Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza..

Naty imi pare bine ca ai rezolvat cu bona..

Va doresc o zi frumoasa.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

porumbita - vezi ca sunt la centrofarm

34+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata fetele!

Numa' maine nu-i poimaine si am terminat cu banca

Traiasca ebay-ul... cred ca o sa ma uit si eu dupa centuri pe acolo... numa' sa-mi fac intai o idee dupa ce ma uit

Felicitari Naty ca s-a rezolvat problema cu bona.

Cristi, ce putin a mai ramas pana pe 29!

O zi buna va urez!

Dark Bendis

35+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sunt o gaga neatenta...

am spart vasul de la cafetiera... aveti idee de unde pot cumpara altul? (chiar si online)

e o cafetiera Rowenta

am deschis si aici subiect:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130249

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata mandrelor
Cata, foarte bine faci, eventual trimiti pe cineva sa il ia.
Patricia, probabil ca cei de la clinica particulara se refereau la ecografia morfologica, care intr-adevar se face in trimestrul II. pana in 26 de saptamani. tu fa-ti programare pentru o ecografie normala de trimestrul III.
Irina, eu cred ca e vorba pur si simplu de epuizare. cu santierul in casa cum sa fie usor? dormi daca poti... bine ca poti! . nasul ala infundat nu cumva e rinita de sarcina?
Cadia, antitetanosul se face dupa 32 de saptamani sau dupa 34. depinde de medic.
catisto, eu o sa iau umidifictorul asta de la www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Umidificator_aer/DeLonghi/Umidificator_Delonghi_VH_400" target="_blank">DeLonghi
Selene imi pare bine ca analizele au iesit ok, bravo! burtica e ok?
Raluca, succes cu noua bona!!
Delia, eu desi am avut dilatatie 4 din saptamana 33, membranele nu mi s-au rupt. asa ca... nu am marturie live de la cealalta nastere. sa vedem cum o fi acum
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!

beblusi, ff frumos cosuletul. sa il folositi sanatoase!

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor nu mi-ati zis nimic daca va place cosul meu de care sunt asa de incantata.

fetele, intalnire placuta! nu uitati de clatite papate si pt mine.

va multumim pt ca ati vizionat si pozele noastre si pt cuvintele frumoase adresate. am mai pus o poza, ult., asa vreau sa redevin. tineti-mi pumnii.

am devenit o : la filme, la o stire trista, daca vad un bebe sau daca ma cearta tati.
in ult timp am ff multe contractii dureroase, min in sir e burta tare ca piatra. iar pe partea stanga, parca ma dor ovarele.

poate revin mai tarziu.
AMR 6 sapt+

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eli - contractii dureroase? sa nu cumva sa ne faci surprize...

34+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

te rog frumos, daca ai salvat reteta mi-o trimiti si mie pe PM sau pe mail joy4may@docomo.ne.jp . multumesc!

Citat:

Alinaprajitura se face in 5 minute si e super. Pentru a putea fi taiata trebuie sa stea cateva ore la frigider. Eu sincer am papat cu lingura mai repede ca nu am avut rabdare. Acum insa, se taie perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare si de la noi, revenim dupa cateva zile de absenta…La multi ani pt Andreele noastre, in week mi-am serbat si io fecioru, nu am crezut vreodata ca o sa pot vedea atata bucurie ca atunci cand s-a prins cum sta treaba cu desfacutul cadourilor…
Si de sambata am o nepotica, sunt incantata ca Eva are si o verisoara!

Irina, sanatate multa, sper sa te simti mai bine, cred ca e normal la un moment dat sa te simti obosita sis a dormi mai mult.Nu cred ca e ceva in neregula cu tine, mai e putin pana maine si te duci la dr si o sa scapi de toate grijile.

Bebelusi, am vazut cosuletul, imi place mult, f.f. dragut.Legat de echo, eu am facut si la sarcina trecuta si o sa fac si acum la 33 de sapt.E adevarat ca s-ar putea sa nu vezi mare lucru daca are fetisoara lipita de burtica ta, dar cele mai dragute poze de la echo cu Andrei le am de la o eco de 35 de sapt.I se vedea fata f. clar, asa am stiut dinainte cum o sa arate bbelusul meu.Sper sa apuc sa fac niste poze sa ti le arat ca sa te convingi.

Ira, o sa fac si io praji aia cu fulgi ca am salivat ieri ca ndam vazut pozele de la Bebelusi.La praji aia cu bezea avem nevose de 20 de oua?Daca poti sa mergi la intalnire, du-te, sigur o sa va distrati de minune.

Nu mai stiu cine zicea de alezele alea pt protectia patutului la bb.Sunt bune de schimbat bb pe ele, de facut masaj pe ele sau de folosit pt voi.Eu nu le-as pune in patutul copilului sub cearsaf, am incercat la Andrei si desi erau bune contra regurgitarii, il faceau sa transpire tare de tot, se incingea bietul copil de la ele.E adevarat ca era si vara, dar nu o sa mai folosesc nici acum.

Cadia, eu nu am facut antitetanos deloc, mi s-a zis can u e obligatoriu.

Naty, ma bucur ca ai gasit bona asa repede!Tare neserioasa fosta bona, si io m-am fript de 2 ori, prima m-a anuntat azi ca maine nu mai vine, cealalta mi-a dat SMS…am zis ca mor, dar a trebuit sa ne descurcam.Asa ma bucur ca acum voi sta mai multa casa, ca nu o sa mai trec prin chinul asta cu bona.Sper sa fie cu noroc acum!

Mie mi s-a rupt apa la spital , de catre dr.Eram pe masa, dar am fost inundata, e ciudata senzatia, e multa si calda...Dar cam atat...

Ira,Bebelusi, de care margarina se foloseste la praji, din aia clasica Unirea sau aia Wiessana cu aroma de nu stiu ce??

Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, am sunat si eu in Sibiu la o clinica privata sa ma duc sa imi fac o ecografie 3D-4D si mi s-a spus ca nu mai pot face ca se face doar pana in spatamana 26. E adevarat??????Cica nu se mai vede nimic

eu de pe 5 nov pana pe 1 dec am facut de 3 ori. (de fapt era doar 1 data, dar pt ca nu se vedea fetisoara am repetat-o) deci de la 19 de sapt pana la 33 de sapt fara 1 zi. se vedea, doar ca pe bucati. nu poti vedea pe ecran tot corpul bebelinei. daca te uiti pe pozele de la contul comun, iti poti face o parere. pozele sunt de pe 1 dec. acum depinde si de desteritatea medicului si performanta aparatului.
sau asa se practica in Rom, doar la sapt mici?

Mergi la inceput