Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Erika e inca data peste cap...are diaree si pare sa nu mai treaca.Azi am fost la doctor.Aseara din nou a adormit dupa 1:30,cu plimbari pe terasa si altele.S-a trezit din somn plangand in hohote,cand am luat-o in brate ma tinea strans,tremura si tresarea.Greu am linistit-o.
Eu si mai si...era sa inund casa.Am uitat apa deschisa la cada si scurgerea era plina cu gunoaie(deh,sotul a stat singur o luna),fata dormea...eu eram truli si bine ca am intrat cand apa iesea pe sub usa de la baie...de nu stiam ce sa fac mai repede...
Am tras o sperietura zdravana...oricat as fi de obosita...ar trebui sa am mai multa grija.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Am facut o selectie din cele 1000 de poze din tara,le gasiti la semnatura sau aici:
http://good-times.webshots.com/album/569015034MKgXOF
vacanta Romania
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Erina spune:
Buna dimineta! Multumim Gabitz pentru cafea. Imediat merg sa imi fac una si eu!
Bafta la masaj si felicitari pentru harnicie.
La Piatra Neamt e destul de rece dar tot parca am iesi la o plimbare.
Cecilia, astept cu interes povestirile despre Cristi.
Sim, drum bun la Timisoara.
, multumim pentru voturi. Poate Puppi a adecoperit joaca si pur si simplu nu are rabdare sa manince. Ii plac desenele animate? Iar nu e bine dar poate maninca in timp ce se uita la ceva interesant pentru ea.
Daria ieri a mincat pentru prima data un castronel intreg de ciorba. Dupa cum m-am plins de multe ori nu e o mincacioasa dar cit maninca se pare ca ei ii este suficient. Sper sa o tina naravul si sa pape mai multa mincare gatita in continuare.
Maria, ce frumoasa e Teo! Tare ii sta bine cu codite. Nu a tras de elastice?
Recordul Martei cred ca l-am depasit eu de mult. 5 masini a 7kg. Chiar si acum am strins trei si mai am inca doua pe putin de spalat-hainle care au fost la Bucuresti, eraiu splate dar miros a apartamentul ala.
Mandarinuta, ce dragalasa trebuie sa fie Antonia cu pisica. Nu mai pui poze noi? Imi amintesc de rochia ta maro si de Antonia la mare.
mamici si pici sa aveti o zi super.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Sabina, imi pare rau sa aud de Erika. Cu inundatia mi s-a intimplat si mie, plus oale arse si alte alea... Fug sa vad pozele!
tomasa spune:
Fetelor, intru si eu cu o rugaminte , dupa 1000 de ani in care n-am mai reusit nici sa citesc, cu atat mai mult sa postez. Am avut o perioada proasta, cu multe pe cap, plus serviciul. Offf, si acum rugamintea: daca pleaca vreuna dintre voi in Germania sau Austria in perioada asta, as avea si eu nevoie de niste produse Penaten. Sunt disperata ca mi se termina rezerva si, ca niciodata, nu se intrevede plecarea nimanui dintre ai mei, iar prietena mea care tocmai a fost in Ge cica n-a avut timp sa intre intr-un DM ...daca puteti sa ma ajutati careva, raman recunoscatoare .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Sau poate stiti daca se gasesc si la noi undeva??? Vreun importator, etc.
Erina spune:
Tomasa, iti aduc eu. Fa o lista cu ceea ce vrei.
Si eu abia astept sa cumpar pampers, lapte si cosmetice pentru Daria. Daca mai vrea cineva ceva da-ti PM. Noi plecam cu masina si avem loc berechet.
Erina spune:
Sabina, mi-au placut mult pozele.
Peste ceva timp cind te mai linistesti mi le poti trimite si mie pe cele cu Daria?
Mi-ar fi placut sa apari si tu mai mult.
tomasa spune:
Erina, te pup, iti multumesc frumos! Iti dau PM.
papanash spune:
Buna, fetele !
eu am o saptamana grea, nu stiu de capul meu.
sanatate multa bebeilor bolnaviori.
Ghighi are un cucui mare in frunte, a cazut ieri cu capul de o treapta.
o sa revin dupa-amiza.pupici.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun