Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Roxali, concediul asta e platit sau nu ? daca-i platit prinde bine de sarbatori, daca nu, cam naspa.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Neata. Sunt plina de nervi ca trebuie sa plec la o companie din grup din Franta, exact ce aveam nevoie. Timisoara Simonei e o nimica toata, eu chiar nu am cum sa ma duc si sa ma intorc in aceeasi zi.
Ma scoate din minti seful asta care se da ocupat si ne foieste pe peste tot sa ne vada managementul la treaba. Mda.
Luy, bine ca ai scos surubul.
Cred ca te-ai speriat, si noi am patit o de cateva ori cu Bubu. Nu vreau sa ma gandesc ca o mai fi inghitit cate ceva si nu stiu, carton si hartie sigur a degustat la greu.
Ali, macar profita de concediu sa te odihnesti.
Yaia, cum putem ajuta la subiectul cu batranii? Eu n uam priceput nimic de acolo.
Papanash, daca nu cumva am serbare la gradi chiar atunci eu o sa merg. Dar cam asa se planificase serbarea atomicei, pe 18 sau pe 19 deci nu promit nimic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Papanashule, tinem pumnii, Doamne-ajuta, sigur va fi bine
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
GATA !!!!!
operatia a decurs bine, i-au scos o gramada de pietre, s-a trezit din anestezie, speram sa nu apara complicatii .
ma duc sa-i fac baie lui ghighi de 2 zile n-avem nici caldura nici apa calda, acum a venit si profitam.
revin.
va pup si multumesc mult !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Yaia spune:
Buna dimineata!
Ieri am stat acasa si am invatat pt. examen. Maine trebuie sa ma trezesc la 4:30, am autobuz catre centru la 5:12 (cel de 5:29 poate ajunge la limita in centru si nu vreau sa risc), la 6:04 tren, la 8 in Helsinki, la 8:30 trebuie sa fiu la centrul de testare, la 9 incepe examenul, care tine 5 ore!!! Sper doar sa termin la timp ca sa prind trenul de 14:30 inapoi, sa apuc sa-l iau pe Tudor de la gradinita... Oricum, am si plan de rezerva, ca il poate lua sotul...
Asa ca maine baietii mei sunt singuri acasa...sper sa nu joace pe masa!![]()
Vorbeati de somn...Tudor mai are doar o repriza de somn peste zi, la gradinita intre 11:30 si 13:30. Si doarme cam 1,5 ore. Acolo ii si trezesc daca pana la 14 nu s-au trezit singuri, ca au ora de gustare si nu fac exceptii. Acasa, in weekend, doarme de pe la 12 si am avut zile cand a dormit si 4,5 ore...dar de obicei sunt vreo 3. Seara adoarme pe la 9 si dimineata se trezeste in jur de 7:30-8. Eu sunt multumimta!
In alta oride de idei, pe 11 avem serbare la gradinita. Cica sa-i aduc un coif de pitic...am o pleasca de-aia de mos, cica e buna si aia, numai sa o tina pe cap...dar el nu o prea tine!
Cica e ok si asa!
Aoleu...trebuie sa fug la un meeting... Revin!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
Buna dimineata, dati-mi va rog cafele ca am mare nevoie!
Roxali, tinem pumnii sa treaca criza si sa te intorci cat mai repede la munca, chiar daca e bine acasa!
yaia, succes la examen si concentrare maxima!
papanash, unde este credinta, Domnul nu are cum sa nu ajute. Insanatosire grabnica tatalui tau!
Eu sunt treaza de la 5 dimineata
. De atunci tot doftoricesc la copilul asta mare. Ieri a facut prevenar si cred ca a facut o reactie la el pentru ca dimineata avea temperatura 39.1 grade celsius
. I-am dat repede un novocalmin si vad ca acum i-a mai scazut un pic dar tot are febra. Sper sa nu o dea in raceala ca-i si un pic ragusita. Mamicile care ati facut copiilor vaccinul asta, ati avut probleme dupa?
Andrei vad ca-i bine dupa priorix, sa vedem cum este dupa o saptamana! Ma duc iar la puiut ca ma striga, am reusit sa o conving sa manance un dadonino mic, e bun si asta ca nu vrea nimic de mancare, bea numai apa.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Erina spune:
Buna din nou!
Roxana, sper sa fie deplasarea cit de scurta iti doresti sau sa se anuleze...
Yaia, vrem neaparat poze de la serbare.
Papanash, bafta cu tot ce ai de rezolvat. ma bucur sa aud ca a decurs bine operatia tatalui. Refacere usoara.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am intrat sa dedic aceata www.youtube.com/watch?v=lnJNHx5orfE&feature=related" target="_blank">Winter Sonata, bebelusei nou venite in familie. Natalia de verisoara Marta! O viata minunata ingeras!
Ne-o dedic si noua mamicilor de D&P.
Edit: m-am gindit la tine SabinaY. pupici Erikai, sper ca e mai bine!
Erina spune:
Valentina, sanatate alexandrei, sa se refaca rapid. Cind aud la voi ce reactii au bb-ii nu imi vine sa ii mai fac nici un vaccin Dariei. Noi nu am facut Prevenar. Ni s-a recomandat in doua ture inainte de 2 ani.
gabitz78 spune:
ziua buna si de la noi.
papanash - insanatosire grabnica tatalui tau.refacere rapida!
nu promit nimik, dar poate vin si eu pe 19...mai vb pana atunci...ca am si eu ceva jucarii de dat.
annisia - daca tie ti-e mai usor sa te vezi cu bebeka, poti sa vb cu ea.
bebeka - ti-am scris dvd-ul de la party.ramane sa ne vedem.mai vb.
sabina - cum mai e mr.g?
rox - ai tai ce mai fac?
azi merg cu eliza la vaccin.sper sa-i faca, ca n-are nimik...decat razlet niste muci apa.
va pup dulce pe toti.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/