Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
Fetelor, eu n-am cum sa ajung la intalnire. Sunt in Buftea si la ora la care va vedeti abia incepe emisiunea. Asta este... Poate alta data! Oricum, distarctie placuta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
sigrid26 spune:
Mamica Dulce sa ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sanatos, sa te bucuri de el pentru ca este un baietel deosebit.Iarta ma ca nu am apucat sa sun la tine , dar iti urez aici toate cele bune pt voi si sper sa ne vedem curand.
Mamica de printesa de 5 anisori
sigrid26 spune:
Pup toate fetele, in special o gravida frumusica foc si va urmaresc zi de zi , si intr o zi sper sa revin la voi.
Mamica de printesa de 5 anisori
vikinga spune:
Marc la multi ani! Mamic dulce sa-ti traisca flacaul si sa va aduca numai bucurii! Ce zi de nastere frumoasa de 1 decembrie! Tu ce mai faci? Cum ati petrecut, citi ani a implinit? Parca 6 din cite stiu eu dar hai intra si tu la povesti pe aici cu noi.Happy daca or fi existat vieti anterioare, sigur de acolo ne cunoastem, a fost descarcare electrica de la primele mesaje schimbate:) Si ce mesaje! Daca om fi fost amanti poa' ne prindem si care a fost contele si care metresa, ca neaparat tre sa fi fost pasiuni din astea interzise ori ceva de gen, normalitatea se lipeste mai rar de noi. Ce mai face buni a ta? Ca tre sa fi avut ziua o data cu noi, draga de ea o femeie deosebita, cum ai serbat-o? Meniurile tale suna tare bine, pina acum s-a dus ceva? De dulciuri ce sa zic, eu nu gatesc din astea pt ca nu-mi ies deloc. Dar cum Craciunul asta se lasa cu toata familia reunita aici la noi, o sa compensez prin mincaruri. Si ce mincaruri! Plus ca o sa avem multe iesiri. Eu de sarbatori imi propun sa stagnez, daca ies asa e f bine. Nu bravez taman acum. Zuzi mii de felicitari pt banda de alergat! Bravo si sa va obisnuiti frumos una cu alta:) Daca treci d eprima perioada cu brio, sa zic o luna, dupa devine incet incet un must, ai sa te simti vinovata fara. Ai facut un program excelent, ai ars vreo 350kcal, nu? Si nu, inca nu am ajuns la 68kg, ultimele kg mi se par tare greu de dat jos, martea trecuta eram la 69,5, joi la 69kg fix si ziceam ca deja incep sa visez la 68kg..well inca vise, in we am mincat cam mult. Nu prostii chiar mari dar pur si simplu mi-a fost foame.Claudia, da m-am incurcat intre rochite:) de tine era vorba. Abia astept sa te vad in noua achizitie. E pt Craciun? Aiurea sentiment cind se pierde un pui de tine....uuuuuuhhh nici nu vreau sa stiu ce a fost in inima ta! Mai ales pe o asa aglomeratie. Sper sa fie totul ok miine si sa vii cu vestea cea buna.Am fost la sala azi, dar nu mi-a placut, ori priit, nu stiu de ce. Nu am fost in chef de sport, poate de asta. Dar de obieci imi venea pe parcurs daca sufeream de toane din astea. Habar nu am, nu stiu ce am avut. Mi-am pierdut timpul aiurea, nici macar transpirata nu am iesit de acolo. Am facut o ora de aerobic fara incalzire dupa gustul meu, adica fu numai vreo 15 min la banda si parca nu am simtit nimic. De ob fac aerobic dupa o ora de step ori macar 45min la banda. Asa functionez eu bine. Dar azi nu mi-am gestionat timpul bine, am ajuns prea tirziu.Meniu azi:MD: cereale integrale cu juma de mar, juma de banane si citeva boabe de struguri. Lapte slab si cafea.P: 2 sandwichuri mari din piine neagra cu felii de curcan la gratar, impanate cu frunze de salata, castraveti si rosii.G: salata de fructe cu 2 bucati de turta dulce, ma rog astea specifice nemtesti, dar gustul tot pe acolo e. Se maninca in perioada asta..C: Zacusca facuta de mama pt mine, fara ulei cu 2 cartofi fierti.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Delidana spune:
Marc!
Tzuni, imi pare rau ca nu poti sa ajungi la intilnire...
Zuzi, felicitari pentru banda de alergat, e un pas important pe drumul catre kg mai putine. Poate ar trebui sa-l pui si pe sot la putina miscare.
Claudia, iti doresc sa iasa totul cum vrei tu si sa scapi de acel "ceva" de pe suflet.
Mihaser, sanatate multa!
Dragelor, v-am pupat, ne vedem diseara la intilnire.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Buna dimineata,
dau eu ceai si in dimineata aceasta.
Rog serifa sa ma ierte de raport saptamana aceasta, pentru ca nu am cantar aici.
De-abia astept intalneala din seara asta , o sa fac poze. e vedem la 17.30, la locul stabilit.
Tzuni, imi pare rau ca nu ne vedem, dar sunt sigura ca vor mai fi ocazii .
O zi minunata,
Ruxandra
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Claudia, totul OK? Te putem ajuta cu ceva?
Zuzi, felicitari pentru banda! Este un mare pas inainte si cum ziceau si fetele, din fericire, da dependenta! Si rezultate!!
Mamica Dulce, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sanatos si norocos!
Tzuni, speram ca te vad azi!!
Vik, ce mancaruri o sa fie de Craciun? Vreau si eu o lista pentru inspiratie!
Caro, cum te mai simti? M-am uitat dupa tine la sala, duminica...
So, mi-am facut abonament la sala si's foarte mandra de mine! Dupa aproape 4 ani in care nu am mai avut abonament, acum sunt hotarata sa ma intorc la forma fizica pe care o aveam inainte; o sa fie drum lung, dar sunt hotarata!
Pana la urma, din cauza unor modificari neasteptate si neprogramate, sambata nu am mai ajuns la ora de sport; dar am ajuns luni la o ora de Interval Training. Si desi am avertizat instructorul ca s-ar putea sa nu rezist, am rezistat super bine! Ieri, adica luni, am fost la piscina... iar acum, dupa 2 zile, am febra prin tot felul de parti ale corpului despre a caror existenta nu stiam...
Azi nu merg, caci avem intalnire, dar maine de la 7 sunt 90 de minute de step & nu-stiu-ce si abia astept sa merg.
Acum fug la sedinta si revin mai tarziu.
O zi buna sa aveti si cate o fetelor pe care nu le-am mentionat!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Sabina spune:
Tzuni, da nu poti sa vii nici mai tarziu?
mie mi-e cel mai rusine sa ma vedeti, grasana lumii , da tot vin ;-)), ca am terminat referatu, mai ramane sa obtin ok de la prof!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Marc, la multi ani , sa fii sanatos si sa o bucuri pe mamica ta!
Sigrid, esti ok?
Claudia?
Vik, e firesc in unele zile sa n-i randament la sport, ca nu suntem robotei. M-am gandit la ce mi-ai zis si ai dreptate, e crima sa te concentrezi pe slabit cand ai de lucru in halul in care am eu. Si daca as avea program de 8 ore la birou ar fi ok, dar eu cand lucrez ,lucrez fofilandu-ma, de parca fac ceva interzis
ieri a fost inchisa biblioteca si eramca intr-un vulcan, astia toti bubuiau in juru meu, sofia ma intrerupea din 3 in 3 minute, iar eu trebuia sa scriu ultimele 2 pagini, puaaaah!
Mi-ar trebui super vointa ca sa mai si mananc dietetic, asa, n-am vreme, bag ce-o fi si gata....
Asa ca, chiar daca am de lucru, nu e o scuza sa nu aplic un minim de reguli.
M-am hotarat la 2 litri apa , adica eu nu mai apa, mi-0am dat seama! e sinistruy, eu eram cu vadra la gura nonstop!
si cand imi vine sa deschid frigideru sa beau niste apa.
Alta strategie nu vad cum as putea avea acuma...e f f f greu, sincer, nu cred ca voi slabi considerabil decat atunci cand asta va fi singura chestie pe care o fac in acel moment.
aaaa, si mi-e frica sa iau cantar nou, dar trebuie!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
carolinah spune:
Nimic nou sub soare, inca se invarte lumea cu mine.
Gabi, clasa aia de step&ceva e criminala! Femeia aia e nebuna, campioana la x si la y si la z, pe mine m-a enervat atitudinea ei! Nu m-am mai dus! Da' s-ar putea ca tie sa iti placa, ce sa zic!
Ma duc si mai vin numai cand mi-e bine.