Puiuti de randunici!(153)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Lyvy bine ai revenit, hai lasa ca nici eu nu-s mai informata cu pulsul crengutei...dar am tupeu si recuperam pe parcurs
Luny
bubucat de cald e la voi?

Fetelor voi vedeti ce scriu eu?? Ca eu nu vad cap.153 in lista si cap.152 are numai 12 pagini la mine

Fiu-miu se joaca si spune intr-una Olala-Olala-Olala :))) Are o jucarie care daca apesi pe un buton scoate sunetele astea.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adriutza, te vad!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tocmai ce am venit cu Samuel de la spital..s-a trezit plangand,nu il puteam nicicum linisti,in plansetu asta vroia sa vomite-dar nu a putut,se chircea,intr-un final a incetat!a inceput sa rada,ne-am jucat si dupa 10 minute a luat-o de la capat,dar mult mai tragic..la un moment dat nu a mai miscat,avea ochii pierduti,era ca o leguma,m-am speriat fff tare ,am luat un taxi-sotu nu era acasa si nu eram in stare sa conduc-si am ajuns la urgente!mi-au zis ca are o colita-de la mancare:adica a papat ceva care nu i-a picat deloc bine,i-am dat de dimi iaurt..asta e tot ce imi vine in minte ca nu i-ar fi cazut bine.drept urmare e la regim!
dar e posibil sa dea in enterocolita,tb sa ii dau tratament si sa il urmaresc daca o sa faca diaree..avea febra 37,7 la spital!nu va zic ce m-am speriat....si acasa,i-am dar 3 ml de bonisan si iar a plans....acu face nani,ca nu mai putea de somn si ..de foame!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adriuta,Samuel are 12650 kg si 86 de cm!tu inca nu ai de ce sa iti faci griji
ma duc sa vad cum doarme tzutzuricu meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Tocmai ce am venit cu Samuel de la spital..s-a trezit plangand,nu il puteam nicicum linisti,in plansetu asta vroia sa vomite-dar nu a putut,se chircea,intr-un final a incetat!a inceput sa rada,ne-am jucat si dupa 10 minute a luat-o de la capat,dar mult mai tragic..la un moment dat nu a mai miscat,avea ochii pierduti,era ca o leguma,m-am speriat fff tare ,am luat un taxi-sotu nu era acasa si nu eram in stare sa conduc-si am ajuns la urgente!mi-au zis ca are o colita-de la mancare:adica a papat ceva care nu i-a picat deloc bine,i-am dat de dimi iaurt..asta e tot ce imi vine in minte ca nu i-ar fi cazut bine.drept urmare e la regim!
dar e posibil sa dea in enterocolita,tb sa ii dau tratament si sa il urmaresc daca o sa faca diaree..avea febra 37,7 la spital!nu va zic ce m-am speriat....si acasa,i-am dar 3 ml de bonisan si iar a plans....acu face nani,ca nu mai putea de somn si ..de foame!

cred ca ai tras o spaima... Barosanelul sa se faca bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo ...sanatate lui sam! of, saraca de tine cred ca ai tras o sperietura ....din nefericire acum ei papa diverse care nu stim cat de prielnice le sunt, baga in gurita tot felul de tampenii ca oricat i-am supraveghea tot nu e suficient......sper sa isi revina sam dragutul; 37,7 nu e o temperatura mare, doar sa il urmaresti frecvent...si grija la ce papa, adica chestii care sa nu ii provoace diaree (daca ti se pare ca scaunul devine prea moale, foloseste mucilagiu de orez cat mai concentrat in lapte, in piure...)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tuchi , Eric are 50 leucocite,e de rau?
Simo sanatate lui Barosanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

avem si noi caciuli cica

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Stela, ce faci, cum mai esti?...vad ca si eu am ceva dureros la un san...l-am muls azi pe la pranz si acum iar simt niste glame si e si tare asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

avem si noi caciuli cica
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

am vazut sulpliza din cutie, si iepurasul playboy, si casti si caciulita surioarei... dulcel focccc

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput