Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Peridurala? Cred ca e totuna cu epidurala, nu?

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao burtici!
N-am mai scris de mult timp, am citit doar o parte din ce ati scris. Sotul meu lucreaza mai mult acasa si nu prea am avut acces la calculator. Cand a mai facut cate o pauza am intrat repede si am citit ce ati mai scris.

Ayla multa sanatate si ai grija de tine si de bebite.

Ilinca si eu sunt din Baia Mare, dar locuiesc de 14 ani in Timisoara.

Eu cred ca am luat deja vreo 9-10 kg, voi vedea sapt viitoare cand merg la dr.
Azi am fost la eco 4D, l-am vazut pe bebe dormind, si se pare ca seamana cu mami dar are gurita si barbia lui tati. M-am cam speriat pt ca are cordonul invartit de doua ori in jurul gatului. Dr la care am fost mi-a spus sa nu-mi fac griji, dar mi-am sunat si dr. mea care mi-a spus la fel. Bebele e cu capul in jos. Sper sa fie bine.
Voi ce credeti?
Voi de cand preconizati sa intrati in prenatal?
Eu vreau sa intru din ianuarie dupa vacanta de sarbatori cand voi avea 30 de sapt.
Va si va doresc o seara placuta si somn usor ( ca eu ma trezesc din 2 in 2 ore la pp, sau ma doare spatele sau ma ia cate un carcel, da nu ma plang )

ZoRi 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Miha pentru tine am intrat pe net acum.Chiar cautam sa vad daca ne-ai scris.Ce ma bucur pentru voi ca sunteti bine si ati ramas fetite.Eu abia la inceput de ianuarie merg.Fetele am o durere de cap de abia stau in picioare.Miha va pup si aveti grija de voi doua,la noi ieri a miscat bebelina asa de tare incat mami s-a speriat.Era pentru prima data .Acu este foarte discreta sa nu sara mami in sus de spaima.

iulia 19+ Alex sau Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

iulia, da e tot fetitza numai ca mie mi se pare cam mICA, are 608 gr.desi nu mi-a zis ca e mica. asa cred eu.

ilinca, am observat ca dr-ii folosesc mai des termenul de peridurala.
eu ii zic tot epidurala.

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Zori, si eu tot dupa sarbatori vreau sa intru in prenatal.
kg am luat si eu 6.chiar s-a mirat dr. a spus ca ma vede si el mai plinuta.

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mihaela, cum spui tu ca e mica? Ale mele nu aveau nici una 400 g si eu eram fericita.

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZoRi
Ayla multa sanatate si ai grija de tine si de bebite.

Multumesc! Asta si fac.

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

georgiana310,sper ca nu te superi ca intru si eu sa te intreb o chestie...ai spus ca vei naste cu dr iuga la cluj?eu am fost monitorizata la sibiu de un gine iuga tinerel avea o fetitza de aproape 2 ani...poveste mai lunga.cand sa nasc eu a demisionat caci a gasit un post mai bun la cluj.oare sa fie el?poate aflii si imi spui si mie.m-as bucura.caci eu am spus ca ii voi da dreptul atunci cand voi naste si cand am plecat la spital sa nasc el deja ma predase altui gine care nu venea la nasteri..
va pup.georgiana sa stii ca astept ..

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara fetelor!, sau mai bine zis Buna dimineata! pt ca probabil veti vedea mesajul maine dimineata . Wow ati fost foarte harnicute, mi-a luat o gramada de timp sa recuperez, din pacate nu prea mai pot sa stau in fundulet la calculator asa ca l-am cam evitat in ultimul timp.

Am vazut ce-ati scris despre bere si tutun si subscriu, si eu subscriu. De cand sunt insarcinata as bea bere incontinuu insa pana acum am luat doar vre-o 2-3 gurite. Si daca tot au venit sarbatorile si pofteam asa rau, am primit cadou de acasa un Tuborg Christmas, si ma uit la el ca la elixirul tineretii, astept sa ma rasfat cu un paharel in ziua de Craciun....si am fost si eu fumatoare pana am aflat de bebe, acum am fost ffff cuminte pana acum si m-am lasat usor mai ales ca in primele 3 luni mi-a fost rau dar acum tare as iesi in oras cu sotul meu la o cafenea sa beau un capuccino bun si sa trag un tutun. Dar ma tin tare si incerc sa-mi scot gargaunii din cap.

Ayla bine ai revenit acasa, si multa sanatate

Mai vroiam sa mai raspund catorva burtici dar am uitat....tot neuronul e de vina

Si am si eu o problema, bebelina mea nu misca in fiecare zi si uneori trec chiar vre-o 3 zile fara sa o simt. In plus in ultimul timp miscarile sunt mai finute abia le simt (poate m-am obisnuit eu cu ele, dar nu cred). Pe 28 dec am fost la control si la 4D si acolo totul era ok, chiar i-a dat un sut doctorului sa plece si sa o lase in pace cu ecograful, in rest era linistita si preocupata cu suptul degetelor si al pumnului. Dar ma ingrijorez ca mi se pare ca e prea linistita. La voi cum a fost pe la 20+.

si aveti grija de voi si de bebei
20+ cu

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Referitor la nastere: eu o sa nasc la clinica privata din orasul meu cu dl. dr. Muresan

Gina 22+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput