Andrei - Atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani de 8 martie Doina, sanatate iti urez tie si familiei tale!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

doina, ce mai face andrei?

cum mai e cu datoria voastra financiara catre spital? pt vechile operatii adica... cati bani mai trebuie stransi?
ma gandesc la cei 2% care se pot dona... cum e cu subiectul asta?

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Buna!

Andrei a fost cam bolnavior, inca mai e... Prima data am zis ca e o raceala nasoala, dup-aia am zis ca aspira saliva sau mancare si ca a facut vreo pneumonie de aspiratie, acum asteptam sa mai vedem. Oricum, e cu febra, plansete, ameteala, tuse nasoala, haraiala... Tot tacamul. Trezit noaptea... Asa ca facem inhalari mai dese, ii dau antibiotic si intr-o seara am avut chiar nevoie sa ii dau niste cortizon supozitor si sa il pun pe oxigen ca nu mai facea fata.

Asa ca toata ziua l-am tinut in brate in ultima vreme. De jucat nu era in stare (acum vad ca e un pic mai binisor parca, desi are o stare cam oscilanta), de mancat nu prea am putut sa ii dau de mancare... E cam greu ca nu mai tolereaza la fel de bine mancarea dupa operatie (de exemplu lapticul nu il mai tolereaza deloc, mancarea aia speciala pe care i-o dadeam nu mai merge, am incercat lapte praf si tot nu merge), cand tuseste tare ii vine si reflux... Asa ca a slabit pana la 13 kg!!! Inainte de operatie, dupa cura de slabire tinuta in anul trecut, avea 14.8 kg.

Diana, multumim mult ca te-ai gandit la asta! Ultima data cand calculasem, pe 25 Ianuarie, mai aveam de achitat 30.334 EUR, intre timp n-am mai apucat sa calculez (au mai intrat niste bani de la fundatie din cei 2% de anul trecut, niste donatii pt care multumim mult). Imediat ce reusesc sa mai calculez afisez si pe site, sa se vada situatia actualizata.

Datele fundatiei care ne ajuta cu cei 2% sunt urmatoarele (le voi trece si pe prima pagina):

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Va dorim numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Doina, imi pare rau ca Andrei e bolnavior. Cind mergeti la control dupa operatie? Insanatosire grabnica!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Imi pare tare rau ca Andrei e bolnavior,si noi ne chinuim sa scapam de niste secretii urate de tot,of ce greu este!A si slabit micutul...ce sa spun...sunt si eu suparata cateodata de-mi vine sa urlu,dar de la acesti copilasi ca Andrei luam putere,energie si o luam de la capat.Maine va fi mai bine cu siguranta si incet-incet va disparea si intoleranta la lapte.Va asteptam cu vesti bune,insanatosire grabnica,Andrei!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

va tinem pumnii sa treaca fara complicatii
ma bucur totusi ca sunteti acasa, asta inseamna ca situatia e sub control

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Doina am trimis acum cateva zile un pliculet(am uitat sa scriu), de la: Lena, Danyce, eu si o prietena Cristina, please da-mi un semn cand il primesti.
Sanatate Andreiutului

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Doina, ce mai face Andrei?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Aoleu Doina, n-a ajuns pliculetul? deja imi fac griji.Sper sa ajunga curand.
Sanatate ingerasului.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Dana, scuze de intarziere... Sunt cam ametita in ultima vreme si am avut senzatia ca ti-am confirmat primirea pliculetului... Multumim mult tuturor!

Simona, multumim pentru "campania" cu 2% pt Andrei!

Noi suntem in regula acum, dupa niste raceli ale lui Andrei legate una de alta. Ieri chiar ne-am plimbat, am fost in gradina zoologica. A fost frumos, in sensul ca am avut vreme super frumoasa, Andrei a fost ultra cumintel si am vazut multe animalute. Eu nu sunt un mare fan zoo, dar a fost interesant si o experienta placuta in general.

Saptamana viitoare ne pregatim de un drum in Olanda la controlul care e planificat pentru 15 aprilie. Sa vedem cu ce noutati mai venim. Este practic primul control serios dupa operatie.

Gata, acum trebuie sa fugim la grupa de joaca din fiecare luni dimineata! Paaa!

Mergi la inceput