Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira "Kunk Fu Panda" am vazut dar "The Emperor New Groove" nu l-am vazut. Ultima noastra vizionare a fost "Madagascar". Sa nu ma uiti cu meniul de Craciun ca ma bazez pe tine.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetele!

Vad ca vorbiti despre vaccinul antitetanos . Mie nu mi-a zis dr ginecolog si nici med de fam despre el . Trebuie facut neaparat?
Si mai am si eu nevoie de un sfat . Trebuie sa cumpar un umidificator si am vazut ca sunt de mai multe feluri .Voi de care ma sfatuiti sa cumpar?

bebelusi am vazut pozele cu tine de pe mail...esti foarte draguta si slaba . Mie cred ca o sa-mi ia 1 an sa dau jos kg puse in timpul sarcinii. Si cosuletul este super .

Pup toate gravidutele si burticile .

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 32+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Mersi Catisto, sa stii ca am pus si eu 12 kg...si cred ca o sa mai pun ca mananc multeram pofticioasa inainte de a fi insarcinata, dar acum.....iti dai seama.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna seara, fetelor!

Tare ma mai plictisesc...

catisto, eu nu am facut antitetanosul. Doctorita de familie la care sunt acum este impotriva vaccinarilor in timpul sarcinii.

De asemenea, referitor la streptococul B, ca m-ati tot stresat cu el , am citit ca poate fi prezent in urina sau in secretia vaginala. Secretia vaginala mi-a iesit fara niciun fel de microb, urina, la fel, fara niciun fel de microb, pe toata durata sarcinii, si cred ca am facut vreo patru sumare de urina si o urocultura...

ariya, eu n-am pomenit de unghiute ca sa te superi, pur si simplu, nu ma vad facand niste lucruri...

Naty, ce bona nesimtita!

tuchi, Angellique, ce s-a intamplat cu voi?

Parca mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu ce...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

acum am vazut ca ati discutat de pofta de mancare. si eu am lasat prenatalele si pofta de mancare mi-a disparut. mananc normal si am scapat si de constipatie.

prenatale nu am luat ca nu sunt de acord cu ele dc analizele ies ok;
iNSA... sunt super ultra mega fericita ca de cand am renuntat la fier a disparut si constipatia si ies si eu in sf zilnic la baie... (asa mi-a zis doctora noua ca pot opri fierul dupa sapt 31)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25
.imi spunea o tipa "lasa ca o sa iti doresti sa mai fi fost gravida inca putin timp"Oare asa sa fie?

trei din prietenele mele care au nascut anul asta mi-au zis ca prefera de o mie de ori noptile nedormite si bb urlator decat sa fie insarcinate...

Mergi la inceput

Porumbita cred ca depinde de la caz la caz, depinde de cum te simti in timpul sarcinii, depinde de cat de cuminte e bebelusul....

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Porumbita

Citat:
acum intrebarea mea e: luam sau nu aparatoare de saltea? ca dc luam nu mai vad rostul sa iau o saltea cu fibre naturale!! dar dc nu luam citesc la fetele de la odiseea de noiembrie decembrie ca bb mai regurciteaza dupa ce e pus in pat si clar pe langa cearceaf se uda/murdareste si salteaua, nu?

voi cum ati procedat la bb 1 si cum va ganditi sa procedati la bb acum cele care sutenti ca mine la "prima mana"?

Daca bb regurgiteaza sunt doua variante:
saltelutza Seni sau Happy
cearsaf impermeabil

Eu am aplicat ambele variante..pe rand. Am si acum cearsaful acela pe o parte bbc si pe cealalta ceva impermeabil, moale.

Cadia 15h00 la Clatitarie...langa resto Ancutei

Flowerbee sunt si magazine de copilutzi, desiguuuuuuuuur!!!!

aaaaaa...si apropos de subiectul incomod... Ma incomodeeeeaaazaaaaaaa fix nicaieri. Nu stiu daca te nelinisteste cu ceva, dar eu pana acum am luat 25 Si pp ca voi ajunge spre 30 (asa am patit si la sarcina anterioara...si in 5 luni eram mandra si fericita fara zecile de kg)..BB sa fie sanatos si eu linistita la pisic. Asta conteaza, cel putin pt mine. Stiu ca sunt hipotensiva, nu a edeme ... nici diabet gestational etc... Mananc precum o mica purcelusha
ati auzit de Eli nu?? aaaa Eli din Ice Age..
elifantzica mi's si io!!!!!

Naty ft neplacut ce spui tu despre bona aceea. Mei uitati de ea.. neserios om. Nu suport oamenii care nu au cuvant si care nu se gandesc decat la ei. Are si egoismul asta o limita...pe bune. Noua ne-a ajutat Doamne Doamne si avem o femeie de bun simt. Ii spunem Bonita..de la Bona..Bonita..ma rog, o alintam ca ne e draga. Sta cu Teo de un an si acum aproape jumatate. Pt Teo e ca o bunica. El are mai multe bunici de fapt: buni (mama), mutti(socrela) si Bonita. Fiecare cu jobul ei

Sincer, in locul vostru nici nu m-as mai gandi sa ma uit in urma, oricat de atasat ar fi copilul de ea. Pe termen lung chiar si neseriozitatea aceasta ii dauneaza unui copil.

Justme o idee...daca te apuca ziua call 112!!! In graba vine si te duce la spital! Chiar daca ajunge acasa la tine in juma de ora...pana la spital, face garantat mult mai putin decat ar face orice sofer tupeist in Bucuresti

Porumbita in raspunsul primit de la CBC mi se pare ca doctorita... isi scuza metoda recoltarii lor prin explicatiile pe care le ofera (zic doar ca asta e sentimentul meu, deoarece nu sunt de specialitate si nu ma pricep... sau poate am eu o idee preconceputa!?)

deliafairai eu personal nici la sarcina anterioara nu mi-am batut capul cu ob asta, nici acum nu o fac. Consider o grija in plus, pe care oricum nu o pot controla si nu depinde 100% de mine. Spre ex, acum doi ani, cu Teo am ajuns la spital la 8 dimineatza cu dilatatie 4, durerile ma apucasera pe la 5 dimineatza...fara sa mi se rupa apa. Mi s-a rupt acolo la controlul pe masa. Si daca se rupea acasa ce? ei las ca un cearsaf sau o patura (chiar si pe bancheta massinii poate sta preventiv o paturica..eu nu m-am gandit data trecuta...) nu's o paguba daca nu le mai scot fatza...

Dya Dy magazinul Chicco langa Atheneu!
edit: nu mai e langa Atheneu, ci pe Ceaicovschi (zicere de la Cadia)

Bebelushi... echo 3d-4d se face evident la morfologia de trim 3 (eu am facut acum, la 35 saptamani) si in orice moment al sarcinii....

despre minunea mea mica:
Azi am fost la echo morfo de trimestru 3. BB e mai maricel cam cu 10 zile, cronologic: 34s+1zi, biometric 35s+4zile. DPN ul s-a mutat la 3 ianuarie
brrrrrrrrrr..si are 2.7kg!
Eu zic ca daca vine peste 2 sapt e numai bine sa-i zic globuletzul meu de aur in pomul de Craciun (si sa nu-mi mai bat capul cu cadouri pt memrbii fameliei

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

so,

Pentru maine, miercuri 3 decembrie ora 15 in Plaza via Clatitarie vor spune prezent la intalneala de burtici (sper ca au astia betoane bine turnate pe acolo..ca o sa fie persoane cu greutate, nu gluma!):

Irina
Cadia
Carmen Marieta
Naty
Flowerbee
Ira_Iza (!?) sau am inteles eu gresit
Porumbita
Alinuk

se mai inscrie careva?

o sa intru si eu pe mailul comun si o sa bag un tel, eventual o sa le iau pe ale voastre...sper sa le gasesc

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Sunt fericita ca a fost la noi femeia de care va spuneam si imi place tare de ea. Vine de joi sa stea cu Ioana. Doamne ajuta!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 33+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput