Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 4
Happy_in_TO spune:
cind m-am inscris in gasca voastra aveam 106kg azi dimineata cind m-am cintarit aveam 101.4 Daca rideti de mine, va bat!
carina spune:
Claudia:
Happy: Daca era invers radeam si te bateam.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
Zuzilici spune:
Mark sanatate multa, noroc cu carul si petrecere frumoasa. Anca sa-ti traiasca baiatul si-asteptam poze de la petrecere.
Caro normal ca se vede ca esti mai bine si daca tot esti asa nu vrei tu sa actualzezi listuta sarbatoritilor din luna Decembrie?
Cat despre raport inca Stagnez.
Vik Si-aseara am sarit pe banda si-am ars ceva calorii. Mi-am propus pentru inceput sa ard in jur de 500/zi. Sigur trebuie sa se vada in timp. Daca de la gura nu pot taia, macar sa le ard altfel.
Anda mai e mult pana departe dar sper sa reusesc.
Vileta bafta si te-asteptam cu vesti.
Claudia pupicei lui Luca sa-i treaca bubitele cat despre mirosul gurii sper ca analizele sa te convinga ca n-ai de ce sa te temi.
Sabina felicitari! Dac-o rezolvi si cu profu' atunci te poti relaxa putin. Intalneala placuta diseara si sa faci poze.
Mephala ocupata cu programul artistic de sarbatori? Ce mai face Teo, cum se mai simte?
Happy te-am vazut si esti o frumusica. Cat despre unde lucrez e cam departe de tine (Royal York & Queensway) pentru pauza de pranz. Mai vorbim de-o intalneala, poate intr-un mall ceva daca se strica vremea? Da-mi un telefon cand ai timp daca vrei (servici: 416-979-9996x37).
Gabi felicitari. Ce zodie esti tu? La zodia mea spunea acum cateva zile ca-i timpul de-o schimbare radicala de stil de viata daca vreau sa fiu ok peste cativa ani. Asta m-a determinat sa-mi iau banda. O fi zis la fel si la tine?
Sigrid ce surpriza placuta. Ce mai face Adela?
Delia mersi si sper sa nu dezamagesc pe nimeni, dar mai ales pe mine. Soata care-i foarte "sustinatoare" de felul lui mi-a zis ca am mult de munca daca vreau sa mai fiu asa cum m-a cunoscut el.
Na stiu ca n-am scris tuturor dar va pupic pe toate si sa fiti cuminti si sa va faceti ghetutele.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carolinah spune:
Propun sa scot din multiplele categorii si liste urmatoarele persoane:
Emma, Cornelia, DianaR, Olo, Adi Dalma, Alicia, Doroty, Noe, Ruxij, Diana Mirela, Ina, Khristin, Olgutza, Alina 71, EftimieC, Juastasmallkiss, Liris si Larissa - n-am mai auzit de ele de un veac.
Insa poate le-am ratat eu postarile, asa ca va rog comentati daca nu sunteti de acord. Sigur ca le reinclud imediat ce reapar.
Happy, vrei si tu in lista? Daca da, te rog da-mi inaltimea si targetul.
liris spune:
carolinah, pe mine poti sa ma scoti de pe lista linistita. chiar dc va mai citesc, si ultima mea postare a fost doar acum vreo saptamina, n-am ce raport sa dau de vreme ce-s insarcinata. bye.
Zuzilici spune:
Caro eu care n-am timp nici sa respir nu pot sa nu comentez urmatoarele:
1. Justasmallkiss (Ioana) ne scrie cand are mai mult timp liber. Munceste foarte mult si stiu sigur ca daca va fi mai libera de sarbatori ne va scrie foarte des.
2. EftimieC a inceput si ea munca dar stiu sigur ca n-a renuntat la lupta cu kg. Ne scrie in weekenduri cateodata. So, Carmen daca esti in zona te rog raspunde la apel si spune-ne daca ramai in lista sau nu.
3. Liris e si ne e prietena draga. Cu ea se intretinea Vik in fiecare seara. Eu sunt convinsa ca din umbra de mai citeste.
4. Khristin doar ce-a nascut si e posibil sa mai vina la noi abia dupa ce termina de alaptat daca mai are de pirdut ceva kg. Si ca tot am pomenit-o ai uitat sa treci ziua de nastere a Yasminei (fetita ei) pe 3 decembrie.
Astea-s comentariile mele. Cred ca dupa curatenie o sa arate listuta foarte bine.
In rest am sa rog urmatoarele fete daca ne mai citesc sa ne de-a de stire daca mai vor sa ramana cu noi in listuta daca nu le poti adauga in lista ta de "delete" Caro.
Cristina T & Donna 79 asteptam vesti de la voi.
Cuba 2008
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris carolinah, pe mine poti sa ma scoti de pe lista linistita. chiar dc va mai citesc, si ultima mea postare a fost doar acum vreo saptamina, n-am ce raport sa dau de vreme ce-s insarcinata. bye. |
Ha! Am scris in acelasi timp. Ce faci? Cum ii merge lui ? Dar tie?
Cuba 2008
Gabrielama spune:
Happy, pai de ce sa radem??? Dimpotriva, te felicitam!! Bravos si tot inainte!
Zuzi, sunt capricorn. Incapatanat, cu cornite si muuulta ambitie cand imi pun ceva in cap.
Sabina, trebuie sa-i faci test de glicemie lui bebe Gheo.
Doamnelor, am fost la intalneala, a fost tare frumos!! Imi cer scuze ca am plecat asa repede (si am si intarziat din cauza traficului...) si va multumesc pentru onoarea de a va cunoaste. Nu stiu noi cat de repede o sa uitam de aceasta intalnire, dar nenea de la carciuma sigur nu uita .
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
puskin spune:
Buna seara,
am aterizat si eu de la intalnire si am pus poze aici:
http://picasaweb.google.com/puskin7/Intalnire#
Mi-a facut mare placere sa o revad pe Delia si sa le cunosc pe Cami, Sabina, Gabriela si Daniela. Si domnul de la carciuma sigur nu va uita intalnirea, cred ca acum stie tot despre nastere si cura de slabire .
Fug sa fac bagaje, maine ma intorc acasa.
Ruxandra
Tzuni spune:
Ptiu, ptiu, da faine sunteti! Una si una!
Mi-ar fi placut sa ajung si eu, dar... ce sa fac? Oricum, daca veneam, va stricam pozele. Asta in cazul in care incapeam in ele
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog