Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Alinuk, sa fie sanatoasa minunea ta (globuletzul tau).
Abia astept sa ne vedem maineeeee....!!!!!!

Nu mai este de cateva luni Chicco langa Atheneul Roman.
L-au mutat pe Ceaikovski (parca asa se scrie)

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Naty, suuuper, bafta cu noua bona.

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty super veste, ce ma bucur pentru tine

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

so,

Pentru maine, miercuri 3 decembrie ora 15 in Plaza via Clatitarie vor spune prezent la intalneala de burtici (sper ca au astia betoane bine turnate pe acolo..ca o sa fie persoane cu greutate, nu gluma!):

Irina
Cadia
Carmen Marieta
Naty
Flowerbee
Ira_Iza (!?) sau am inteles eu gresit
Porumbita
Alinuk

se mai inscrie careva?

o sa intru si eu pe mailul comun si o sa bag un tel, eventual o sa le iau pe ale voastre...sper sa le gasesc

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Va deranjaza daca mai vine o gravidutza, tot ca noi de ian-feb, dar care nu s-a inscris pe forum???
Este o prietena de-a mea.

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cadia din partea noastra ..nicio probolema, numai bucurii!!!
cu plafonul ala sa nu avem pb...ca si eu intentionez sa vin cu o prietena care are luni programta cezariana

dragele mele,

pe mailul comun v-am trasnmis vreo 10 mailuri cu diverse:
carti bb, materiale despre nastere, lauzie, bb, muzica, povesti..
, inclusiv materialul postat pe link aici la prima pagina:"incercand sa-mi inteleg copilul"

..daca vro inf e redundanta fata de ceea ce exista deja pe mail, iertati-ma..nu am avut timp sa verific

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

f utile alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

sa va distrati bine maine ... imi pare atat de rau ca nu pot ajunge si eu ... tare mult mi-ar fi placut ...

sa mancati clatite pt toata lumea ....

naty super veste .... tinem pumnii ...sa fie bine ....

tuchi ce mai faci?????

tati de daria cand ne mai dati vesti?????

in rest va pup si fug la tv ...

29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Alinuk, am inteles ca salvarea in Bucuresti nu te duce la ce spital vrei tu, ci la ala de care apartii cu sectorul in care locuiesti..si la mine nu se potriveste sectorul unde stau cu sectorul unde e spitalul. Daca ma intrebi pe mine, mi se pare o idiotenie, dar am intrebat direct la sursa si asa mi s0-a spus..acum, sa ii ia naiba, ti-am zis..ma rog sa ma apuce noapteaDaca nu, vad eu ce fac.O sa treaca totul cu bine, sunt sigura!

Justme 35+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salutari burtici!

dar unde e schimbul 2?

Lisa, mi-au dat doar 2 poze cu bebe de la eco si nu le-am pus online ca nu sunt prea clare...una e cu putza, ca sa confirme ca e baiat .. si cealalta e cu fata...dar statea cu o mana in gura si cealalta pe cap, chiar peste fata...nu i-am putut vedea fata...a incercat ecografista sa il mai miste, dar n-a vreut sa miste mainile deloc....in rest am un DVD cu ecografia, dar nu e prea spectaculos, ca mai mult a facut masuratori..putin 3D la sfarsit.

Nici mie nu mi se pare mic la 2.1kg la 32 de sapt...Alex a avut 3.3kg la nastere si a fost ok..nu ma ingrijoreaza atat de mult greutatea, chiar daca ei zic ca e cam micut, noi ne-am bucurat ca in rest e bine..

Am mai citit si eu putin din urma, dar mai pe sarite ca ati scris tare mult..

Lisa, vazut pozele cu zapada, super mishto! Aici ninge maxim 2-3 zile pe an si atunci putin...avem in schimb cateva statiuni de ski la vreo 100 km distanta, aproape...dar anul asta trebuie sa zic pas..Mi-a placut si nasul tau rosu

Miere, am vazut ca ai scris ca si-a luat Luc masina! Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente!

Daiopri, ma bucur ca esti bine, poate intri si tu mai des! Sotul pleaca doar 2 zile? O sa fie ok, trece timpul repede, macar ai motanul cu tine

Naty, ma bucur ca ai gasit alta bona asa repede si mai ales ca iti place! Sper sa ai mai mult noroc cu ea.

Fetelor, va invidiez ca va intalniti! Sa faceti poze si sa le puneti online sa va putem vedea si noi!

Si va invidiez si mai mult ca sunteti in concediu...eu imi iau liber doar de sarbatori (intre Craciun si revelion) si sper sa imi iau vreo sapt libera inainte de due date, concediu de odihna...aici teoretic se vine la servici pana in ziua nasterii

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

fetelor...referitor la alezele alea pt protectia patului si a scaunului masinii...ma speriati!!! e chiar asa grav cand se rupe apa? adik...eu imi imaginez ca mi se rupe apa, ma duc fac un dus, pun un absorbant cu ceva vata peste si merg frumos la spital...dar pe uscat. visez frumos? serios, va rog mult, spuneti-mi si mie la ce sa ma astept! ca no...si salteaua patului si masina sunt de anul asta...as muri de ciuda sa stric vreuna din ele :)

34+ DAVID

NU e chiar asa...cel putin la mine a fost EXACT cum ai descris tu! Curgea asa cate putin si am pus absorbant. Nu am udat nimic!!
Dar nu stiu cum e cand se rup membranele si apa curge suvoi...sa vedem ce zic celelalte mamici de BB2...cum a fost la ele prima data.

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput