Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta70 spune:
Buna ziua!
La Multi Ani! Delia si Diana! precum si tuturor celor cu numele de Nicoleta si Nicolae! Sanatate, fericire si noroc!
Cris sanatate si bafta la analizele urmatoare!
Tzuni bine ai revenit! de cand esti mamica gatesti numai bunataturi, sau nu mi-am dat eu seama si asa gateai si inainte.
Gusta pe unde esti? vezi, Tzuni a revenit asa cum a promis de Mos Nicolae!
Se pare ca sora-mea Dordia nu a reusit sa intre, asa ca mai bine Caro trece la raport stagnare . Vedem saptamana viitoare cum va fi.
Va las acum ca merg sa ma odihnesc putin.
Va doresc un week-end cat mai placut,
Pupici la toate fetele
yubi spune:
Buna ziua ! LA MULTI ANI !tuturor sarbatoritelor de astazi Nu am mai intrat de mult pe net si nu sunt la curent cu ce se mai intampla pe subiect.Sper ca sunteti toate sanatoase si nu sunteti afectate de criza financiara.Mephala ,multumesc de intrebare, fetita mea este bine acum. A avut o pneumonie de aspiratie ,care s-a tratat foarte greu ,a luat 3 saptamani antibiotic (4 antibiotice),dar ma bucur ca a scapat de bronhoscopie.Eu nu reusesc sa ma mobilizez deloc ,sa tin vreo cura de slabire. Imi propun mereu ,dar nu ma tine mai mult de 1-2 zile Sper sa reusesc pana la urma sa ajung la greutatea mea normala...poate anul care vine Va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi
mihaser spune:
Salut fetele!
A venit mosu`...azi am baut un pic de Sangria...nu m-am putut abtine! Am papat azi dimineata o banana, la pranz tocanita cu acrituri si un pic de ananas (mor dupa ananas mai nou!), iar seara papa salata cu un picde ulei de maline...mi-am luat baby dolceza...In TM s-a deschis un magazin cu tot felul de minuni italiene (prosiuto, cascaval si branza, paste, etc)...au niste tortuletze...Carina trebuiea sa le vezi! O sa le fac poze!
tuturor celor care sarbatoresc azi!
Sabina sa-ti fie de bine! Iti sta f bine noua tunsoare....Stii eu nu am curaj sa ma urc pe cantar, dar tot cam cat tine sunt!
Claudia si noi am avut varicela anul trecut...baietelul meu a luat-o de la mine. Eu am facut-o in a 13 a sapt de sarcina...am fost disperata. Al meu nu prea s-a scarpinat si i-a trecut destul de repede!
Va pupam!
hcclara spune:
Salutare!
Danielanu, nu l-am scos afara, nici n-am sa-l scot mai vreo saptamana!cat stai la Cluj de data asta? distractie placuta la ziua nepoatei!
Tzuni, uite la asta ma gandeam http://www.flpaloevera.ro/catalog/igiena-personala/aloe-lips.html, dar daca zici sa am grija, nu incerc! Am auzit pe multi zicand ca e bun la ft multe, pt acnee, hemoroizi, etc si am 2 bucati noi, si de asta ma gandeam daca ramane cu urme sa incerc.
Roxa, pai stai nu te gandi inca la banutzi, ca trebuie sa ii primim mai intai . rabdare 6 saptamani pana ni livreaza. (6 saptamani inseamna la astia 12!) sa stii ca azi am fost in oras si am intrat intr-un magazin de papuci si mi-au sarit niste balerini argintii in ochi, dar simpli, fara bareta si costau 70 euroi!
Fetelor, si eu am cumparat o perioada de timp numai pangasius ca tare imi placea, insa apoi am vazut ca e din aquacultur, si n-am mai vrut!insa banuiesc ca nu e vreo problema, am eu pitici pe creier cateodata!
Sabina ce bine ca Sofia a avut putine bube, acum gandindu-ma la Marc si el a avut ft putine in comparatie cu Luca!!! crede-ma n-ai avea unde sa-l pupi ca e plin, si sunt asa urate, ca le-a spart pe toate cu scarpinatul, desi eu l-am pudrat si dat cu lotiune de la dr cat am putut! si daca acum ar fi sa aleg, as alege vaccinul fara sa ma mai gandesc!
Asa ca fetele cu copii care n-au avut varicela inca, sa va ganditi si voi bine daca sa va vaccinati puii sau nu, eu nu mi-am imaginat ca putem primi asa o forma urata!
va las acum, sunt pe tocuri si in dilema mare-mare ca mi-am comandat 2 numere si nu stiu pe care sa-i opresc, cei mai mici oare se largesc putin daca sunt din piele???(ma cam strangla un deget) ceilalti imi sunt mai comozi dar parca prea largutzi si mi-e frica ca cu ciorap alunec si inot apoi in ei...asa ca asta e problema mea acum (iar pe amandoi nu-i pot avea ca nu-mi permite bugetul)
pupici!
Claudia
edit: am vazut ca nu gaseste linkul de la aloe vera, e un balsam de buze!
puskin spune:
Buna seara,
M-am cam plictisit aseara la party...
Astazi am cam lenevit de dimineata si dupa pranz am iesit la cumparaturi ca batea vantul prin frigider.
Astazi ma culc devreme, deja mi-e somn...
Revin mai tarziu.
Ruxandra
mephala30 spune:
vin de la bucatarie, am facut o praji cu foi lica si crema de rahat cu lamaie.
Acum ne pregatim sa facem baie baietilor.
Clau, fara sa eziti: ia-i pe cei mai mici.
Roxa, sa-ti spun cum fac eu pestele: il portionez, pun sare si piper, il arunc in tigaie teflonata, storc juma de lamaie, pun capac si las focul mediu. In cateva minute e gata, . Il servim cu mujdei de usturoi, obligatoriu.
Tzuni, am gasit in Kaufland file de pangasius cu 9 ron/kg si rechin cu 10 ron/kg. E bun si rechinul, dar mi s-a parut mai sec: e numai muschi, n-are pic de grasime.
Carmen cu Iustin si Teodor
Tzuni spune:
Multumesc, Mephala,o sa incerc si eu.
...am crezut ca ai pile la ocean si-ti aduce cineva vreun rechin de-acolo.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
mephala30 spune:
daca (si cu parca) aveam pile, comandam caracatita. Nu stiu ce gust are, dar suna periculos de bine, .
Carmen cu Iustin si Teodor
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 daca (si cu parca) aveam pile, comandam caracatita. Nu stiu ce gust are, dar suna periculos de bine, . Carmen cu Iustin si Teodor |
...da' crezi ca caracatita vine in lesa pana la Iesi?
Tzuni spune:
Gataaaaaaaaaaaa, a fost Mos Nicolae si la noi, a lasat darurile, ne-am distrat si-acum Meri zace impuscata in pat. Doarme tun.
Am avut o intalnire cu Mos Nicolae f reusita...cu scenariu....cizmulitze, batai la usa, Mos rapid si daruri multe. Meri era topita dupa daruri, n-a prea interesat-o ideea ca Mosu a lasat darurile si a plecat! Ce faini si ce usor de frraierit sunt copiii!
Noapte buna!
Ne revedem dimineata la cafea!