Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 18
danielag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Daniela: cu mine nu vrei sa te vezi, numai cu Roxana? |
Anda, cum nu? Eu sunt foarte prinsa pana miercuri, dar pe sfarsitul saptamanii o sa fie mai liber. Vorbim si cu Roxa si ne organizam cand avem toate timp.
Va pup ca ma intorc la instalarea mea.
Daniela
Delidana spune:
Salutare,
Carina, ce de zapada pe la tine...mie nu-mi place iarna deloc, da' deloc......doar in poze s-o vad.
Caro, vezi ca in lista in dreptul numelui Dordiei e ceva in neregula... Sa ai spor la sala!
Claudia, mai faci abdomene? Sincera sa fiu eu am uitat o perioada de ele dar azi dimineata m-am apucat si am facut 100.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
madelaine77 spune:
Delia, felicitari pentru abdomene.
si eu am inceput sa fac miscare...urc scarile din parcul Carolacum doua seri le-am urcat o data, ieri de doua ori si azi sper de 3 ori...(si sunt 86 de urcat si 86 de coborat) si pana la ele merg vioi...dus si intors...
Gata fetelor, va las, mai am ceva de lucru si apoi fug acasa la piticot.Sa-mi tineti pumnii sa fiu cuminte diseara pt ca juniorul a comandat gogosi infuriate si eu deja mor de pofta
Pupici.
MADELAINE
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si multumim de ceai Mephala
Anda superbe pozele si Carina e o frumusete de fata. Cred c-ai trimis ninsoarea la mine ca de vreo 3 ore ninge incontinuu cu nite fulgi asa de mari si frumosi... Multumesc pentru sfatul referitor la inaltari. Cert este ca e banda fiind noua, mi-a fost mila sa ma sui pe ea incaltata. Asa ca am alergat doar in ciorapi. Rau! Foarte rau dar acum se remediaza treaba.
[blue] Mai dar oare ce-a patit Marilena noastra?
Claudia tare frumusei pantofiori. Si eu tot pentru numarul fix as opta. Daca-s piele sigur se lasa. piticul sa-i treaca mai repede bubitele.
Delia sa stii ca m-am mobilizat la 30-45 min. de banda/zi si ard in jur de 300 cal. Mi-ar place sa fac macar de 2 ori pe zi dar in afara de weekenduri nu prea vad cand. si tatalui tau pentru nume, sa traiasca sanatos si plin de veselie.
Caro si tie pentru sot si tata. Sa fie sanatosi, norocosi si veseli toata viata lor.
Gabi si-o saptamana usoara iti doresc.
Mik, Vik mi-e dor de voi, unde-ati disparut?
Sigrid felicitari pentru mobilizare.
Mamicadulce tu numai in ziua de raport dai pe la noi?
Yubi ma bucur ca printesa ta e mai bine. Te-asteptam pe-aici mai des, daca poti.
Tumpi m-ai lasat cu ochii in soare....unde-ai disparut si tu? Gata te-ai mutat? Cum a fost intalnirea cu seful?
Tzuni tu ce papi azi ca de muncit stiu sigur ca muncesti.
Hai ca am sa mai revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mihaser spune:
Salut!
Madelaine multumesc! Nu era chiar timpul de job la care visam...una din intrebari a fost cat de mult pot sa stau peste program, asa ca nu prea ma intereseaza...nu vrea sa ma stie copiii din poze!
Claudia multumesc! Eu in Spania am vazut cele mai faine hainute la Mango si cu preturile cele mai rezonabile...Dar din Timi imi iau si haine ce se fac la noi...sunt unele magazine chiar f faine: Leonard, Nichi Nichita, Chic&Cher...au preturi cam mari, dar si materiale de calitate...iar la reduceri chiar merita vizitate.
Fetele azi am bagat la greu prune uscate...nu stiu ce m-a apucat, dar mi-au placut...Maine habar nu am ce sa pap...Dimineata imi fac paine cu rozmarin si portocala...imi place la nebunie...la pranz ceva varza cu cimbru si seara cred ca papam piept de pui la cuptor cu salata.
Va pup!
khristin spune:
Zuzilici, Cami, Carina, Delidana, Violeta, Mihaela, Happy_in_To multumim mult de urari . Am avut sambata petrecerea la un playground cu vreo 20 copii invitati care s-au zbenguit pana ce n-au mai putut, important ca s-au simtit ei bine si noi parintii pe langa ei . Poate apuc sa pun si ceva poze.
Sigrid, La Multi Ani pt. Adela.
Mamica_dulce, La Multi Ani pt. Marc.
Delia si Diana
Mephala, multumim de ceai …e din acela pt. lactatie de fenicul si anason ?
Claudia, multumim ca ai intrebat de noi….bebitza Chris creste ca din apa, la 2 luni are 6,2 kg si 63.5 cm, a crescut deci 10 cm de la nastere. E un bebelus super linistit iar surioara lui il adora. Nu stiu daca am pus poze cu ei pana acum, dar ii puteti vedea aici pe micutii mei: http://picasaweb.google.com/khristin107/Halloween08#
Revenind on topic, eu mai am vreo 12 kg de pierdut dar pot sa ma laud ca am pierdut cam tot atatea pana acum , dar din moment ce inca alaptez nu pot sa spun ca sint gata sa le pierd prea usor pe restul ramase, asa ca mai pastrati-ma pasiva in lista pana ce revin in forta alaturi de voi . Vad fete ambitioase aici, ceea ce ma bucura poate ma ambitionati si pe mine, vreau sa rodez si eu banda din dotare cu spor . Pt. fetele care se plang de depresie va recomand un film care sa va scoata din starea respectiva You don’t mess with Zohan.
Carolinah, please nu ma scoate din lista ca am ganduri mari.
Cami, cum e mititelul din burtica? Cand se anunta marea intalnire?
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Delidana spune:
Mihaser, ce intrebare timpita , eu le-as fi raspuns "cit sinteti dispusi sa ma platiti pentru orele suplimentare?"
Zuzi mersi pentru urari. Never ever sa nu te mai sui pe banda fara adidasi, ii speli frumos pe talpa si nu se murdareste ci ramine ca noua....o perioada...
Madelaine, succes la coborit/urcat scari, un exercitiu foarte bun pentru picioare.
Tzuni, cum a fost in weekend?
Khristin, ce domnisoara mare ai, sa-ti traiasca, iar cel mic parca e o papusica, se vede cit de mult il iubeste surioara lui.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Zuzi ce fain ca ninge la voi! spor la alergat!
Delia am vazut ca iti trebuie cantar! eu asta ce il am acum cred ca la Metro mi l-am luat, korona, arata procentul de grasime, apa si nu mai stiu ce ca pe mine astea nu ma prea intereseaza, insa e bun si n-a fost scump! cred ca pana in 35 euro! iar bateriile tin mult! abdomene mai fac, dar nu mai asa des!!! in schimb mananc cioco ca o nebuna!
khristin m-am uitat la poze si tare dulci mai sunt amandoi!!!
mi-a comandat sotul o camera foto noua, ce bine!!!
Crys,Marilena,Carmen E.,tumpi,vik,Mik,Laura unde sunteti???
eu astept sa inceapa filmul.
violeta70 spune:
Buna seara!
Delia la multi ani pentru tatal tau!
Caro si Gabriela sa va traiasca sotii, sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna cu toata familia!
Carmen intr-adevar humusul este foarte bun si se gaseste in supermarketuri. O firma buna este daca nu ma insel "Vico". Dar la ce bine gatesti tu cred ca mai bine incerci si-l prepari acasa.
Azi am fost la sala, dupa o zi infernala. Se pare ca acest sfarsit de an va fi unul groaznic. Auditul nu mai pleaca de pe capul nostru, in fiecare zi mai vor cate ceva. Cred ca ne prinde anul nou cu ei pe cap. Pe 29 decembrie am inventar la marfa (cred ca v-am mai zis). Sper sa ma odihnesc si eu in ianuarie ca deja nu mai rezist.
Merg la sala si maine si poimaine, ca-mi expira abonamentul. Dupa cred ca mai merg in ianuarie pentru ca sala o sa se inchida de sarbatori.
Anda superba zapada, dar nu pot spune ca ma omor dupa ea. In poze imi place si la munte. In oras nu pot sa o sufar. Carina este o dulceata de fetita, sa-ti traiasca.
Pupici la toate fetele, fara exceptie
Tzuni spune:
Salutari de seara!
Khristin, sunt minunati copiii! Si ce-a mai crescut fetitaaaaa si e frumoasa foc!
Zuzilici, am bagat gratar de pui si muraturi la greu. Vroiam sa-ti zic ca acu' dupa ce ti-ai luat banda de alergat, trebuie sa-ti iei un pittbul care sa te "mobilizeze"
In seara asta am urcat-o pe Meri in masina si-am dat o tura de oras, sa vada luminitele. Se minuna de' parca vedea Parisul O scumpa....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog