CONCURS FOTO: 2008 - albumul CLIPE DE VIATA
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Multumesc,
au aparut si pozele noastre...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
bernix spune:
Si-ale mele, si-ale mele sunt in album in sfarsit!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Mariaa spune:
mie imi place tare mult fotografia 'fiecare pe drumul lui'!
succes tuturor participantilor si abia astept sa vad poze si mai frumoase
un copil creste in inima mea
kriss79 spune:
pe ultima suta de metri, am trimis si eu dimineata poze.inca nu am primit mail de confirmare..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
crengu75 spune:
Si poza noastra a aparut. Multumim
Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Caprioara spune:
Au aparut si pozele noastre, multumim.
Dar am o intrebare pentru organizatori: le mai editati inainte sa le puneti? Una din pozele mele are vizibil ceva schimbat, si aici ma refer la culori si/sau contrast. Aici originalul, iar in concurs e pe pagina 6 acum. Eu varianta din concurs o vad, cum ar spune soatza, "arsa" .
E corect ce spun, sau numai la pc meu se vede diferenta ?
Va rog sa nu va suparatzi pe mine ca intreb .
pup you all,
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ciuf spune:
Caprioara, de la calculatorul meu , poza din albumul tau are culori mai sterse, iar cea de pe DC pare cu culori mai vii. O prefer pe cea de pe DC.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
desprecopii spune:
Caprioara, le dam o ajustare cromatica pentru a prinde culori mai frumoase. Este in interesul frumusetii pozei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ancadragoman spune:
Imi place f mult poza ak11 dar am si eu o intrebare ...ak1,ak2,ak11si ak21 nu sunt trimise de acelasi user?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2