Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 5
Mada28 spune:
Buna dimineata!
Am citit la greu ce ati scris de vineri dupa amiaza!
Noi suntem bine, ne-am plimbat mult zilele astea, am fost in vizite, ne-am jucat mult. Si Luca se catara peste tot, deschide sertare si scoate hainele, iar cand ii spun le pune la loc. Va inchipuiti cum :).Vorbeste mult pe limba lui, mai nou cand vede fotbal la tv zice gool. Intelege foarte multe pentru varsta lui.Cu intarcatul nu prea mai zice nimic dar nici alt lapte nu accepta.
Urmy pupici si multumesc pentru intelegere.
Sanii mei si-au mai revenit, mai au ceva lapte si unul mai e putin tare in partea inferioara. Ma rog sa treaca repede si sa nu fie urmari.
Pupam toti accidentatii si ii intelegem si noi am cazut luni: s-a invartit pana a cazut si a repetat figura pana s-a lovit de spatele calutului, ranindu-si buza. Asta e incidentele copilariei, cu speranta ca nu sunt grave.
Sunt restantiera cu ceva: La multi ani de Sf Andrei! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de ceilalti.
Noi de Mos Nic i-am luat o jucarie, probabil ca se va mai alege cu ceva. Pentru sot nu prea am idei de Mos Nic ce am avut am aplicat pt ca pe 9 e ziua lui.
Va pup si va doresc o saptamana minunata
Luca si Mada28
Erina spune:
Tomasa am trimis reply la PM.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
Roxana, intr-adevar sunt multe momente frumoase intre ei doi, dar nu te gandi ca este numai lapte si miere
. Mie cel mai mult imi place cans se joaca amandoi, cand fac curse de masini sau joaca footbal in casa
. Cand am nascut-o pe Alexandra, mama avea un fix sa duca fata la balet cand face 3 ani. Am renuntat pentru ca ,tocmai in perioada aceea a trecut printr-o intervenntie chirurgicala de o mare complexitate, iar recuperarea a durat destul de mult. Mi-am spus ca daca balet nu se poate, merg si dansurile pentru gratie, tinuta. Personal am ambitia sa invete foarte bine innotul(pentru ca eu nu stiu si imi este cam teama de apa ) si as vrea ca mai tarziu sa invete aikido(am inteles ca Alexandrei nu-i prea place.) Noi (eu si sotul)in tineretile nostre am practicat artele martiale, mai exact ju-jitsu, iar pe langa faptul ca ne-a invatat ce este disciplina,ne-a dat si incredere in fortele proprii.
Celelalte arte martiale sunt destul de brutale, din experienta
pot spune ca aikido este cea mai frumoasa si cea mai non brutala,daca pot spune asa dintre artele martiale.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
papanash spune:
va pun un site de pe care puteti primi scrisori de la moscraciun pt. voi sau copiii vostri : www.ecopii.ro/moscraciun/" target="_blank"> aici.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Buna dimineata la amiaza. Sunt la birou, dar nu prea am nici energie si nici buna dispozitie pentru ziua de azi. Asta ca tot ma invidiati mereu pentru energie, trebuie sa stiti ca din cand in cand am cate un colaps de energie cand nu vreau sa mai fac nimic. Noroc ca imi trece repede.
Valentina, e foarte bine ca Alexandrei tale ii place aikido. A mea a incercat la gradi, initial se ducea si ii placea, apoi a venit cu ideea ca nu e de fetite si nu a mai fost chip sa o conving. Nici la balet nu merge prea zeloasa dar pleaca incantata de acolo. La inot am dat-o si noi anul acesta, se descurca foarte bine. Insa nu vrea sa renunte de tot la aripioara, ca inoata numai cu una. La bazin o lasa profesoara si fara si sarea si fara, dar acasa nu vrea. Sper ca la anul renuntam de tot. Nici eu nu stiam sa inot, nici acum nu inot prea bine, dar supravietuiesc. Oricum nu as putea sari ca Alex.
Papanash, multa putere si rabdare pentru saptamana grea, tin pumnii pentru tot ce ai de rezolvat si pentru tatal tau.
Tomasa, pe unde umbli? Nu mai stiam nimic de voi, am sunat de nu stiu cate ori si intra direct mesageria. Ti-ai schimbat numarul de telefon?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
radioul itsy-bitsy are din ora in ora concurs pt. copii, ( mai maricei, sa poata vorbi cu ei,ii intreaba din povesti) iar premiul este un brad impodobit pt. craciun.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
valentina_22 spune:
'neata fetele!
Repejor caci sunt pe fuga. Ceva treburi gospodaresti apoi la doctor cu copii la vaccin. Imi este tare treama ca nu cumva sa-l sara iar pe Andrei, parca ia revenit tusea, dar sa vedem ce decide pediatra.
Am vazut ca sunt cativa puiuti bolnaviori si accidentati.
la toti si refacere rapida.
Eu inca nu am luat nimic copiilor de Mos,doar sotului o mica atentie. Maine vreau sa merg la cumparaturi sa le iau ceva copiilor, este si omonastica Alexandrei asa ca am un motiv in plus de cheltuit bugetul familiei.![]()
Gata am fugit.... sper sa nu terminati capitolul pana ma intorc!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxana_G spune:
SabinaY, multa sanatate Erikai! Sper sa ii treaca repejor, sunt pacatoase rau enterocolitele astea. Imi pare rau de patania cu inundatia, bine ca ai vazut pana la urma. 
Apropos de enterocolite, stiti ceva de Sabina cealalta? Ce o face Gheo? Nu am dat de ea nici la telefon.
Si ca tot vorbeam de telefon, cumatra nu ma uita cu numarul acela de telefon. 
Rox ,
Poze
papanash spune:
de ieri nu pot vota printesele, mai precis numai una pot vota, cand dau click pt. cealalta cica ammai votat.ieri am crezut ca am uitat eu, dar vad ca si azi e la fel. la voi merge ?
Rox, multumesc.
tata s-a internat dimineata, deja i-au facut toate analizele si maine dimi il opereaza. prietena mea trebuia sa se interneze tot azi, nu reusesc sa dau de elala telefon.
noi azi avem o filmare la realitatea . cica o prima filmare
de parca fac seriale .....numai de asta nu aveam eu chef zilele astea...
Filme Ghighi
Roxana_G spune:
Maruntzika, off, stiu cum e cu sertarele, dar poate daca stai langa ea si eviti sa isi prinda degetele o sa se invete cum. Eu am mutat tot ce se poate, era disperare cu chimicalele. Dar tot nu am fost suficient de prevazatoare, am lasat borcanelele alea si ai vazut ca s-a ales cu taietura. Cred ca s-a distrat cu sertarele de la ea din camera, dar sigur ale tale sunt mai interesante. ![]()
Sim, nu iti face planuri cu zborurile, daca e cu ceata mai sunt probleme cu decolari si aterizari. Mai rar pe Timisoara, dar eu la fostul loc de munca o pateam des cu Clujul. Mai bine sa nu pleci, tinem pumnii sa scapi.
Ziceati de Mos Niculae, eu i-am luat jucaria aceea pe care o adora la Medicover, cea pe care voia sa mi-o trimita Moldoveanca. Sper sa se bucure de ea.
Rox ,
Poze