1 decembrie

1 decembrie | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Azi e ziua nationala si pun pariu ca majoritatea gospodinelor gatesc ceva traditional, de obicei asta insemnand fasole cu ciolan,sarmale sau cozonaci. Eu va propun ceva mai deosebit, care chiar daca nu e traditional neaparat, e cu siguranta "nationalist": Tort Romania Sper sa va placa!

Printesa Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Foarte frumos tortul si sper sa castigi cantarul pentru mama ta

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Laura, suna foarte bine tortul, ca sa nu mai spun de cum arata. O sa-l fac si eu diseara, mai ales ca sotul ma tot batea la cap in ultimul timp, sa-i fac un tort. Singura problema e ca nu am sablon, o sa fac un tort obisnuit, rotund, in rosu galben si albastru
Off-topic: sa-ti traiasca printesa, nu m-am putut abtine sa nu arunc un ochi la poze, e superba! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bravo!
foarte frumos ... si bun cred :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

anangel_lexi, multumesc pentru urari! Sa ne dai de stire cum ti-a iesit tortul. Iar pe viitor sa ai sablonul in casa il cumperi de la orice librarie obisnuita.
buli, foarte bun a fost tortul. Fetita unor prieteni (in varsta de 3 ani) a spus "este delicios", lucru care m-a facut sa ma umflu in pene pentru ca fetita este foarte selectiva la mancare, nu mananca chiar asa orice.

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

felicitari pentru idee.e super!
iar daca un copil te lauda ai motiv sa te umfli in pene ca ei sunt cei mai sinceri critici ai nostrii.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Leah, pai am un sablon in Bucuresti, dar nu m-am gandit sa-l iau cu mine. Promit sa ma dotez Despre tort...nu mi-a iesiiiit Nu am gasit zahar pudra vanilat si ca o fraiera in loc sa iau zahar pudra obisnuit, nu am luat deloc si am pus doar cateva pliculete de zahar vanilat. In plus cred ca am si scapat un pic mai mult lapte, cert e ca mi-a iesit o zeama de crema, blatul s-a dezumflat imediat ce l-am scos de la cuptor, arata tare urat, crema, cum spuneam super lichida...L-am bagat la frigider si a fost mai bine pe urma ca s-a mai intarit. In loc de M&Ms am luat smarties, 10 tubulete, si tot n-am avut destule bombonele rosii, galbene si albastre... La gust a iesit foarte bun si ceea ce e bine e ca am putut gusta si eu din el, desi sunt la cura, pentru ca nu a iesit deloc dulce, e tocmai bun, are gust de ciocolata amaruie. Data viitoare sigur o sa-mi iasa mai bine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Leah: felicitari pt. creatie Sa-ti fie sanatoasa fetita.

anangel_lexi: poti face sablon pt. orice forma doresti. Scoti la imprimanta si folosesti foaia asa cum este sau transferi pe un carton.

Mergi la inceput