilu ca a fost la fel.
.
Eu nu am chef de nimic, nici sa imi spal vasele din chiuveta, sunt asa de molesita...
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi 
stoisor spune:
te inteleg asa i si la noi ,eu totusi am scos-o pe Sara dar batea vantu si rapid in casa,azi vad ca nu se ridica ceata deloc
ia si tu o carte sau fa ceva ce te mai bine dispune,nu stiu,da le incolo de vase ca oricum tot tu o sa le speli nu?dar mai incolo cand iti revi
sa treaca starea de kko
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Asa mi de cida pe vremea asta, e atata de urat afara, in casa e intuneric asa de noros e, e si un pic de ceata si mai si ploua.Mai urat nu se putea.Nici ieri nu am putu iesi cu copilu ca a fost la fel. .Eu nu am chef de nimic, nici sa imi spal vasele din chiuveta, sunt asa de molesita... RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 43.Ma bazez pe voi ![]() |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA