Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

fetelor...referitor la alezele alea pt protectia patului si a scaunului masinii...ma speriati!!! e chiar asa grav cand se rupe apa? adik...eu imi imaginez ca mi se rupe apa, ma duc fac un dus, pun un absorbant cu ceva vata peste si merg frumos la spital...dar pe uscat. visez frumos? serios, va rog mult, spuneti-mi si mie la ce sa ma astept! ca no...si salteaua patului si masina sunt de anul asta...as muri de ciuda sa stric vreuna din ele :)

34+ DAVID

delia eu iti raspund din ce am auzit si eu de pe la alte fete, eventual fetele care au nascut, iti pot spune mai multe. DA, apa asta este intr-o cantitate importanta si te poate apuca oriunde. Am auzit povesti cu mers la spital cu prosopul de baie infasurat in jurul taliei, cu taxiuri care nu vor sa te ia, cu apa cursa prin casa si stres mare ca se umfla parchetul, etc Acuma, este posibil orice, inclusiv sa ti se rupa pe la spital si atunci esti safe... Mai cititi si voi pe la fetele de nov-dec care povestesc cum au nascut.

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mersi billy! eu cred ca o sa imi declanseze dr nasterea, dar nu stii niciodata...

34+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Voi saltelutza asta ati cumparat-o???

http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=167

http://www.baby comfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=167

31+cu CLARA

Da pe asta.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Buna fetelor,
As vrea sa va intreb pe cele din Bucuresti, ce magazine de jucarii cunoasteti, mai maricele, in care sa gasesc un joc suspendat care se pune pe patutz? Sau pe carucior...etc
Aveti vreo idee? Undeva unde gasesc sigur?
Multumesc

Dya 27
" Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya-dy

Buna fetelor,
As vrea sa va intreb pe cele din Bucuresti, ce magazine de jucarii cunoasteti, mai maricele, in care sa gasesc un joc suspendat care se pune pe patutz? Sau pe carucior...etc
Aveti vreo idee? Undeva unde gasesc sigur?
Multumesc

Dya 27
" Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!"

Sigur acum la targul care incepe pe 4 dec,poti sa gasesti.Dar cum ajngi la el????

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cadia si eu merg maine sa fac antetetanosul .... am intrebat si pe doctorita ginecolog ... a zis ca nu are nimic impotriva .... asa ca merg pe mana lor .... ... asa ca Doamne ajuta pt amandoua maine daca te hotarasti sa il faci ....

mvb esti tare frumusica si ai o burtica mica .... a mea e acum asa si are doar 29 sapt ....

29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Multumesc mult draga Cadia...de sfatul cu Kidex; eu intrebam pt o prietena care se duce la un botez si nu stie de unde sa cumpere.
Ce-mi place mie tare mult pe forumul nostru, e PROMPTITUDINEA.
Bravo fetelor, tineti-o tot asa!!

Dya 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, e e cu voi de sunteti asa linistite azi?

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

cadia si eu merg maine sa fac antetetanosul .... am intrebat si pe doctorita ginecolog ... a zis ca nu are nimic impotriva .... asa ca merg pe mana lor .... ... asa ca Doamne ajuta pt amandoua maine daca te hotarasti sa il faci ....

mvb esti tare frumusica si ai o burtica mica .... a mea e acum asa si are doar 29 sapt ....

29+ANTONIA IOANA

Camelia

sa dea Dzeu sa fie bine

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ira si eu ma uit la desene animatesa imi spui si mie ce vezi poate nu l-am vazut.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

OO, Bebelushi, pai de toate! mai ales k astea care se fac acum au invariabil si glumitze carora nu atat copiii, cat noi, astia mari, le pricepem substratul! chiar, sa stii k ar putea sa fie o mica problema peste 2-3 ani faptul k te intreaba copilul "mami, ce-a vrut sa spuna cu gluma aia?" si tu sa nu stii cum sa-i explici, pt k e nevoie de ceva experientza de viata sau informatii k sa le pricepi din detenta...

Uite printre ultimele "Kunk Fu Panda" si am revazut "The Emperor New Groove". Din "The Emperor..." ne-a si ramas o expresie de cate ori face careva vreo pozna prin casa se admonesteaza singur "baad lama"

Revin, ma duc sa verific puiul din cuptor

(i-am dat un Edit k sa corectez ce-am scris...asa e cand faci 2-3 chestii in acelashi timp, mai ales daca ai neuronul atins de gravidie...)
Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput