Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor...referitor la alezele alea pt protectia patului si a scaunului masinii...ma speriati!!! e chiar asa grav cand se rupe apa? adik...eu imi imaginez ca mi se rupe apa, ma duc fac un dus, pun un absorbant cu ceva vata peste si merg frumos la spital...dar pe uscat. visez frumos? serios, va rog mult, spuneti-mi si mie la ce sa ma astept! ca no...si salteaua patului si masina sunt de anul asta...as muri de ciuda sa stric vreuna din ele :)

34+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc pt incurajari...iau Elevit cam atat.O sa mi repet singura analizele dar pt asta tre sa ma trezesc sa ma duc la spital.Intr-adevar raceala si aglomeratia cu muncitorii m-au cam stors.Tati pui ma incurajeaza si e in drum spre casa, abia il asteptam.Azi nici un muncitor la orizont...offf

bb mic

POZE
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

HELP!!!
NU STIU DACA SI CAND SA FAC VACCINUL ANTITETANOS

La ce poate sa ma ajute pe mine si pe bebe???
Mi-e cam frica, dar dr. de fam si dr.gineco mi-au zis sa-l fac, insa fiecare are parerea ei cu privire la sapt.in care sa-l fac.

31+cu CLARA

Am observat si eu ca parerile sunt impartite.
Nu stiu cat ajuta vaccinul asta in conditiile in care nastem azi, dar sigur nu strica.
Mie dr de familie mi-a zis ca se face intre sapt 28-32, deci poti sa-l faci acum. De durut... cred ca doare prea putin ca sa nu-l faci din cauza asta. Eu am simtit vreo 2 zile o greutate in locul respectiv, s-a umflat un pic si era mai rosiatica zona. Si nu mi-am pus compresa precum mi s-a recomandat si totusi a trecut repede

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Cadia mie mi-a zis sa vin saptamana asta sa il fac si tu esti cam o data cu mine cu sarcina...

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Dr.gineco mi-a zis si mie sa-l fac sapt asta.Maine merg la dr. de fam sa vad daca mi-l face.Asta daca ma hotarasc eu pana atunci, ca mi-e cam frica.

Si eu fac sapt viitoare 3d/4d.Este adevarat ca nu ti-l mai poate prinde pe tot bebe intr-o poza, ca s-a marit, dar nu ca nu-ti mai pot face 3/4d.

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

In alta parte nu am unde sa mai fac, ca e singura clinica unde se poate face in Sibiuvroiam si eu poza cu bebe mic, ca atunci cand am fost la morfofetala nu a stat la poza.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

La Proteveu la stiri: "bebelush aruncat pe geam", giiiizzz, ce oribil! pe urma, la stirea "copil cu degetele zdrobite cu ciocanul de tatal lui" am schimbat rapid postul, k simt k mi se face rau fizic...

Cred k vom avea o seara de desene animate, nu radetzi, sunt fan desene la varsta mea!

Ce cosh, Bebelushi??

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

In alta parte nu am unde sa mai fac, ca e singura clinica unde se poate face in Sibiuvroiam si eu poza cu bebe mic, ca atunci cand am fost la morfofetala nu a stat la poza.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

nu poti face o vizita la cluj?
iti spun eu unde sa mergi si sunt sigura ca gasesti loc in cateva zile

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cadia, du-te linistita, si eu tot in 31+ l-am facut si a fost ok. de curand, m-am zgariat cu o foarfeca putin ruginita, si m-am speriat putin, dar sotul razand, mi-a amintit ca am vaccinul. cik e valabil vreo 10 ani, asa ca...poate tot te ajuta candva :)
bebelusi, e f fain cosul, si eu am dormit in asa ceva cand eram bebe! si am niste amintiri f placute de atunci... (glumesc) e dragutz tare, park accentueaza ideea de nou-nascut.
va rog, daca stiti, raspundeti-mi si mie la intrebarea cu ruperea apei!

34+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira si eu ma uit la desene animatesa imi spui si mie ce vezi poate nu l-am vazut. Eu l-am pus pe Mircea acum sa imi faca rost de filme si desene cu Craciunulabia astept sa le vedem .

Jasmi eu vroiam ceva in Sibiu, ca asa ma pot duce si la Eva la Brasov, dar ma gandeam sa nu mai fac atata drum. Mersi oricum

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

cadia, du-te linistita, si eu tot in 31+ l-am facut si a fost ok. de curand, m-am zgariat cu o foarfeca putin ruginita, si m-am speriat putin, dar sotul razand, mi-a amintit ca am vaccinul. cik e valabil vreo 10 ani, asa ca...poate tot te ajuta candva :)
bebelusi, e f fain cosul, si eu am dormit in asa ceva cand eram bebe! si am niste amintiri f placute de atunci... (glumesc) e dragutz tare, park accentueaza ideea de nou-nascut.
va rog, daca stiti, raspundeti-mi si mie la intrebarea cu ruperea apei!

34+ DAVID

31+cu CLARA

Mergi la inceput