LMA Bulgarasi si globulete (139)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI, ANTONIA SI STEFANIA!!!!!!!!!!!!
SA FITI SANATOASE SI VOIOASE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE MOMENTE FRUMOASE IN VIATA!!!!!
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 LA MULTI ANI, ANTONIA SI STEFANIA!!!!!!!!!!!! SA FITI SANATOASE SI VOIOASE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE MOMENTE FRUMOASE IN VIATA!!!!! Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi si noi suntem cam in aceasi situatie.....avem o gingie de maseluta fffffffff umflataaa...saracuta vrea sa muste tot ce prinde!!! amy spuneai o data ca ia pocnit gingiuta la iustin si a fost cu sange, asa a patit si prietena mea cu baietelul ei. era franjuri gingia (ca mi-a aratat-o.... )._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
offff...maselutzele astea,mult mai au de suferit saracii din cauza lor;al meu pui nu papa mai nimik din cauza asta,laptele a devenit iar principala masa (a slabit
) si e mai mereu cu degetu`-n gura (nu suporta inelele pentru dentitie).Ieri l-am verificat si ii mai da un dintisor si se pare o alta masea

...nici nu vreau sa ma gandesc.Doresc tuturor bulgarasilor sa treaca rpd si fara dureri peste per.
aparitiei dintisorilor!

Am vazut poze cu Amira,Lucas...doi frumosi care au avut parte de petreceri super din cate am obs.
Miha,Jasmin....felicitari pentru pregatiri!

AMY si
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata La multi ani pentru sarbatoritele zilei: Stefania si Antonia Hai sa va spun ce am patit acum 2 nopti,pe la 3 noaptea m-am trezit sa invelesc fata dupa care m-am uitat putin pe geam si cum mi se facuse sete am vrut sa iau o gura de cola dintr-o sticla pe care o aveam in camera.Mai fetelor am luat o gura de cola si mi s-a pus un junghi in capul pieptului ,am pus dopul dupa care nu-mi mai amintesc nimic ca am lesinat.M-a trezit sotul si m-a urcat in pat,cazusem langa calorifer si sub biroul de calculator ,m-am lovit la cap ca am ditamai cucuiul in frunte si ma doare si umarul .Ce naiba poate sa fie? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
imi pare rau
si eu inclin sa cred ca nu e de la Cola...pastile de slabit mai iei?
apropo de Cola...eu beau in fiecare zi iar peste noapte dc ma trezesc si mi-e sete de cele mai multe ori tot Coca beau,nu mi-a facut rau niciodata...
aaaa.....vroiam sa te intreb.....da` greturi n-ai?
sa treaca rpd cucuiul AMY si
Ank83 spune:
Ancooo mama nu ma speria... Mergi si la un control ...
... Mai iei pastile??? Vezi sa nu fie si de acolo ca se zic multeee despre ele... mai stii??!!! o fi si pe bune ??!!!
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..13 zile pana vine

Ank83 spune:
Eu nu mai pot de somn... Azi noapte am adormit abea la ora 4.. 
... de fapt pot spune deja ca a fost azi dimineata... Acum sunt pe baricade cu junior
... Nu mai suporttttt.... am avut niste arsuri de parca as fi dat o palinka de 1 litru pe gat
... Am dat afara pana si apa bauta 
.. Vreau sa nasc ... gata ajunge ... purcicuta e mare... pot sa o scot 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

ancadragoman spune:
Rox eu nu prea mai beau cola dar imi era lene sa ma duc la bucatarie sa beau apa
Ellis o sa sun azi sa imi fac o programare la ekg si ma gandeam sa imi fac ceva si la cap ca ma cam doare de la busitura.La ce medic trebuie sa merg?
Amy nu mai iau pastile de cateva zile si Nu,nu am greturi![]()
Anco pai o fii si de la pastile cu toate ca nu mai iau de cateva zile.
Anco asa am patit si eu in ultimele zile ,abia mai dormeam si cand dormeam o faceam aproape in fund ca nu mai puteam sa respir si aveam niste arsuri....eu zic ca se apropie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Eu nu mai pot de somn... Azi noapte am adormit abea la ora 4.. ![]() ... de fapt pot spune deja ca a fost azi dimineata... Acum sunt pe baricade cu junior ... Nu mai suporttttt.... am avut niste arsuri de parca as fi dat o palinka de 1 litru pe gat ... Am dat afara pana si apa bauta ![]() .. Vreau sa nasc ... gata ajunge ... purcicuta e mare... pot sa o scot ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..12 zile pana vine ![]() |
Ank,putintica rabdare ...nu mai e mult pana iti vei tine printesa in brate
uite incep si eu precum Creem..asa timid,de incurajare

burtikAMY si
Roxxy80 spune:
Eu nu am avut arsuri decat o singura data cand eram insarcinata (a durat vreo 5-10 minute), dar a fost cumplit.
Anca, acum mi-am adus aminte ca ai luat pastile de slabit. Sa stii ca eu citisem mai demult ca fac multe ravagii in organism pastilele de slabit. Sper din tot sufletul sa nu ai absolut nimic.
Ank-ule, te cred ca iti este din ce in ce mai greu. Mai ai putintel si o sa ai o printesa frumoasa in brate.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
dany26 spune:
LA MULTI ANISORI SARBATORITILOR DE DUMINICA SI LUNI SI AZI!
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR,PT DUMINICA!
adinag si ank mersi pt felicitari si incurajari
jasmine si miha f frumoase petrecerile si tortuletzele!
miha asa merge si andrei al meu de vineri:doar daca il chemam ..de la unul la altul
lui cred ca ii e cam lene sa se "incordeze" atata![]()

ce frumos ca majoritatea ati avut multi copilasi la petrecerile bebeilor; din pacate noi nu avem copii mici in fam., de fapt sunt 2 dar sunt tocmai in Pascani.![]()
dar anul viitor vom chema si noi copii ,eventual ai mamiciclor din parcul in care ne plimabm...si de aici de pe forum daca veti dori; pt ca SI lui ANDREI II PLACE TARE MULT SA FIE IN COMPANIA MULTOR COPII.
am luat si noi Calma Baby dar desi ii dau de 4 nopti cate 3-4 ml andrei doarme la fel de agitat
voi cand il dati fetelor?cu cat timp inainte de culcare?
ancadragoman si ank pupici sa va simtiti mai bine
, si, in special pt ank :
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007