Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 20
Mariaa spune:
nu steti pe treaba voastra, inca banganiti
io ma duc sa ma culc, v-am tzucat 
looking for my sunshine 
+12
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie 
silvana75 spune:
io ma duc sa fac niste mici dupa care imi iau berea la purtator si ma uit la un film 
Varianta A clar Aido 
Vaiii Anda cum ai putut sa bagi atata? Nu te mustra constiinta?![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Am bagat 3 mici, sunt la a doua bere, ai mei se uita la o comedie care nu-mi place asa ca bantui pe aci
Aida, da chiar ce e? ca m-ai facut curioasa
. Legat de calatorit prin America momentan nu ne permitem dar sper sa apucam vremurile alea, dupa cum vorbesc astia cam vin vremuri cacacioase, singuru lucru bun e ca s-o ieftinit benzina de la $4 si ceva galonu la $1 si ceva.
Mihi, am ramas datoare cu un raspuns, ma intrebai daca am pregatit cizmulitele? nu, pentru ca, din nu stiu ce motiv, noi nu-l tinem pe Mos Nicolae, nu ma intreba de ce ca nu stiu sa-ti zic. Dupa cum ai vazut fiu-miu deja o scris scrisoarea catre Mos Craciun, cam scumpa, am negociat cu el s-o schimbe, ca 400 dolari pe un Wii, Play Station 4 sau XBax n-am sa dau, asa ca am convenit la ceva jucarii.
Hai ca va dau prima
sa aveti o duminica placuta
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza...Timisoara!
Silva, merci de cafa...
Aida, sper ca ai ales varianta A...![]()
si deci...nu zici ce vrea Kissy?
Anda, vai de fierea ta...iti plac dulciurile asa mult? ![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
Deci sa va tineti bine de scaune ....
... am ales varianta A si merg ca o
, husbantul dormea clar , si ma bag sa ma dau la el si cum am pus capul pe perna 

nu radeti ca nu e de ras , ca am ratat 3 doze de tratament 

si cand ma gandesc ca mai aveam doar jumatate de ora pana sa incep sa ii dau 

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Vai Aidule, si io care te vedeam dansand azi toata ziua...![]()
![]()
![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
dorisssss, ai uitat sholuuuu de cafiaaaaa ![]()
vino cu galeata ca fetele astea-s zombie ![]()

eu merg azi pana la Gataia, evident cu 'Speedy Gonzales'
sa va zic povestea masinilor la noi...Wilma e botezata asa din filmul Familia Flingstones, adica de aici asta dupa ce am fost in urma cu muuulti ani pe Cheile Bicazului si am urcat numai noi stim cum
iar pe Opelica l-am botezat Speedy Gonzales ca se misca mult mai bine la capitolul asta
ma duc sa-mi pun o cafea pe bune ca ma insir pe tastatura...
toata lumea oke in parametri, da?! 
looking for my sunshine 
+12
my love, Adriatica
byron katie 
Mariaa spune:
pfuahh, pana am copt io mesajul v-ati trezit si voi
looking for my sunshine 
+12
my love, Adriatica
byron katie 
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
Poftiti cu tot cu galetile de cafea, 

aici
POZE CU NOI