Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 4
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 www.evolutionclimbing.org/" target="_blank">fratele meu drag,fost campion al Romaniei,al 3-lea antrenor din State la juniori free climbing stiu ca nu-i momentul ptr voi dar ptr mine e,sunt mandra de el,de mine nu,asta e, www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
Woowwwww, ce fratelo ai draga...
Claudia, sper ca ai avut o zi frumoasa ca tine, si inca nu s-a terminat...
Maria, ce frumos ai scris...
periplul 'sfant' pentru sufletul meu ,
cat de frumos...
Ma bucur ca v-au placut pozele, sper ca ati observay cat a crescut Ines, ca deja mi-e pana la umar...
Gabi, vroiam sa-ti zic ca arati trasnet, si ia-o te rog ca un compliment...
Fug sa-i pregatesc pachetzelul la sotz...
Aaaa, am si io dupa indelungi asteptari, ca pe ghimpi, una bucata ragusita, si fonfanita, doar atat, fara febra si alte simtome, aaaaa,cam fara pofta de mancare, da la noi nu-i problema asta...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Buna seara dragelor.
La multi ani CLAUDIA! Iti doresc tot binele din lume si sa fii fericita alaturi de familia ta!
Deya ti-am trimis PM sper ca l-ai primit ti-am trecut si nr de mobil al lui sor'mea.Cred ca esti singura care ai vazut ce am scris.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gonghy Buna seara dragelor. Deya ti-am trimis PM sper ca l-ai primit ti-am trecut si nr de mobil al lui sor'mea.Cred ca esti singura care ai vazut ce am scris. Varsta Maya Maria (19.09.2006) Povestea zanei Maya Maria Poze cu noi TIMISOARA,IMPREUNA! "Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!" |
Laurelu, ba si io am vazut ce ai scris, toate am vazut, stai calma, cand om avea nevoie te bipaim noi sa ne dai tel si adresa surorii tale...pentru cosmetica, ca la coafura nu le dau eu voie...sa-si schimbe stilista...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gabirus spune:
Tu, Doris, ma faci sa rosesc Cum a fost cu domnisoara azi? A iesit bine?
Pentru restul fetelor, in traducere: ne-am intalnit azi - eu si Doris - pe holurile Realitatea TV, cu care eu sunt vecina (insa doar pentru scurt timp, ca ne mutam) la job.
Claudia, crede-ma pe cuvant ca valoarea umana nu sta in cariera si in ceea ce privesc altii drept succes sau insucces. Daca te-ai departa putin de "imaginea publica" si "gura lumii", ai sti ca esti un om deosebit exact asa cum esti. Pentru ca esti un om bun, o mama minunata si o femeie curajoasa.
Si ceea ce spun e sustinut tocmai de ceea ce se intampla peste tot azi in lume: cad toti ca la Domino, iar iluzia banilor se imprastie ca o ceata care se pusese pe ochii nostri. Ce ramane? Greu de zis ...
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
aidaciolac spune:
Clauditza multa sanatate si tot ce iti doresti si anul care vine sa devii mai nesimtita ... auzi domne sa gateasca de ziua ei ... cat despre fratelo wow
... nu te supara pe mine
Fetelor treaba a ramas asa cum am plecat azi de acasa , a ales www.mobexpert.ro/popup_image.php?pID=1191" target="_blank">ASTA ... am fost si noi prin oras la cateva magazine de mobila dar ce a ales a ales stie asta ce vrea ... partea proasta e ca trebuie comandat si abia marti (cica) ajunge la noi. So , maine mergem sa comandam
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
gabi, pe unde ai umblat femeie pana acuma...
claudia, eu iti urez nu sa fii mai nesimtita anul viitor ci sa te apreciezi mai mult! sa ai grija si de tine mai mult! o seara faina sa aveti
buffy, pup mogaldeatza mica si carliontzata
deya, cand te operezi?!
gwendoline, nu mai dai pe la noi?? ce face bb din burtica?! dar haka girl?!
doris, tin pumnii sa nu se lase cu raceli!! legat de ce am scris, nu scriu din carti. e pur si simplu ce simt. prietenii stiu de ce!
si-I multumesc lui Dumnezeu ca am avut puterea sa trecem prin ce am trecut, si ma simt binecuvantata ca simtim ce simtim amandoi acum. atat
si cum scriu pe aici de tot felul, simteam ca trebuie sa va zic si asta
si va mai zic atata si ma duc sa fac papricash: am gasit masina
e Opel si e faina. joi facem test la service si daca e ok totul, pe week-end ma dau cu Opelul
looking for my sunshine
+12
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
aidaciolac spune:
Mariaaaaa opel si atat nu e destul da mai multe detalii
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
tocma' am vorbit cu deianira legat de pregatitul vizitei la copii si am primit urmatoarele recomandari:
1. a se lua una bucata Redbull inainte de vizita la centru
2. (contrazice putin punctul 1. dar ne descurcam noi ) sa mergem ODIHNITEEE!!
3. vom strange fiecare ce putem (nu mai reiau lista..) si le ducem la gramada! nu in pachetele gata facute pentru ca cei mici cu siguranta vor gasi ceva mult mai interesant in pachetelul celui de langa. asa din 'sac' se dau jucariile, hainutele, fructele si ce mai avem.
4. jucariile vor fi interesante pentru prima parte a vizitei - adevaratul cadou fiind atentia noastra deci, somn de voie inainte de vizita
5. cel mai probabil vizita o sa fie vineri, in jurul orei 4-5 insa asteptam confirmare din partea centrului cand ne pot primi! in wk copii sunt luati in invoire din centru.
6. vom putea sta de la o ora in sus cat rezistam, joaca sa fie...
am terminat papricashu intre 'nshpe telefoane...azi a fost ziua telefoanelor, jur...cred ca am modelul pe ureche infipt deja
va tzuc si somn usor sa aveti
p.s. aidule, e bunaaa, buna raaauuu
looking for my sunshine
+12
byron katie
deya spune:
Claudia lasa ca iti ramane papa pentru maine.Ce rani ai la maini?ai grija sa nu devina mai grav
Gongy am vazut am si notat numarul dar nu am sunat ca sunt prinsa cu ultimele pregatiri pentru operatie imi caut de nebuna pantaloni scurti.
Doris incepe Ines de anu asta cu cadourile pentru voi?
Mariaa calatorie placuta in Ardeal si daca poti sa asterni pe hartie impresiile daca vrei sa imparti cu altii.Luni seara plec marti dimineata e operatia.
Va pup in gasca
Am o stare nasoala am fost la dansuri si am plecat cu lacrim in ochii stiind ca nu o sa mai dansezsi colac peste pupaza vineri aveam spectacol....asta e...
Mariaa spune:
sa aveti o zi frumoasa
looking for my sunshine
+12
byron katie