Cum sa fac????

Cum sa fac???? | Autor: gabi25

Link direct la acest mesaj

Am asa o stare de tot kktul...ma simt inutila....in fiecare zi trebuie sa caut motive sa ma dau jos din pat sa plec la munca, iar cand se termina programul caut motive sa plec spre casa.
E greu sa nu te poti plange....dar e greu sa si te plangi....fiecare isi vede de ale lui....lesne de intele...dar nu pentru mine acum...ca m-am saturat eu sa tot inteleg si sa ascult pe altii, sa las ale mele la o parte si sa dau importanta celorlalti.
Cum faci sa razbati cand simti ca totul se darama in jurul tau dar ceilalti se comporta ca si cum toate merg perfect?
Cum faci sa fii sustinut fara sa le strici bunadispozitie a celorlalti?

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

te gandesti ca e ultima zi din viata ta!
eu asta fac, si pe umerii mei sunt multe, si eu trebuie sa dau celorlalti incredere si seninatate si nu tot timpul am resurse...si la mine suna telefonu cu prietene ce se plang de problemele lor, si trebuie sa gasesc putere sa le incurajez, cand de fapt as avea nevoie de cineva sa ma incurajeze pe mine!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ceri ajutorul de care ai nevoie, vorbesti cu cineva, cauti sustinerea care iti trebuie. Fara sa-ti fie teama ca strici cuiva bunadispozitie! Daca reusesc sa te ajute pe tine se vor simti si ei mult mai bine. Se vor simti utili, necesari si buni... nu-i putin lucru.
Gandeste-te ca daca tu nu esti OK, nici copii tai nu vor fi. Poate asta te va motiva sa-i "deranjezi" pe cei din jur cerandu-le ajutorul.
Curaj! Or sa vina si zile mai bune

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorisor spune:

Suna a pui de depresie. Cat de rau iti este de fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Recomand cu caldura psihoterapia,da aia adevarata,nu cea facuta pe diferite site-uri... No offence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Testezi relatiile si spui sincer cum te simti. Si eu eram intotdeauna cea care ajuta, incuraja, motiva, sfatuia de bine, dadea energie etc. Cum am intrat si eu intr-o pasa mai proasta, desi nu am cerut ajutor sau sfaturi ci doar intelegere si un strop de compasiune, iti pot spune ca cercul prietenilor s-a redus pana aproape de zero.

Si eu intuiesc ca esti depresiva. Nu te teme, se trateaza si trece. Dar nu mai incerca sa te prefaci ca totul merge perfect cand nu e asa, altfel corpul iti va trage niste boli de toata "frumusetea"...

Cei din jurul tau care nu doresc sa le fie stricata buna dispozitie si nu sunt dispusi sa te sustina si pe tine la greu nu prea merita sa fie numiti prieteni... Consecintele sunt dureroase, dar eu am preferat adevarul, mai bine tai in carne vie (rana se vindeca in timp) decat sa ma pacalesc la nesfarsit si sa continui sa investesc energie in relatii de trei lei...

Curaj si speranta

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cauta filmul "The Secret". Te va ajuta MULT, o sa vezi!

Uite aici: http://www.imdb.com/title/tt0846789/

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput