Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare, tufete.
Ayla, bine ai revenit;).
Shasa, ce anestezie, de-acum avam voie cu anestezie?! Ca v-am zis ca am si eu o "plomba provizorie" care a fost pusa "pe viu", de m-au trecut toate apele...si de cateva ore a inceput sa ma sacaie.Oare pot sa ma duc sa-mi puna plomba finala, cu anestezie?...
Plici-plici, pai asa mi-ar placea si mie sa fiu, numai burta sa-mi creasca...eu am impresia ca arat numa ca o grasana in ultimul timp, mi-ar placea sa arat ca o gravida dar io ma vad ca o grasana!Dar nu e de mirare, de vreo 5 zile mi-am facut un nou obicei, rad o tabla de ciocolata/ zi, mi-am gasit una noua, Kandia cu biscuite si frisca. Da' merge si aia cu caramel:)). Of si vai!
Cat despre faptul ca e nasol sa umbli cu plicul/ banii dupa tine cand esti in chinurile nasterii (si de altfel oricand, eu am oroare de obiceiurile astea, unii au asa, o usurintza in a aborda lucrurile astea...eu am fost pusa in situatia asta doar cand a fost maica-mea in spital si mi-am luat avant o ora pana sa merg cu plicul, m-am simtit groaznic, mi se pare o postura super jenanta pentru ambele parti- desi unii doctorii nu par sa arate jenati:))); in fine, tocmai de-aia eu sunt fericita ca si la noi in oras exista o clinica particulara cu doctori f. f. buni si conditii excelente. Iar preturile sunt chiar "de provincie": 1000 lei nasterea normala+daca duci adeverinta de la locul de munca=reducere 50%, deci 5 bulioane! Nu 1000-2000 euro cum s-a vehiculat pe unele topicuri cu clinici particulare. Si acolo nimeni nu accepta clasica mita, nu trebuie sa bagi banii in buzunare la asistente etc, totul e frumos si "clean", cu chitantza.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna seara dragile mele burtici!
Noi lenevim, sau ma rog, incercam, ca de la medicament sunt atata de agitata. parca era mai bine perfuzabil.
Am inceput si eu cu poftele si desi sotul meu gateste niste minunatii, eu vreau paine cu margarina. Stiu cat e de sanatoasa dar putin asa, cu laptic caldut merge, nu?

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ILINCA, da avem voie anestezie. Eu am vorbit cu medicul meu ginecolog si mi-a spus foarte clar ca am voie. Trimestrul 2 este cea mai buna perioada, ca din trim. 3 nu mai este voie. Si mi-a spus si med. stomatolog ca este ok acum in perioada asta. Deci daca ai probleme de rezolvat acum este momentul sa scapi de ele.

MONICA, ma bucur sa te vad pe DC

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Eu vreau braduuutz!!! Noi tot artificial am avut din acela mare, superb, ca de revista dar anul acesta imi doresc natural. Unul nu foarte mare dar sa fie des, si am dat ordin la sot sa procure de pe la cei cu care lucreaza el, ca in domeniul lucreaza. Si vreau ornamente noi de preferat fluturasi. La venirea acasa din spital am avut o surpriza frumoasa. Apartamentul nostru este facut din doua apatamente mai mici, deci spatiu ar fi dar e impartit in asa fel incat tot trebuie sa renuntam la ceva pt o noua camaruta pt fetite. iar cea mai potrivita era camera facuta pt sotul meu, un fel de birou-biblioteca. A golit dragul de el si si-a dus lucrurile la sediul la birou, si pe perdeaua care era acolo a prins fluturasi din aceia din panza subtire ca de perdea. A fost induiosator. Acum o sa vedem daca are rost sa zugravim pt ca e curat, si daca adaptam ceva sau doar decoram si mobilam pt necesitatile fetitelor.
Ah, si am si ticker nou cu fluturasi. Numai ca nu au astia ticket cu fluturi gemeni pe nici un site.
Carmenada, cauta pe google dupa Atosiban Tractocile vezi poate in engleza sunt mai multe detalii.

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
MONICA, ma bucur sa te vad pe DC

Shasa, Ilinca. ma bucur sa pot fi cate putin printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, ma bucur sa aflu ca esti si sunteti bine! Rivali, eu ma gandeam la o rama foto digitala cu poze de la ecograf cu bebita. Ce zici? E un cadou care mi-ar placea mai mult pentru mine, ce-i drept Maine mergem la eco. Offf, sper ca macar maine sa aflam ce e, altfel abia dupa 20 decembrie mai avem sanse...Ana-Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, nu dati cu bolovani, dar mie pozele de la eco nu-mi inspira mare lucru; adica sa vad pe bebe pe ecran, la ecograf, cum inoata pe acolo, mi se pare super, dar pozele le-am pus bine si nu-mi vine sa ma uit la ele, mi se par cumva freaky, triste pe alocuri, alien-style...abia astept sa-i fac poze in exterior, asa, inauntrul meu, e induiosator...dar nu estetic:)))

20

Mergi la inceput

Vai tufelor, care mai luati tratament pt sustinerea sarcinii, luati ceva ce contine progesteron si gasiti in farmacii? Nu am mai gasit nici Progesteron retard, nici alilestrenol. Gravibinon am inteles ca nu mai exista, a zis dr ca el din acela prescria si era tare bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara fetelor,

Mmmmm... se simte deja spiritul sarbatorilor, nu? Eu abia astept! Astept doar rezultatele analizelor din trimestrul 2 si dupa aceea zic ca sarbatorile pot sa vina! Am fost si la eco la dr. Iosup si bebe este bine, are 754 g, 26 cm si totul este ok!

Ayla, bine ai revenit acasa, sa ai grija de tine si de bebei in continuare!

Gina, ai inchiriat deja rezerva pentru momentul nasterii?

Va pup si va doresc o seara linistita!

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, bb a mea a ramas inca o luna fetitza.il bateam daca ma dadea iar la intors.
este bine si frumoasa cica seamana cu mami
iar am plans, bb a scos limba la dr.si a ras .
mai tarziu isi luase pozitia de somn, cu manuta pe langa cap.asta am vazut 4D.aveam ochii plini de lacrimi.

am vb si despre nastere. nu sunt pb si e posibil sa fie normala cu peridurala cica par a fi "apta". mai vedem

mitzica24+ sau

Mergi la inceput