Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 6
Tzuni spune:
Neata!
Daniela, multumim de cafea! Ma bucur sa te cunosc macar asa, in poza! Esti o dragutza!
Sabinescu, pune mana si fa-te dreptunghiulara la loc! pe lungime, da?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
intr-adevar, a fost super fain la intalnire, data viitoare trebuie sa o facem asa mai in timpul zilei, la un loc de joaca, sa ne aducem si pruncii ca sa stam si noi mai mult timp, linistite.
Sabina, foarte frumoasa descriere!! Mai putin a propriei tale persoane! Nu esti patrata deloc, esti super dulce si draguta si arati cam de 16-17 ani; 18 cu indulgenta, ca sa te primeasca singura in carciumi!! Kg se duc... Ma gandeam la ce ai spus acum cateva zile, ca nu poti merge la aerobic, pentru ca nu suporti muzica. Nu poti sa-ti iei un I-pod cu muzica pe care o asculti tu si in timp ce zbiara nu-stiu-cine in boxe tu sa asculti muzica ta? Din experienta mea, aerobicul are rezultatele cele mai rapide si imediat vizibile intr-o cura de slabire, ce necesista putina re-modelare pe ici pe colo... E doar un sfat, sa nu te superi pe mine!
Tzuni, hai, spune-ne, cum merge cura? Ca mai sunt doar 2 zile pana la Mos Nicolae? De ce zici ca nu incapeai in poze? Vreo marturisire de facut?
Laura (T), imi cer scuze, te-am intrebat acum cateva zile ceva si nu ti-am raspuns. Stiu ca e usore de dat sfaturi... si mai greu sa le si aplici. Dar sa stii ca tuturor ni se intampla povesti de genul asta - pleaca autobuzul din fata, se opreste apa, ti se rupe tocul la pantof intr-o zi super aglomerata (mi s-a intamplat de doua ori in ultima luna....); dar astea's prostioare, nu trebuie sa ne lasam doborate de asa ceva. Haide, fruntea sus! Sper ca esti mai bine azi! Ce ai mai facut cu job-ul? Vreo veste buna?
Vik, multumesc de felicitari! Sunt foarte bucuroasa ca mi-am facut abonament si ca ma intorc la un stil de viata apropiat de cel cu care eram obsinuita (tinand cont ca mergeam la sala in fiecare zi...). Daca totul e OK, azi merg de la 7, la program de 90 de minute.
Puskin, ai plecat cu zborul ala criminal de 6 dimineata? Sper ca ai dormit!
Hai ca m-am intins ca o placinta... O zi buna sa aveti!
PS - Gusta, ce mai faci?? Criss, Eftimie C??
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Sabina spune:
Gabriela, cum sa ma supar pe tine? ai toata dreptatea.
Macar si la cardio si tot se poate face asta.
Desi alergare/bicicleta pe muzica de Bach e cam....
Tzuni, mai Tzuni mai, da noi trebuie neaparat sa ne mai vedem! Ai vreo zi mai libera in timpul saptamanii? sa ducem copiii in parc?
Laura, cum mai esti?
tot n-am descarcat pozele
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
sigrid26 spune:
Fetelor multumesc ca mai bagati in seama o neserioasa .Adela e mare , frumoasa , scolaritza , maine face 7 anisori, am trecut prin o perioada mai grea pt ca am operato la un ochisor , abia acum dupa o luna incepe sa arate normal.In rest eu grasa , chiar foarte , dar promit ca de luni intru cu voi la regim pt ca pe 20 plec in Austria si nu ma incap hainele de ski , eu ca de obicei ca porcul la ingrasat , adica deja e prea tarziu dar ma multumesc si cu 3 kg.
Voi ce faceti de Craciun si Revelion?
Va pup pe toate cu mare drag
Mamica de printesa de 5 anisori
hcclara spune:
' neata!
Mai ce gagicutze faine am vazut, se vede ca v-ati distrat pe cinste, sunteti numai zambet si voie buna...mi-ar fi placut si mie acolo cu voi!
Khristin, la multi ani pt Yasmine!!! mai treci pe aici si spune-ne de voi si de bebe cate ceva.
Luca e plin plin, mult mai multe decat a avut Marc si e numai a 2 zi! pe fata inca nu, dar mai este timp sa apara. intre timp pudra mentolata si inca o solutie calmanta!
pupici si sa aveti o zi buna, eu ma apuc de smotru mai umpic!
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Am uitat complet de intalnitrea de ieri, dar oricum nu puteam veni! Andrei e racit de 2 zile, nu rau dar atat cat sa nu dormim noptile; are nasul infundat si nu poate sa respire!
Oricum, cand v-am vazut in poze ce tinerele si frumusele sunteti, m-am gandit ca e mai bine ca nu am venit; pai eu sunt de-a dreptul baba pe langa voi!
Dar poate ca data viitoare imi fac totusi curaj!
Fetelor, va multumesc tuturaor care mi-ati trimis un gand frumos si o vorba buna!
Multumesc de asemenea pentru urarile de Sf. Andrei; nu am mai intrat de atunci!
Va pup si va doresc o zi buna!
Poate reusesc sa citesc mai pe indelete; acum daca Andrei sta acasa din cauza de raceala, ma solicita permanent si trebuie sa-i fac pe plac!
Sper totusi sa mai pot revei pe ziua de azi! Cate un pentru fiecare!
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Nu am reusit sa mai intru aseara ... m-am simtit foarte bine la intalnire, ma bucur mult ca v-am cunoscut ( desi parca va cunosteam de-o viata ) si sper sa mai organizam astfel de intalniri.
Acum plec la Breaza, revin mai pe seara.
30+
Inimioara meaRadu Costin
A.M.R. 10 SAPTAMANI
carolinah spune:
Ladies, eu am intrebat, n-am dat cu parul, ca atare am pretentia la acelasi tratament
Am operat in lista conform instructiunilor. Delia, n-am mai vrut sa aman momentul curateniei, deja ne pierdeam printre nume.
Va rog verificati si comentati!
mamica dulce spune:
Buna dragelor !!
Multumesc frumos de urari...juniorul meu a implinit luni 6 ani, nu pot sa cred!!! E mare,frumos si destept, seamana cu ma-sa Petrecerea e duminica..o sa am casa plina,vin macar 10 copii.Fi-meu e football-freak, dar rau de tot asa ca tema petrecerii e fotbal si cadourile sunt cam toate in legatura cu fotbalul. Hit-ul a fost poarta de fotbal care are si paravan de goluri.Trage la ea pana i se face rau,la propriu.
Am sarit raportul saptamana trecuta, mor de ciuda, aveam 2 kile in minus,dar n-am avut timp nici sa respir. A venit tata, am avut ore,am fost numai pe drumuri.
Raportul de saptamana asta e ok,73 de kilesi merg in jos...sper!
Vikinga, felicitari, am vazut ca m-ai luat la categorie, sa-ti fie de bine, te prind eu din urma!
Acum ca e tata aici pana pe 15 ianuarie vreau sa ma duc la fitness.
Va pup,maio intru.
violeta70 spune:
Buna ziua, tot din Brasov!
Am vazut pozele de la intalnire. Sunteti superbe toate. Imi pare rau ca nu am fost si eu. Sper ca data viitoare sa nu lipsesc. Ca va fi o data viitoare, nu-i asa?
Aseara am fost la control. Se pare ca sunt ok. Am facut o echo transvaginala: uterul este bine, normal, ovarele sunt ok (mai ales dupa operatie), colul este ok, endometrul la fel. Mai raman trompele. Eram chiar la inceputul ovulatiei. Asa ca mi-a zis daca nu raman probabil ceva probleme la trompe. Asa ca in ianuarie am sa revin sa fac o histeroscopie, in prima faza. Asta este propunerea doctorei (fiind mai putin dureroasa) iar din experientele ei, nu a mai fost nevoie de HSG. Mi-am facut si un PAP, asa ca am sa astept rezultatul. Analizele celelalte (sange) sunt ok, la limita minima cu unele valori, dar in limite. Oricum la sfarsitul consultatiei, doctora mi-a spus ca ma asteapta in ianuarie, poate gravidutza, si nu pentru histeroscopie. Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
Azi ma intorc la Bucuresti, diseara.
Caro raportul il dau maine, sper ca nu este vreo problema?
Sabina nu trebuie sa te sperii, dar nici sa nu iei in seama anumite probleme. Trebuie sa-i faci niste teste celui mic. Mirosul de acetona al gurii este intr-adevar un simptom al diabetului. La fel lichidele baute in cantitate mare reprezinta un simptom, dar nu neaparat. Cel mai bine este sa-i faci niste teste ca sa te linistesti tu. Si deasemenea nu trebuie neaparat sa ai in familie cazuri de diabet. Diabetul este intr-adevar ereditar dar nu intotdeauna.
Acum va las, va doresc o zi buna in continuare si ne auzim maine.
Pupici la toate fetele