Nou stil de viata (238)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

In primul rand urez si eu sarbatoritelor de ieri si de azi Yasmine (Khristin) si Adela (Sigrid). Mamicilor sa va traiasca micutele domnisoare sanatoasa si norocoase. Petrecere frumoasa.

In alta ordine de idei am vazut si pozele si vreau sa va spun mai doamnelor si domisioarelor c-aratati .

Sabina te pui cam "down" si nu e cazul. Ai de lucrat la copse ca in rest nu te vad patrat deloc si sa stii ca port ochelari.

Cami arati super pentru o care mai are doar 10 sapatamani si naste.

Daniela ma bucur sa te cunosc.

Gabi sunt convinsa ca deja te-ai obisnuit cu toate complimentele primite pentru picioarele tale, dar sunt... . Mamam mea n-a avut atata "material" dar tare mi-ar fi placut si mie o pereche.

Puskin arati tare bine. Se vede ca faci sport. Cat despre Delidana pe langa faptul c-arata bine tot la ochii ei mari mi-ai ramas ochii.

Despre mine pot sa zic ca: " A prins vulpea rana" Adica dupa vreo ora de mers continuu in ritm alert 4.8km/o la inclinare de 5-8% m-am trezit cu 2 basici in talpi de toata frumusetea. acum merg pe laterala piciorului si zau nu stiu cum am sa ma sui diseara pe "dihanie". Mai am inca de invatat cum sa-mi fac setarile si asta ma enerveaza tare mult pentru ca nu stiu cate calorii am ars aseara de exemplu. Sunt inca in perioada de teste.

Caro felicitari pentru listuta. Cat despre problema piticei zau ca nu stiu ce sa zic.

Dragelor va mai scriu de la servici.

Lou asta-i pentru tine. Enjoy!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi merci de ceai
Esti o draguta ca tot timpul te gandesti la noi toate

Anda merci de retete!! Am sa le incerc in curand

Eu va urez de pe acum weekend placut.. Noi plecam pt cateva zile.

Ne auzim saptamana viitoare

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor. sunt pe fuga. am ajuns acasa si mi-am prins buclele motz...nu pot sa pun poze ca nu are cine ma poza, iar deseara nu mergem cu aparatul dupa noi in club...ne luam niste posetute mici asa de forma...in plus buclele nu sunt noi, am parul ca de obicei, asa cum l-am avut tot anul, lung si cu aspect de ... wet look...nu sunt bucle regulate...am avut o poza asa, v-am aratat-o nu demult...tot de la o petrecere...fug acum sa-mi fac un capucino si un dush, sa fiu ok....petrecerea e de la 23 sper sa rezist...

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Zuzi, felicitari pentru faptul ca esti ambitioasa si folosesti banda. Totusi, cred ca pentru inceput 30 minute/zi sint suficiente. Ia-o usurel. Folosesti incaltaminte sport adecvata?
Multumesc pentru compliment.

Roxa, distractie maxima la petrecere!

Ma duc sa scriu un eseu, tema pentru miine, pfuuu... Care aveti niste inspiratie in plus, trimiteti si la mine.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

fetelor frumoase!

Am vazut pozele si eu. Mai fetelor sinteti frumoase foc toate, moderne si cool! Bravo! Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo!

Sabina draga, tu arati asa de tinara, nu ti-as da mai mult de 19 ani, pe cuvint!... Ai asa un aer de pustoaica ai ti se citeste sensibilitatea pe fata!

Cami este graviduta frumoasa din poza, nu? Esti o graviduta frumoasa foc, sa nu te deochi!

Celelalte fete frumoase nu stiu cine sint... dar sint una si una!

Ieri am fost cu fetele la restaurant, sa sarbatorim rapoartele de la scoala care au fost bune. Hm... la Sarah inca nu prea bune le citit si la scris, dar sint multumita de ea. Am incredere ca va fi ok, am eu asa un feeling ca o sa fie ok in viata.
Bineinteles ca la restaurant am dat-o in bara, am comandat Calamari al Diavolo adica prajeala de Calamari care ustura ca dracu

Anul asta de Craciun nu mergem nicaieri special asa ca m-am gindit sa organizez o petrecere cu prietenele fetelor mele si mamele lor care imi sint prietene, la un bloc de ultra lux care apartine de compania unde lucrez. Am inchiriat pentru Decembrie 21 Camera de Party care este foarte frumoasa si eleganta, o usa de sticla de-a ei da in piscina care are intr-un colt si un hot tub. In camera in colt are o bucatarioara mica si moderna cu microunde unde putem face pop corn, comandam pizza, facem bauturi cu decoratii de fructe taiate, muzica in surdina din aia din insule Hawaii, ghirlande de flori (artificiale bineitneles!), fuste din alea de iarba gen Hawaii... si pentru citeva ore o sa fim in Hawaii Deci organizam un fel de Pre Christmas Hawaian Party.
Ah... si in timp ce ne uscam, punem si un film la projectorul din camera, ca au un dvd acolo.... si uite-asa, un fun ieftin si frumos.

Am cheltuit anul asta o gramada de bani cu dintii lui Sarah ca i-am pus placi in gura. Avea niste dinti strimbi, ufff... Si asa fata frumosa cu dinti incalecati si forfecati rau am zis ca nu se poate! Asa ca am fsot la ortodentist si i-a aranjat in citeva luni, acum sint drepti si frumosi si cred eu ca o sa se bucure toata viata ca nu am lasat-o cu ei strimbi... I-am spus cind am platit la ortodentist ca anul asta sa nu imi ceara vacanta in Sud America, sa se uite in oglinda de fiecare data cind vrea vacanta si sa zimbeasca :)

Roxa, distractie placuta, destrabaleaza-te, danseaza (ca arde calorii!) si bea un pahar si pentru mine!

Sigrid, sa iti traiasca printesa frumoasa!

Khristin, la multi ani cu intirziere pentru Yasmine, sa va traiasca!

Mamicadulce, sa iti traiasca dulcele de Marc, sa fie voinic si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara doamnelor,

sunt rupta de oboseala, nu-s in stare sa scot 2 vorbe. Ma duc sa imi fac unghiile (ca le cam neglijez) si revin cu meniul.

Edit, meniul:

08.00 - omleta dintr-un ou plus 1 albus (galbenusul l-am pus la maioneza), putina salata de vinete
12.45 - 1 iaurt de capra, 30g paine integrala de secara
13.30 - 100g carne de vita, 100g salata verde, 1 lingura ulei de masline
16.30 - 30g migdale crude
19.00 - 1 conserva de macrou in ulei (120g), 100g salata verde, ulei de masline, zeama de lamaie
21.00 - 50g macrou afumat, 40g amestec de seminte (floarea soarelui, dovleac si pin)

Total 1322 calorii
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Ziua de azi a fost infernala. Abia acum o ora am ajuns acasa, m-am imbaiat si acum va scriu.

In primul rand raportul: nimic nou de saptamana trecuta, adica stagnare
Nastad sanatate multa la toata familia.
Carina
La Multi Ani! Adela! Sigrid, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa, fericita si plina de noroc!
Caro sora-mea, Dordia ajunge ingrozitor de tarziu seara si nu prea reuseste sa intre. Presupun ca este Stagnare la raport, dar mai bine asteptam pana maine, cand o sa vorbesc cu ea si am sa dau eu raportul pentru ea.

Va las acum ca si maine am o zi imposibila, asa ca merg la somn.
Pupici la toate fetele, fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Haideti la ceai si . Si nu va inghesuiti asa la scris, ca nu tin pasul .

O zi minunata,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dimineata,
Ca de obicei, eu intru cu intarziere ...
Va multumesc tuturor pentru aprecieri, nu va enumar ca sa nu uit pe cineva ... nu stiu cat de frumoasa sunt, insa sunt foarte fericita .
Am pus poze de la intalnire in abum; deasemenea am pus si de la intalnirea din 2006. Acum am facut putine, pentru ca am un aparat nou, pe care nu stiu sa-l folosesc.
In ce priveste intalnirea - m-am simtit super, am fost singurele in tot restaurantul ( si cu ospatarul desigur ), iar eu am fost singura care am mancat un platou mare de profiterol, fara sa ma simt stresata.
Sabina a descris foarte bine, exceptand faptul ca nu e nici pe departe "grasa lumii" si pare o "pustoaica" dulcica foc; Puskin e o frumusete de fata ; Delia arata super si are niste ochi superbi cu care rupe inimi ; Gabi - o distinsa doamna cu niste picioare dementiale , iar Daniela o sifiduta finuta foc . Si sa stiti ca nu ma dau mare , dar eram cea mai "baba" printre tinerelele de la intalnire, la cei 38 de ani ai mei impliniti!
Mi-a parut rau ca nu le-am revazut pe Tzuni si pe Roxana si nu am cunoscut-o pe Madelaine .
Roxana eu cand ma ingras pun peste tot, asa incat se cunoaste mai greu ... sa stii ca nu exagerez, am 80 de kg - adica 15 kg luate din luna mai pana in prezent. Din aceasta cauza ma mobilizez greu, pt. ca nu e chiar asa ingrijorator ce se vede. De aceea, la mine functioneaza critica, nu lauda ... altfel ma culc pe-o ureche ca situatia nu e asa crunta si ma complac in starea asta.
Sigrid ma bucur ca ai dat un semn , "La multi ani" Adelei, sa creasca mare si sanatoasa!
La multi ani si lui Khristine pentru Yasmine si mamica_dulce pentru Marc .
Zuzi felicitari pentru banda! Sa o folosesti cu spor si sa atingi greutatea pe care ti-o doresti! Si ai grija cu tensiunea!
Happy in To M-am rusinat ... tu esti o persoana f. puternica, te citesc de cand aveai celalalt nick.

30+
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune,

Nu ma dati la disparuti, am fost plecata din Bucuresti fara acces la net si nu am avut cum sa va mai scriu.
Abia aseara am revenit si imi pare teribil de rau ca trebuie sa ratez intalnirea de azi cu fetele.
Astept poze si va pup pe toate.
Fug sa citesc din urma si revin.

MADELAINE

Mergi la inceput