Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 23
catisto spune:
Buna fetele!
Eu sunt tare suparata...tocmai am venit de la dr si se pare ca bebelusa mea nu mai vrea sa stea mult in burtica. Dr s-a speriat cand m-a controlat..a zis ca am colul aproape sters si este deschis si ca bebe sta sa iasa . Spunea ca il mai tine in burtica tratamentul cu no-spa si gynipral . M-a chemat de urgenta maine dimineata la spital pentru perfuzii sa incercam sa-l mai tinem cat se mai poate . A mai trecut cineva prin asa ceva? Sunt foarte speriata .
Ma duc sa-mi fac si bagajul ca sa fie facut in caz o sa se intample ceva si sa pregatesc si un mic bagaj pentru maine.
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 33+ cu Ioana Ruxandra
crisspoliss spune:
Alinuk, schimba capitolul daca ai parola, ca eu nu o stiu..de obicei il schimbam pe la 20.
Da ce meseriasa esti cu frumusetile alea de ornamente...........
Crisss 32+
crisspoliss spune:
VAi Catisto, imi pare rau ca e asa, dar nu te speria, bebele are sanse foarte mari sa fie ok la varsta asta, mai ales daca doctorul a vazut cum sta situatia si te va monitoriza. Pune si tu un numar de telefon undeva, sa te poata suna fetele sa stim de tine. Tinem pumnii, ne rugam ptr tine, sigur va fi ok daca te-au prins din timp. La ce spital mergi?
Crisss 32+
ariya spune:
CATISTO,stai linistita,iti tinem pumnii...lasa nr tau de tel sa putem stii ceva de tine!da-mi PM si-l dau mai departe...te pup tare!!!!curaj cu tiza mea...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian
AMR 9 SAPTAMANI
anca_ spune:
Catisto, o sa fie bine, incearca sa stai linistita. Multa bafta si sa vii cu veti bune maine! Noi ne gandim la tine!
alinuk, super mishto ornamentele! am sa iti fur din idei!
miere, la spitalul la care merg eu se face inducere la cerere...de ex o prietena de a mea are due date 20dec si i-a zis doctoritei ca vrea neaparat sa nasca inainte de sarbatori...daca nu naste pana pe 19, i-au facut programare pe 19 pt inductie...in caz ca nu vine bebe pana la sf lui dec, poate poti cere si tu inductie...asta daca esti ok cu ideea de a induce nasterea...
32+
Alina1976 spune:
[quote]citat din mesajul lui flowerbee
Alina, tu ti-ai facut rezervare la Euroclinic? Ce neonatolog preferi? Dar anestezist? Auzisem ceva ca buni ar fi Cobac si Steriade. Cate am de discutat cu Herghe! Sper sa il prind in toane bune. Cand am intrebat de internare si cezariana, mi-a zos ca se ocupa el de tot. Asa sa fie?
Bee31+
/quote]
La nasterea spontana nu poti face programare exacta ci poti face intr-un interval pe care ti-l da Dr. Asa a fost la mine prima data.
Exact cu COBAC si STERIADE am nascut eu in sala! Sunt intr-adevar SUPER profi!!! Sper sa am noroc si de data asta sa fie tot ei.
35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica