Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira, Ingrid, sunteti de admirat daca spuneti ca ati slabit asa de mult

Miere ai grija cu spalatul mochetelor, tu vrei sa nasti mai devreme????Fii cuminte

Mai burtici ati luat-o razna cu XXX....fiti cuminti mai fetelor....

Alinuk tu ai preparat ce e acolo????arata super..zi-mi si mie ce erau betele infipte in grapefruit??de-alea de frigarui? sau....ca as face si eu de revelion

Burticutele care ati fost la intalnire, sunteti mortaleam vazut pozele, sper ca nu v-ati imprietenit prea tare sa ne marginalizati pe celelalte.....stiti ca eu din cand in cand sufar de nebagare in seama

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

A, la faza cu spalatul pe jos, si eu o fac ocazional, cica face bine la muschii bazinului..adica stau guguli cu o carpa in mana si frec podeaua, asa se intaresc muschii bazinului si nasti mai usor..asta nu e babism, mi-a zis-o doctorul( e drept ca din Romania).
Bebelusi, si la mine casa e cu fundul in sus, cum termin ceva de curatat, cum se murdareste iara...m-am si saturat, ca parca altceva nu mai fac.
Fetele care sunteti bolnavioare, insanatosire grabnica si odihna multa va doresc

Crisss 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bre, acum nu va inchipuiti ca stau in patru labe cu peria in mana si frec la mochete. Nu...Imi inchiriez un aspirator din ala cu apa si aburi care spala mochetele, si tot ce am de facut este sa ma plimb cu el prin casa (noi avem mocheta peste tot exceptand baile si bucataria). Nu e murdar, dar vreau sa mai scap de parul de pisica.

Cris...nu vreau sa-mi intaresc muschii bazinului cu metoda data de tine

In weekend vreau sa luam bradutul si sa il impodobim.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Am vazut pozele cu burticile & clatitele! mor de suparare! si nici nu pot sa-mi dau seama ce Dzeu mi-a cauzat asa de rau de-am zacut in halul asta, tre sa fac o recapitulare, dar maine, in seara asta dorm pe mine de zici k am karat saci toata ziua. Mai inainte ne puseseram pe canapea sa vedem un film ("ZATHURA", e pt copii, mai exact pt baietzi, cu nave spatiale cu robotzi, etc, seamana cu JUMANJI) si am adormit .

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Miere, si eu vreau sa inchiriez aspirator din ala..am vazut ca au centre prin mai toate supermarketurile mai mari, dar trebuie sa cumperi si solutia de spalat( au solutii mai ieftine la walmart daca nu vrei sa cumperi de la astia care inchiriaza aspiratorul). Eu la asta m-am gandit:
http://www.rugdoctor.com/

Crisss 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am vazut pozele de la intalnire, aratati toate f bine, ma bucur ca v-ati putut intalni...de clatite ce sa mai zic, mi s-a facut o pofta...offf..

Eu mi-am luat centura de la Mimi Maternity, nu stiu cat de buna o fi, vanzatoarea mi-a recomandat-o calduros :
http://www.mimimaternity.com/Product.asp?category_Name=Shaping+and+Support&category_Id=3973&product_Id=94573973&MasterCategory_Id=38

Oricum sunt o multime de modele, mai ales pe amazon din cate am vazut eu..

Miere, si eu am senzatia ca scap copilu' cateodata, mi se intampla mai ales cand merg si ma opresc brusc, imi vine sa incrucisez picioarele..
Vad ca esti hotarata sa nasti anul asta...nu e o idee rea, macar pui copilu' la taxe..

Alinuk, f frumos tortul cu buburuza..si Teo e o scumpete de copil

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Alinuk tu ai preparat ce e acolo????arata super..zi-mi si mie ce erau betele infipte in grapefruit??de-alea de frigarui? sau....ca as face si eu de revelion

Burticutele care ati fost la intalnire, sunteti mortaleam vazut pozele, sper ca nu v-ati imprietenit prea tare sa ne marginalizati pe celelalte.....stiti ca eu din cand in cand sufar de nebagare in seama

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

hai sa-tz spun
am furat si eu idei de pe la o receptie, un revelion o acadea o maslina..

cumperi grepfruit mai mare sau pomelo il pictezi cumva dupa propria imaginatie ...si pui nas o rosioara, ochisori doua masline(cum zice Teo...ocoshoi)si pe post de par, tepi ...cateva firgarui (sunt in loc de antreu):
rosii cherry,
masline,
sunca,
cascaval,
castravete,
branza,
si ce-ti mai vine in minte ...dar care poate fi taiat de aprx aceeasi marime

Buburuza tort, e facuta la comanda din martzipan si spuma de ciocolata, la cofetaria Ana

caut acum un aranjament pe care l-am facut pt motzul lui Teo...(sa vad daca-l gasesc)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Burtici eu va pup dulce, si va doresc un somnic pufos(asta sa dea doamne doamne ca chiar avem nevoie), ma retrag si spor la sporovaiala

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca sunt mai multe chestii care ma avantajeaza dc nasc in decembrie: prima si cea mai importanta, scap de grija cu asigurarea de sanatate care imi expira la 31 dec si desi ei au zis ca imi acopera mai tot (in afara de newborn assesment si testele pt bebe), eu tot stau cu grija ca va tb sa ma lupt cu ei pana in panzele albe sa-mi plateasca. Ar mai fi si taxele....dar, in fine, sa vina bebe cand e el pregatit ca eu il astept cu drag, restul le-om rezolva noi treptat.

Alinuk, am zis ca nu ma uit la pozele tale cu mancarea....dar nu m-am putut abtine, yammyyyy, ce bine arata gustarile alea!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

asta se doreste a fi un copacel pe care se urca nazdravan doua mamutzici

(se papa ca desert - cocktail de fructe)

http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/2216469356/in/set-72157602203661481/

iar tortuleztul de la motz a fost o masinutza
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/2216454706/in/set-72157602203661481/

hai ca-mi da mana sa vb de papa bun acum,

mi-a iesit pajituricaaaaa

ft buna, ft buna!

sar'na pt reteta fetele..

PS: la ce pg schimbam capitolul?
sa ma bag la schimbat deja??? sau asteptam pana la 25?

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput