Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
CosmyB. spune:
Vroiam sa-i urez lui Lucas de Bitza la cat mai multe lunite!!!
Tzitziri prima pagina arata f f bine multumim!
Pozici
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
Eva scump foc flacaul tau e tot mai mare, iar tu esti foarte frumoasa
Si piti a mea doarme numai pe spate si cu caputul intr-o parte! oricat de mult m-as chiui sa o culc pe o parte, o gasesc tot pe spate.Asa ca o las asa, ma deranjeaza doar ca prefera sa tina capul numai pe partea dreapta, il intorc si ea il intoarce la loc sper numai bsa nu se deformeze capul pana reusesc sa o dezvat.
Pozici
Mami super happy de Maya
dyanira spune:
Bitza si noi suntem la fel.O fi puseul de 3 luni nu stiudar simt ca nu mai pot nici noaptea nu mai doarme bine se tot trezeste.Oare cat tine??????????Ca azi e a 4 a zi la fel.Seara e parca cel mai rau.
Felicicstai linistita.Andrei a avut o perioada de 1 luna cand a dormit numai pe burta altfel nu vroia sa doarma niccum daca adormea pe spate dupa 10 minute era treaz.Dar singur nu a mai vrut pe burta de vreo 2 sapt nu vrea neam pe burta.Daca il pun pe burta se intoarce singur pe spate si e mandru nevoie mare de asta.Dormitul pe burta il ajuta la la ameliorarea durerilor de la colici dar acum ca a scapat de ele nu mai vrea pe burta.Asa o sa fie si Falkone o sa vezi
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui _giulianna_
L-am vazut si eu pe mothercare dar mi se pare destul de scump. Nu stiu exact dar sotul mi-a zis ca ar veni cam 7-800.000 plus cheltuieli de transport... Plus ca la mine e dezavantajul ca n-am card in euro... Asta e, mai caut, as vrea sa-l imbrac pe Edi in Mos la primul lui Craciun. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Am fost mic dar m-am facut mare |
E 12 lire, am avut 10% reducere si la transport ne-am cuplat mai multe. Pretul final nu va depasi 60 ron. Sa vedem calitatea ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
bitza2008 spune:
Anca, Cosmy va multumesc!
Dya am citit ca puseul dureaza 2-3 zile pana la o saptamana. Trecem noi si peste asta
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
kid2003 spune:
Nocom multumesc din suflet, sper sa fie si mie la fel ca la tine. Nu te supara ca nu au raspuns fetele, probabil nu au stiut ce sa zica, eu am noroc ca mi-ai raspuns tu, ai trecut prin aceeasi experienta Ma bucur ca printesa papa bine acum!
Bitza e mortal Lucas in chip de ajutor al lui Mos Craciun. Trebuie sa imi pun rotitele in miscare sa am si eu o rochie de Craciunita pentru Maria
Eva foarte frumos flacaul tau! Si ce tricou Ecko are...dar si geaca m-a dat gata. Sunt din Franta presupun, ca p-aici nu am vazut asa haine smekere!
Muuh Iti multumesc mult de tot pentru oferta! intr-adevar in dna Musat nu am eu mare incredere dar tot pe dansa vreau sa o sun maine. Sta la 2 strazi de mine si mai e si soacra unei prietene din parc...asa ca motive sa ma ajute are, nu stiu insa daca poate Ca din ce mi-a zis mie la spital nu am simtit asa o mare implicare, dar omul merita o a doua sansa si sunt gata sa i-o ofer. Daca nu ma descurc cu ea iti spun...daca totusi vb cu cunostinta ta intre timp, cred ca ne-ar folosi sa mai avem nr de telefon al unei consultante LLL acreditata...asa de postat pe prima pagina. Stiu ca Simodina are nevoie de un consultant, trece si ea prin niste faze cu Mara, mai usoare decat ale mele.
Felicic noteaz-o undeva (adica datta cand era sa cada din pat). Asta e, se mai intampla, Alex a luat prima tranta la 5 luni, din pacate e destul de inevitabil. Pup Falkone cel dragut!!! Si iar ma faci sa mor de ciuda cu piftia ta de curcan!!!
khristin spune:
Bitza, m-am indragostit de Mos Craciunelul tau ...super cool costumul
Eva, noi in casa vorbim doar romaneste, dar in ciuda acestui fapt pt. ca Yasmine a inceput sa mearga la daycare f. devreme, paradoxal a vorbit prima data in engleza, intelegand desigur tot ce i se spunea in romana, dar alegand sa se exprime cu incapatinare numai in engleza . Si asta a durat pana anul trecut cand am mers in vacanta in RO si fata a trebuit sa reactioneze cu alti copii in limba romana. Astfel si-a dat drumul in sfarsit fata mea sa comunice si in limba romana, dar prima ei limba ramane tot engleza. Acum se converseaza cu bunicii zilnic numai in romana, are fluenta f. buna, dar nu vorbeste ca o romanca adevarata, o recunosti imediat dupa accent . Faza cea mai dura a fost cand am mers la o petrecere in RO si fiimea pe vremea aia raspundea in engleza la tot ceea ce-i spuneau copiii, nerealizand in prima faza ca respectivii copii nu intelegeau ce spune ea, cand ea ii intelegea perfect . Si un baietel a venit cu o observatie bestiala : « Mami, mami, uite fetita asta vorbeste chiar bine engleza » , nedandu-si seama ca ea e vorbitoare nativa. Am ras de n-am mai putut la faza aia, si acum ne-o amintim cu drag. Din septembrie de cand a inceput scoala, a inceput sa rupa si-n franceza binisor, deoarece toate materiile ei sint predate in limba franceza. Si uite-asa stam noi cu trilingvismul. Oricum, copiii prind fantastic de repede cand sint stimulati .
Piolica, ce fel de patch-uri sint acelea ? Au vreo denumire ca poate le incercam si noi aici. Ce-mi face nora?
Vad ca sint mamici tare stresate de greutatea copilului. Aici nu prea se poarta cantarele acasa, asa ca stam in ignoranta si urmeaza sa vedem cum a evoluat domnisorul nostru in ultima luna cand mergem la control. Eu cred ca as ceda stressului, mai bine aflu la fiecare luna cum sta baiatul. Sint oricum curioasa si eu.
Vis-a-vis de socializare, noi cum spuuneam am mers in colectivitate de mici, dar ne-a prins tare bine ulterior. Ne-am calit, iar acum nu mai racim nici iesind la minus 35 grade , plus ca e un copil dezghetat si comunicativ, care nu a stat deloc dupa fusta maica-sii. Nici mie nu-mi vine sa cred ca am incheiat déjà etapa gradinitei si am ajuns la scoala. Maine poimaine ajungem la liceu
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
piolica spune:
Kristin, se numeste EMLAPATCH. Nora ta face super bine, adica doarme dusaaaaa!!!! tocmai ce ne-am intors de la plimbare.
dragutza de ea continua sa doarma in carucior. am lasat-o acolo ca nu vreau sa o trezesc.
Bitza, unde e Lucas???? ii caut poza si nu o gasesc! Help!
Evadraga, feciorul tau e un dulce! e asa smecheros in costumasul lui de dus in vizita la bunici!
Miruna, gata, te-ai hotarit, pleci? Sa fie intr-un ceas bun!
felicic dar nazdravan mai e feciorul tau! pai daca voi i-ati luat haine de aviator, la ce te asteptai? baiatul a vrut sa zboare! sa stii ca si pe Elsa o tin cu greu, bine ca mi-ai zis, asa o sa stau cu 7 ochi pe ea, ca cine stie, cu sau fara costum de aviator, o sa-mi zboare. a mea se rostogoleste in pat, e ca un ursulet! de citeva nopti, face ea ce face si ajunge cu capul in partea cealalata a patului. cred ca se impinge in calcaie, habar nu am.
Mamica fericita de bebelina Elsa
bitza2008 spune:
Piolica o gasesti la semnatura mea!
Kid, Khristin
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Piolica o gasesti la semnatura mea! Kid, Khristin FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) poze |
E NE-MAI-PO-ME-NIT.... extraordinar, nu-mi vine sa cred ce mos tinar avem anul asta.
Mamica fericita de bebelina Elsa