Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

monica, bine ai venit acasa.
sa ai grija, sa faci ce a spus dr.
ai grija de fetitze si de tine.
multa sanatate.

plec la nani, ca maine suna ceasul la 4 dimineata.
noapte buna

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ayla , bine ai revenit !!!!

Fetelor, azi a fost prima zi cu program redus (de la 08-14) si e super !!!!!
Maine merg sa-mi caut un sutien, nu stiu de care dar sa fie comod !!

V-am

26+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ayla, si noi iti spunem bine ai revenit acasa, si printre noi ! Multa sanatate de acum incolo, si zi-i lui bebe ca e musai sa stea cumintel la locul lui, sa nu se grabeasca, n-are la ce

Novus...ma oftici cu programul asta de 6 ore......asa este, daca scapi de la job cu 2 ore mai devreme, parca ziua e mai lunga, altfel te organizezi, apuci sa faci cite ceva...cind scapi dupa 4, mai stai un ceas in masina (daca mergi direct acasa)...papi ceva, te schimbi...si incepe: rufe de spalat, vase de spalat, ordine in casa, ceva de mincare...nici nu stii cind se face noapte...

tufetele, eu am cam intrat in atmosfera de Craciun....ascult colinde...mi-am "pictat" geamurile...am vrut sa imi iau brad in ghiveci pt anul asta, dar se pare ca e prea complicat de "adaptat" la variatiile inauntru - afara, si nu ai voie sa il tii in casa decit 10 zile...asa ca o sa renunt, cu mare parere de rau...
Si imi amintesc si de Craciunul trecut, apartamentul era in renovare (recent cumparat), si am vrut musai Ajunul la noi acasa, am facut bradul intr-o camera goala, singura cu parchet la ora aia, am dat drumul la centrala un pic si am dormit pe o saltea cu sacii de dormit...si Mosul ne-a aduc cadouri draaagi si parca mai inspirate ca niciodata, sotul s-a jucat jumatate de noapte cu un elicopter radio-comandat...a fost FOARTE frumos si romantic. In plus, a dat nu stiu citi bani pe un brad absolut superb, cum nu am mai avut niciodata, ca doar era primul nostru Craciun in casa NOASTRA...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

AYLA, bine ai revenit.

Ma bucur mult ca totul e sub control. Tu sa fii cuminte si sa-l asculti pe nenea dr.

Te pup si iti doresc sanatate multa.

Gina 22+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata burtici!

Inca nu v-ati trezit?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza, noi ne-am trezit de la 4... da am intrat mai tarziu ep ent
Ayla sa ai grija de tine si de puiutzi. Bine ai revenit

21+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

lysbeth, dar de ce te trezesti asa dimineata?

Bine ai revenit Ayla, sa ai grija de tine si de pui.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata burtici si de la mine....
am intrat si eu rpd rpd sa va pup

ayla ce bine ca esti bine!!!

la multi ani la andrei si andreea cu mare intarziere, la anu or sa fie si mai multi ( cu unu mai mult sigur, ca si al meu pici o sa fie un andrei hihihi)

mihaela drum bun azi si sa ne dai vesti repede de la eco ...

zicea cineva ceva de burta mare? uitati-va la mine in album sa vedeti ce coc eu acolo...si n-am gemeni, e doar unu

la toate

corina28+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pai deobicei ma trezesc pana in ora 5...mai beau cafea, mai mancam ceva si la 7 tre sa plec sa duc fata la scoala. E cam departe si nah... nu avem voie sa intarziem

21+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Monica, ce bine ca v-ati intors cu bine acasa! Daca dr. zice ca nu-i voie pe scaun, vezi cum faci sa ai acces la un laptop, si o sa fie chiar bine pentru toate trei.
Corina, cred ca burtica ta e normala pt numarul de saptamani afisat si, in plus, foarte frumoasa!
Maria sau alta posesoare a parolei de pe contul comun, imi trimiteti, va rog, un PM?

Andreea, 22+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput