La multi ani, Romania!

La multi ani, Romania! | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

M-am uitat de dimineata putin prin presa, nu prea mi-a placut ce am vazut, asa ca am inchis, si m-am hotarat sa ma bucur de ziua de astazi, fiind ziua tuturor romanilor, sa fac din aceasta zi o sarbatoare uitand de politica si grijile zilnice.
Asadar, mi-am imbracat frumos baiatul pentru a merge la gradinita (buburuza mica inca doarme), i-am pus cravata (cum ii promisesem) si insigna cu tricolor, i-am pregatit steguletele (le va da colegilor stegulete tricolore) si am "recapitulat" ce si cum cu Ziua Nationala, ca sa fie pregatit sa raspunda la intrebarile profelor. El era foarte entuziasmat, si ma bucur sa spun ca mi-a transmis si mie acest sentiment, astfel ca sunt plina de "elan creator" . Ma duc sa ornez tortul facut aseara dupa culcarea piticilor, dupa care vreau sa incep sa gatesc casa de Craciun, ca deja am inceput sa simt ca de sarbatori.
Inainte de a face toate acestea, vreau sa urez tuturor un senin LA MULTI ANI!!! si sa va sugerez sa va bucurati de aceasta zi, pentru ca e o zi speciala si frumoasa. Haideti sa lasam pe maine grijile si tristetile (indiferent de natura lor) si sa serbam ziua aceasta!
Inca o data
La multi ani!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

"pe 1 Decembrie te asteptam cu mic cu mare sa ne unim intr-o imbratisare!"
http://www.lumebuna.ro/2008/11/14/free-hugs-1-decembrie-2008/

ROMANE, FII MAI NEAMT!
http://www.roneamt.ro/

La Multi Ani, Romania!!!
http://flickr.com/groups/romania-mycountry/pool/

>:D< Cristina >:D<

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA !!!!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Romania!!! Ma rog la Dumnezeu sa ai un destin mai bun decat pana acum si oameni mai putin corupti la conducere!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

da, La Multi Ani.

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

La Multi Ani tuturor romanilor!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor,La multi ani Romania!!!

Poate ca sunt penibila, o optimista penibila insa sper intr-un mai bine de dragul copiilor nostri!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

La multi ani tuturor romanilor oriunde ati fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI ROMANIA SI LA MULTI ANI ROMANI!!!

Sper ca macar copii nostrii sa traiasca intr-o tara mai buna, mai curata si mai sanatoasa!!!

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

La multi Ani Romania !

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput