Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelusi spune:
Ce ma bucur ca va place cosul meueu sunt asa incantata de el, nici mie nu mai vroia sa mi-l dea batrana, dar l-am trimis pe Mircea la inaintare ca are succes la femei de varsta a 3 a.
Irina sa stii ca si eu dorm bine noaptea pana la 10 dimineata si la pranz mai dorm cateva ore bune. Molesita cred ca te simti si de la dormit, ca ai vazut ca, cu cat dormi mai mult cu atat ai dormi mai mult. Bineinteles ca e ine sa intrebi medicul dar nu cred ca e ceva alarmant. Analizele ti le-ai mai facut? Ti-au iesit bine?
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
jasmi spune:
Irina, habar nu am ce sa te sfatuiesc
Dar poate esti epuizata de la raceala, poate ti-e organismul slabit.
Detaseaza-te s gandeste-te ce sfat i-ai da unei mamici care vine cu problema ta Sigur stii raspunsul Odihneste-te cat e nevoie si sunt convinsa ca o sa-ti revii.
Jasmi 29+ cu
way to go, BB
bebelusi spune:
Fetelor, am sunat si eu in Sibiu la o clinica privata sa ma duc sa imi fac o ecografie 3D-4D si mi s-a spus ca nu mai pot face ca se face doar pana in spatamana 26. E adevarat??????Cica nu se mai vede nimic
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
justme25 spune:
Citat: |
E bine, eu nu pot mereu... doar ocazional. Mi se lasa grea pe toate alea, si cred ca si intestinele presate mai dor cateodata. Puisor, unde te grabesti asa??? Mai avem...
Catalina
36+ Ana-Maria ingeras de
AMR 4 saptamani
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
[/quote]
Nu stiu unde ma grabesc, cert e ca nu prea mai am rabdare. Ma cam enerveaza si drumurile astea saptamanale pe care trebuie sa le fac: ba la clinica pentru recoltari analize, ba la medic sa vada cum e colul..si din pacate, spitalul nu prea e aproape de mine..de fapt..ce zic eu??..nu e aproape deloc..si prin trafic, in Bucuresti ma apuca nebuneala de fiecare data. Whatever..imi spunea o tipa "lasa ca o sa iti doresti sa mai fi fost gravida inca putin timp"Oare asa sa fie?
Justme 35+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
bebelusi spune:
Fetelor, am sunat si eu in Sibiu la o clinica privata sa ma duc sa imi fac o ecografie 3D-4D si mi s-a spus ca nu mai pot face ca se face doar pana in spatamana 26. E adevarat??????Cica nu se mai vede nimic
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui IRINA.C mai fetelor ajutati-ma si pe mine ca sunt f nelinistita.voi va plangeti de insomnii iar eu am dormit pn la 1 azi....si sunt f obosita , FARA SA FI FACUT NIMIC! Oare am ceva si stau ca proasta?Ma simt cam ingretoasata dar nu am varsat, la medic merg joi ...sunt simptome subiective dar imi cad ochii in gura de somn ...nu am energie, transpir sunt ca o legumadc am ceva si stau ca o fraiera? bb mic POZE 32+ |
Tiza, la fel patzesc si eu cel putin o data pe saptamana: am cate o zi in care, dupa ce-am umblat putin prin cartier si/sau am trebaluit un pic prin casa, si poate nici macar, ma simt de zici k am mutat muntzii din loc, sunt muta de somn, da' muta-muta! si atunci stau putin linistita, eventual trag o oricica d somnique si gata, imi revin putin pt restul zilei.
In plus, o chestie care mi se intampla mie de-o viatza: cu cat dorm mai mult cu atat as mai dormi! de asta, chiar si in diminetzile care urmeaza unei nopti in care am avut o insomnie ma straduiesc sa nu dorm pana la 12-1, eventual pe la ora 2-3 dorm putin dupa ce dimineatza m-am ridicat din pat la ora obisnuita, adica 07-08. Altfel incep sa am program de clubber: dorm k purcelu pana-n miezul zilei si noaptea huhurezesc prin casa...
Ira 35+ mami de Lizuca
CADIA spune:
HELP!!!
NU STIU DACA SI CAND SA FAC VACCINUL ANTITETANOS
La ce poate sa ma ajute pe mine si pe bebe???
Mi-e cam frica, dar dr. de fam si dr.gineco mi-au zis sa-l fac, insa fiecare are parerea ei cu privire la sapt.in care sa-l fac.
31+cu CLARA
justme25 spune:
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor, am sunat si eu in Sibiu la o clinica privata sa ma duc sa imi fac o ecografie 3D-4D si mi s-a spus ca nu mai pot face ca se face doar pana in spatamana 26. E adevarat??????Cica nu se mai vede nimic 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Nu e adevarat. Am facut eu 4D la 34 de saptamani. Deci sa ne lase. Mai bine sa spuna ca nu vor clienti
Justme 35+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
bebelusi spune:
Cadia mie mi-a zis sa vin saptamana asta sa il fac si tu esti cam o data cu mine cu sarcina...
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
jasmi spune:
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor, am sunat si eu in Sibiu la o clinica privata sa ma duc sa imi fac o ecografie 3D-4D si mi s-a spus ca nu mai pot face ca se face doar pana in spatamana 26. E adevarat??????Cica nu se mai vede nimic 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
cum sa nu se vada nimic?
eu am fost in sapt 29 si de vedea foarte bine. Cu cat e mai mare, cu atat ar trebui sa se vada mai bine si mai frumos
Incearca sa te programezi altundeva
Jasmi 29+ cu
way to go, BB