Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vazut pozele cu pepenasii....sunt extraordinare..un pupic mare pt fiecare!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata,

Sarumana de aprecieri.
Pupam pepenasi cu poze noi si nu numai.
Mihaita este dulce dulce.Te pup pe obrajori.

Mada,super ideea ta,trebuie sa ne cautam si noi un costumas.

Bradul,si mie imi place natural pt miros insa de 3 ani am luat artificial pt ca de fiecare data ma enerva cel natural ca nu avea coroana cum imi placea mie sa-l pot decora frumos.In consecinta am trecut la plastic si aduc vreo 3 crengute naturale in ajun.

Parul?off e jale mare si la mine,nu stiu cat o sa tina insa e jale.

Anka,de acord cu tine cu fructele injectate,nici eu nu sunt de acord cu ele si cu siguranta n-o sa cumpar,prefer sa-i dau mere cu "bube" cum le zice Bogdan,de la ai mei din gradina.Nu ma prea incanta ideea nici cu piureurile din borcan,parca tot nu suna 100% natural.Mai vedem cum decurg treburile.

Legat de ce intreba Moni,la piureul cu blenderul,se face asa ca o pasta?eu inca n-am incercat.E bine de stiut pe viitor.

Unghie incarnata am avut si eu dupa nastere,cika e ceva specific proapetelor mamici,explicatia n-o cunosc.Am folosit unguent cu galbenele si mi-a trecut,iar a aparut in special cand imi taiam unghiile.E jalnic de dureros.

Gel de la mustela ar trebui sa fie in sensiblu.
V-ati apucat de curatenia de sarbatori?Eu de sapt asta ,asa catinel, catinel tre` s-o fac.
O zi cu soare sa aveti~

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Naspa noapte am mai avut!!! Nu stiu de ce dar in ultima vreme am inceput sa am probleme cu somnul, adica de unde eu puneam capul pe perna si eram deja in lumea viselor, acum ma chinui tare mult sa adormn...si bineinteles cand imi vine mie somnul se trezeste Ioana...si am avut asa un somn zbuciumat si plin de vise urate, brrrrrr!!! Ma rog, bine ca a trecut...

Moni or
eu am cumparat un mixer vertical de la Philips si e foarte bun, toaca bine, fara sa ramana bucatele mai mari, si am facut la el saptamana asta si salata de vinete de exemplu, foarte usor le-a tocat, si apoi le-am amestecat cu maioneza intr-un minutel Si a costat cam 120 lei.

Sun mai are rost sa spun cat de tare e Thea? Doar tu stii foarte bine cat de mult o iubesc. Si pe mamica ei bineinteles

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mda...daca mai am un singur neuron si ala plecat in vacanta... mai uit, logic

Blender eu am vertical, Braun cu bol gradat. E foarte bun, face piureul foarte fin.

In legatura cu caderea parului ...si mie imi cade muuult, dar se va opri la un moment dat si se va regenera ...siguuurr!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Am cautat reteta de gogosi a lui Sun la contul cu retete dar n-am gasit-o, mai tineti minte cand s-a discutat despre ele, ca mi s-a facut o pofta de gogosi de vreo cateva zile...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

annababy, uite aici reteta

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ILE - nu facem doi copaci soro, decorez camera Si asa ma intreb unde o sa am loc de UN copac, si sper sa gasim unul mic. De ani de zile ne chinuim sa gasim un copac mic, si nu reusim... In afara de cei mega-importati, care erau la ORICE dimensiune, dar la niste scoruri de ameteai....

CAPRI - mda, ai dreptate,... la asta nu ma gandeam, cu linia de la finele anului.... Nu ca as fi primit vreo data prime la alb... Si nici ca as fi avut vreodata doo joburi sau alte venituri suplimentare.... M-a inghitit suficient jobul nr unu....

MINA - dintre mai multe belele, borcanele si congelatele sunt cele mai inofensive. Exista borcanele BIO, dar nu am insistat sa cunosc oferta inca - Eliza nu a mancat DELOC piure de fructe la borcanel, ci doar legume. La fructe, raman la ce gasesc oarecum local, iar la legume, am luat congelate - macar astea sunt bagate la congel dupa ce s-au copt normal...
Sper sa trec repede de perioada de acomodare si sa trecem la feluri de mancare...

Nu imi propun sa o feresc 100% ca e imposibil, dar macar ce stiu eu ca e JENANT de chimicalizat sa elimin...

ANNA - reteta de gogosi_SUN
200 g iaurt
1 ou
150 g faina
coaja lamaie rasa
1 lingurita praf de copt
Faci asa:
A. iaurt+ou+praf de sare+ coaja de lamaie
B. Faina + praf de copt
A+B
Pui cu lingurita in tigaia cu ulei incins tzac pac si gata gogosile

Pentru piure > e grozav mixerul vertical (oferta variata, preturi civilizate) dar daca nu e posibilitate, merge si presat bine cu furculita daca legumele sunt fierte bine, cum si trebuie sa fie.

Cu gradinita:
Din toti anii de pana acum, parca Eliza e mai mucioasa ca oricand Ma gandeam ca daca sunt acasa, mai poate face si pauze...
Totusi, m-am gandit asa:
- continuitatea conteaza
- poate alt copil ar fi avut nevoie de un loc la gradi zi de zi si eu il ocup ducand copilul cand am eu chef
- Erika poate raci si daca o scot din casa, daca ne intalnim cu un vecin racit in lift, in tramvai, in parc...
- nu le pot tine in casa pana in martie. Daca ma gandesc, martie e mai periculos decat decembrie!
- Eliza are nevoie si de altceva decat casa. Ii trebuie universul ei, nu neaparat pentru socializare, ca asta tot facem de 4 ani, dar schimba si ea 'peisajul', evitam plictiseala.
- oricat de mult as incerca sa ma ocup de ea, tot am treburi in casa, rufe, mancare, bebe mic.... In oricare din momentele astea Eliza poate avea nevoie de atentie si eu nu as putea sa i-o acord.
Mai exact zis... mersul la gradinita al Elizei nu ar trebui sa aiba nimic de a face cu Erika.
Asa ca
- Erika ia Immunobaby
- Eliza ia BronchVaxom
Si ne vedem fiecare de programul propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dragele mele!
Iar eu la voi cu o intrebare disperata: exista un puseu de crestere la 3 luni?Ca Andrei al meu de 3 zile e super agitat, plange, tipa, urla nu mai stiu ce sa ma mai facO iau razna!Il vreau inapoi pe copilul meu cel cuminte!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna dimineata fetelor.Eu inca sunt la (vrea cineva?) si am intrat repede sa va scriu cum a fost ziua de ieri.
Sincer am avut atata treaba ieri incat nu am avut prea mult timp sa ma gandesc la galusca dar de cate ori imi aminteam simteam asa ca mi se strange inima.Niciodata nu am plecat de langa ea mai mult de doua ore si ma tot intrebam: oare se descurca alea sa-i dea biberonul? (ea cam face figuri pana incepe sa manance) oare nu plange? (acasa nu am lasat-o niciodata sa planga mai mult de 30 secunde) tot felul de intrebari d incercam sa-mi iau gandul ca altfel o luam la padure.
S-a facut si ora 16 cand am terminat munca si fugi repede la cresa sa iau fata.Ea galusca dormea.Am imbracat-o mai mult adormita si am plecat.Mai fratilor, cum am pus-o in scaunul de masina a inceput sa planga.Am dat eu muzica tare, am incercat sa vb cu ea... se calma putin dar cum opream masina la cate un semafor sa ceva incepea sa tipe de ziceai ca o taie cineva Am ajuns acasa unde a plans intr-una.Eram disperata nu stiam ce sa-i mai fac.Si asa a tinut-o pana la 9 cand i-am facut baita, a mancat si somn pana azi dimineata la 7 cand am trezit-o sa mergem la cresa.
Mi-au spus ca nici nu prea a mancat.A baut 80 ml ieri la 11 si 120 ml la ora 15.Si cel de dupa baita care a fost de 210.Eu doar le-am zis ca ea mananca dupa 5 ore 5 ore 30 min da ele au facut cum au vrut si au incercat sa-i dea tot la 4 ore si binenteles ca n-a mancat bine si a plans.Offf! cosmar a fost Sper sa nu faca si azi la fel.
Dimineata le-am explicat ca ea mananca tot la 5 ore sa nu incerce mai devreme, sper ca au inteles.

Mada geniala ideea cu albumul de Craciun al pepenasilor. pt eforturile ce le faci pt noi
ooka Raisa mananca de obicei 180 dimineata in jur de 8 apoi pe la 13 mananca iar cam 180-200 si apoi mai mananca seara cam 220 dar nu mereu si a luat 900g in 3 saptamani.E drept ca ea mananca cu cereale.Acum nu stiu ce sa zic.
moni or eu cu ala ii pasez galustei si iese pasta fara nici o bucatica prin el.Asta il folosesc acum cand mananca puin mai tarziu voi lua un robot de ala de bebelusi care le face pe toate

Hai ca iar am scris o gramada si presupun ca nu ve-ti intelege nimic
Azi muncesc de la 12 asa ca poate mai revin all

Mergi la inceput

Marina, Anka multumesc mult

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput