LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Blogul se poate salva in format html sau pdf. Da' sa nu ma intrebi cum, ca nu fac eu salvarile

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Eu salvez in format html
In IE ai optiunea "page" / save as ...eu aleg odata webarchive single file apoi ca backup webpage complete

Odata salvate asa oricand cu clik dreapta poti intra pe editare si le poti salva si ca documente pdf sau word.

In mod sigur mai exista variante dar eu asa salvez orice pagina html ce ma intereseaza

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si noi suntem cam in aceasi situatie.....avem o gingie de maseluta fffffffff umflataaa...saracuta vrea sa muste tot ce prinde!!!
amy spuneai o data ca ia pocnit gingiuta la iustin si a fost cu sange, asa a patit si prietena mea cu baietelul ei. era franjuri gingia (ca mi-a aratat-o....).

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc mult pentru informatii, de fapt a fost o copilarie sa intreb daca se poate salva, doar fac asta des. Nu stiu unde mi-a fost capul...

Cand am zis de dintisori, eu ma refeream doar la cei 8 din fata. Inca asteptam maselutele, e foarte umflata gingia de muult timp. La canini cred ca mai tarziu ajungem.
Astazi Maria a potrivit 10 piese de lego (printre care 2 duble) pe masa de la chicco, iar pe unele le-a pus turn.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Alina, si Floris iubeste sa se joace cu lego asta primo, si face si el turnuri.... si cu si mai mare placere le distruge :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, Adina, si la noi e la fel cu distrusul. Pana acum am avut niste piese de la Clemy, dintr-un fel de cauciuc. Dar de cand a pus mana pe astea noi, care sunt mai tari, si-a dat seama ca poate sa faca ceva cu ele. :) Ce mai face Floris ?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Alina, si Floris iubeste sa se joace cu lego asta primo, si face si el turnuri.... si cu si mai mare placere le distruge :D

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Bine ca ii place sa construiasca!! Vlad adora doar sa distruga turnul bucata cu bucata. Dupa care imi intinge mie piese miraind. Eu ii arat cum sa faca si nu vrea! Doar sa strice vrea .

In alta ordine de idei: voi cum i-ati invatat sa vrea sa stea pe olita ca el nu sta mai mult de 3 secunde si o rastoarna sau se pune cu picioarele in ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Blogul se poate salva in format html sau pdf. Da' sa nu ma intrebi cum, ca nu fac eu salvarile

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Eu salvez in format html
In IE ai optiunea "page" / save as ...eu aleg odata webarchive single file apoi ca backup webpage complete

Odata salvate asa oricand cu clik dreapta poti intra pe editare si le poti salva si ca documente pdf sau word.

In mod sigur mai exista variante dar eu asa salvez orice pagina html ce ma intereseaza

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

lala - ce spui tu acolo e lb. straine pt. mine. Vrei sa-mi explici mai pt. necunoscatori? Ca ma intereseaza si pe mine cum sa salvez blogul ...

Si Silvia se chinuie cu o maseluta ... dar inca nu a spart gingia ... e taaaareeee si umflata.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
La multi ani pentru sarbatoritele zilei:
Stefania si Antonia
Hai sa va spun ce am patit acum 2 nopti,pe la 3 noaptea m-am trezit sa invelesc fata dupa care m-am uitat putin pe geam si cum mi se facuse sete am vrut sa iau o gura de cola dintr-o sticla pe care o aveam in camera.Mai fetelor am luat o gura de cola si mi s-a pus un junghi in capul pieptului ,am pus dopul dupa care nu-mi mai amintesc nimic ca am lesinat.M-a trezit sotul si m-a urcat in pat,cazusem langa calorifer si sub biroul de calculator ,m-am lovit la cap ca am ditamai cucuiul in frunte si ma doare si umarul .Ce naiba poate sa fie?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Tare nasoala faza. Totusi parca nu as crede ca a fost de la Cola (chiar asa de rapid sa faca ravagii?). Oricum, sfatul meu este sa nu mai bei niciodata Cola noaptea sau pe stomacul gol pt ca face mult, mult rau. In cazul de fata parca tind sa cred ca nu a fost de la Cola.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
La multi ani pentru sarbatoritele zilei:
Stefania si Antonia
Hai sa va spun ce am patit acum 2 nopti,pe la 3 noaptea m-am trezit sa invelesc fata dupa care m-am uitat putin pe geam si cum mi se facuse sete am vrut sa iau o gura de cola dintr-o sticla pe care o aveam in camera.Mai fetelor am luat o gura de cola si mi s-a pus un junghi in capul pieptului ,am pus dopul dupa care nu-mi mai amintesc nimic ca am lesinat.M-a trezit sotul si m-a urcat in pat,cazusem langa calorifer si sub biroul de calculator ,m-am lovit la cap ca am ditamai cucuiul in frunte si ma doare si umarul .Ce naiba poate sa fie?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIAANTONIA
SA VA BUCURATI PARINTII CU REALIZARILE VOASTRE!

ANCA - nu mergi tu mai bine la un medic pt niste analize si ekg? zic si eu asa...a cadere de acest gen poate avea mai multe cauze...lipsa de Ca, scadere brusca a glicemiei...plusca se asociaza si cu durerea in piept...eu am avut ceva asemanator acum ceva timp si mi-a fost gasita o demuscularizare cardiaca din cauza lipsei de calciu...eu mai aveam si palpitatii cand ma intindeam in pat; mergi la medic!

copila mea a facut o iritatie de la suzi, ziua adoarme fara ea, dar noaptea o cauta; am dat-o cu galbenele, cu ceai de musetel...ce sa ii mai fac?...dimi e mai pronuntata ca isi baga suzi si sta vreo ora cu ea pana i-o scot eu...

- daca se pateaa un ibric emailat din cauza ceaiului, cum il curat?????????

ROXXY - AI PM!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput