Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra am venit val-vartej pe forum in dimineata asta de teama ca am pierdut nasterea ta azi noapte .Cand l-am alaptat pe Luca pe la 4 vroiam sa deschid calculatorul sa ma uit..
Pup dulce si nastere cat mai usoara..ca acusi se apropie!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

ah plimbatul cu masina,e o placere pt Christian.dar asta numai in cazul in care accelereaza tacsu.cel mai mult ii place pe autobanda cind mergem cu 170.la stopuri il apuca plinsul de nu stim ce sa ii facem.la noi problema e cu catelul,daca sare de 170km/h o ia razna.asadar al meu tre sa impace si capra si varza

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

BraveGirl si Luca scoate niste gaze de te sperii! Si are un stil taaare simpatic de a se agita si de a se chinui sa le elimine..scoate niste sunete de zici ca este un calut...parca necheaza usor..."calutzul" i-a ramas numele..la toti ni se pare ca face asa

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am si eu o intrebare: bebeii vostri au gaze? Ca a mea ma sperie ce poate scoate

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Haideti fetelor, pentru cine scoatem majoretele astazi?

Darling, Alra, Oceanborn, Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Amalia, la fel face si Ioana, parca e un calut, dar nu neaparat legat de gaze. In general, cu cateva minute inainte sa se trezeasca incepe sa se foiasca si sa scoate niste sunete de juri ca-i un calut in casa. E tare simpatica. Ei i-a ramas numele "gainusa" ca asa i-a zis tati cand a vazut-o dezbracata prima data, ca e micuta cat o gaina mai zdravana. Voi cum mai stati cu durerile de burtica?

Madutza, incerc sa ma descurc cu amandoi, insa nu e chiar usor. Darius nu face mai nimic singur, astfel incat sta lipit de mine orice as face. Cand alaptez fetita, cand o schimb etc, nu ne intelegem sa-si gaseasca o preocupare...decat daca-l las la calc. De la gradi il aduce Lau, si gradi si casa sunt f aproape de serv lui, la ora aia e liber drumul, in 20 min rezolva. Inca ma gandesc daca il mai duc dupa Sarbatori la gradi, m-a speriat ultimul episod de boala, mi-e teama pt Ioana. Voi ce mai faceti? A venit Ana acasa?

Cata_Miky, il legatura cu contraceptia, nu am incredere in pilule, chiar daca scrie ca nu trec il lapte. Fiind o chestie hormonala, prefer sa nu risc nimic. Si la Darius am mers pe varianta prezervativului cat am alaptat si a fost ok.

Cherie, bafta multa! Asteptam vesti repede!

Ioana e in continuare cuminte. Are o perioada critica seara cand plange, e altfel decat alti copii, dupa baita o apuca durerile de burtica, se contorsioneaza, se vaita...nu inteleg de ce numai seara se intampla.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fetelor voi cum procedati cu bebeii dupa baita? ii mai tineti cu voi in sufragerie sau ii duceti in dormitor? ma gandesc ca daca dupa baita, papa si il duc in dormitor in patutul lui, unde e liniste si o lumina difuza incepe sa faca si el diferenta cat de cat intre zi si noapte si in plus se obisnuieste cu un program : baita, mancarica si somn...numai ca imi e drag sa-l tin in sufagerie cu noi pana mergem si noi la culcare...cam de pe la ce varsta se poate vorbi de un program la bebei?

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Eu ii fac baita in camera in care doarme. Dupa baita mananca si doarme vreo 4 ore, dupa care incepe distractia pana dimineata!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata fetele...deci vb Amaliei - cine se anunta cu o nastere???

Pe langa cele m,entionate..sa nu o uitam si pe Vrabiuta!!!! asa caaa

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 10 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

ma fetelor, nu va zisei sa nu agitati nimica ca io nu nasc cu una cu doua?!
ma dusei la spital si ma intorsei asa cum plecai: monitorizare, nu tu contractii, totu ok. nu mi-a mai facut control ca cica poa sa dureze chiar si fara dop si abia imi facuse dr ieri. ramane programarea de vineri cand ma vad si cu doctora. daca nu se intampla ceva intre timp...
va tin la curent

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Un bebe cu personalitate!

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

CHERIE

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 9 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

BraveGirl si Luca scoate niste gaze de te sperii! Si are un stil taaare simpatic de a se agita si de a se chinui sa le elimine..scoate niste sunete de zici ca este un calut...parca necheaza usor..."calutzul" i-a ramas numele..la toti ni se pare ca face asa

Noi ii spunem iedut din cauza sunetelor pe care le scoate.

Stefanut

Mergi la inceput