Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta70 spune:
Am revenit ca am uitat sa urez La Multi Ani! Yasminei! Kristin sa -ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa
Pupici
vikinga spune:
V-am vazut si eu la cafea, ce doamne bine acolo! Mi-ati placut toate:) Dragut locul de intilnire, cind ajung in bucuresti tot acolo facem o alta intilnire.Zuzi 500kcal e f bine! Bravo!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mihaser spune:
Buna!
Multumesc din suflet fetelor [red] Delidana, Danielag, violeta70 ptr urarile de sanatate! Ma simt mai bine! Sper ca si Caro!
Carina tot ma benoclez pe blog si salivez la greu!
Claudia si noi avem o strabunica cu diabet...sper sa nu aiba cei mici probleme. Din pacate noi am avut si leucemie in familie, insa sper ca sa nu fie nimic ereditar.
Liris felicitari ptr realizare! Sarcina usoara!
Cami sarcina usoara si tie!
Mamica dulce la mai multe lunite! Junioara mea are 6 si 2 sapt!
Fetele felicitari ptr intalnire! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Voi sunteti foarte frumoase, iar restaurantul arata super!
Sigrid26 la multi ani ptr scolarita ta! (ca poate maine nu pot sa intru!)
Laura sanatate celui mic!
Sabina eu te iubesc oricum...lasa ca slabim noi! Nu te-am uitat de la clubul foto!
La multi ani Yasmina!
Va pup pe toate! Spor la slabit! Eu am papat mai putin...ca nu m-a lasat virusu`!
louisea spune:
Caro pt listuta
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
carina spune:
Salutare,
Foarte frumoase pozele de la intalnire: sunteti frumoase toate.
Caro: multumim de subiect si lista.
Claudia: pupici lui Luca cel bubacios
Khristine: La multi ani printesei Yasmine
Zuzi: spor la alergat si hai cu raportul de minute/ km/zi. Sa nu intri in panica daca nu se mai misca acul cantarului dupa banda o vreme. E normal. Sa nu mananci inainte de a alerga - iti poate fi rau.
Miha: ma bucur ca iti plac
Carmen: unde esti?
Vio: eu iti tin pumnii si stiu ca o sa fie bine.
Roxaaaaaaa: ce faci ?
Meniul de azi:
iaurt cu perle de branza si visine; un sandvis micut cu foccacia, ciuperci, sunca si sos de rosii
chilli de pui cu fasole rosie, 1 lg de smantana si 1 tortilla
foccacia dulce cu capsuni si un iaurt
Va pupic,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
nastad spune:
Buna dragelor!
Nu v-am mai scris de ceva timp , dar v-am citit cand am putut.
La serviciu e balamuc mare , ma chinui cu hartzoagele.
La mine in casa mai toti sunt bolnavi, Tzutzu a racit foarte tare, mama a facut o infectie la stomac , Oana are astm ( sau pneumonie sau bronsita ....nici doctora nu stie bine si trebuie sa ii mai faca niste analize), Doruletz a facut enterocolita ....dar e spre bine ( urmeaza sa ii facem vaccinul de la 2 ani jumate si imi e groaza)
Abia astept sarbatorile, sa stau mai mult acasa ca m-am saturat de probleme si drumuri.
Cu kg stau pe loc.
Si cam aata despre noi......
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
si sper sa mai intru pe forum
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
carolinah spune:
Am citit www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/11077/Sfaturile-lui-AlexP-colectie-de-posturi-foarte-UTILE/" target="_blank">lucruri extrem de interesante despre slabit.
Daca nu merge linkul, ca se mai intampla, sa mergeti pas cu pas pe el, pana ajungeti la continut.
Eu mi le-am printat si citit si recitit si mi-au placut mult. Sa vedem acum cat pot si aplica.
Succes!
carina spune:
Caro: foarte bun linkul.A mai fost postat de mult, dar depinde daca vrei saintelegi ce spune omul acolo. Sunt in mare principiile pe care le-am urmat si eu cu rezultate bune.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
roxana1974 spune:
Ciao dragelor! Imi pare rau ca am lipsit atat, dar am ajuns acasa extrem de tarziu in fiecare zi si cadeam lata. Azi am fost la coafor, mi-am vopsit parutul si mi-am facut buclele ca de obicei, sunt femeia-paianjen, asta sunt eu
Raportul meu este: stagnare, deocamdata si asta pentru ca mi-am batut joc de mine duminica, dupa sala dar vreau sa uit! In fine, de ieri incolo am redus considerabil zaharul si sper sa ma tina in continuare!
Delia, Daniela, Ruxi, Sabinuta, Cami, Gabi sunt asa de fericita ca va vad in poze. Pe Gabi am recunoscut-o adica ghicit-o din prima, dupa picioare pe bune si e de bine si pantofii imi plac, la asa picioruse, buni papucei! Ruxi, ce draguta esti!! Si Daniela, si Cami, nu te-ai ingrasat, la ce scriai despre tine ma asteptam sa vad, vorba Sabinei, un patrat - (pisiii, pe tine jur ca nu te-am recunoscut ) - dar nu e asa . Dragelor, ce-as mai fi venit la o barfa! Viu, cand vine Vik, si promiteti ca ne vedem tot acolo, da? Delia ti-a stat tare bine cu margelutele rosii .
Happy io m-am cracanat de ras nu la ce-ai scris tu, dar la ce-a scris Anda dupa tare soro!!!
Clauuuu, fa-l pe draq in 4 si cauta balerini sclipiciosi ca mi s-au innecat toate corabiile de necaz, parol! Io asteptam sa zici ca i-ai comandat
Zuzi, stai linistita ca stii ca io te iubesc! Nu am inteles decat ce ai vrut sa zici! Baga tare cu banda! Bravo! Daca e asa de performanta ma tem ca tre sa va puneti orar pe ea, tu si husbandu' si poate prinde coana mare fortza si sa vedeti voi, va face concurentza
Dragelor, ghiciti ce fac maine seara??!! Hai, hai, care stie? Merg la deschiderea bamboooooo in Cluuuj! Tineti-mi pumnii sa ma simt bine ca nu stiti cat mi-am dorit o iesire intr-un club lately!!!
Va si va doresc noapte buna!!
Roxa