Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
silva lasa SF-urile , mai bine cumparai prajitura de la inceput ![]()
andoooooo
adicatelea ce vrei sa zici?
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
este si un 130 deschis , ca eu nu am voie sa adorm pana la 3 ca altfel (ala care isi trage un glontz in cap) ![]()
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
nooo ca si io is pe-aici. ca nu ma lasa fierea sa dorm. i-am dat ciocolata...mooolta ![]()
adicalea ce vreau sa zic...cum ce vreau sa zic? ca esti versata soro. nu te pacalim cu una cu doo. da auzi? ce e? ca m-ai facut curioasa si pe mine
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
ca sforaiti , ma duc sa ma bag langa husbant poate ma tine el treaza pana la 2 cand incep tratamentele
sau sa ma duc in garaj sa
pana la 2
...hm , voi ce ziceti?
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
nop , nop , nop , nu zic nimic 
... ce ciocolata ai mancat?
Aida
Poze cu noi
anda spune:
hmmm sa fac o lista....am mincat dintr-o punga cu mixuri, bounty si mars ..si alte doo, golit juma de punga, dupaia m-am dat la un toblerone de un km, maaare si groooos 
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
desi mergea mai bine unul dun ala la care ii care gura , apoi ochii 
Aida
Poze cu noi
anda spune:
acu ma duc sa fac un ceai si dupaia o sa incerc sa adorm in pozitie verticala. ca asa constat ca mi-e bine.![]()
cit despre matale, io zic varianta A, adica nu in garaj, ci la husbant. ![]()
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
...atunci vezi sa suflii bine in ceai , ca eu ma duc sa ma imbrac intr-o
de categorie 

Aida
Poze cu noi
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ...atunci vezi sa suflii bine in ceai , ca eu ma duc sa ma imbrac intr-o de categorie ![]() ![]() Aida Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
suflata draga da nu se duce mai jos de omuletz ca de acolo incepe ciocolata cit despre tine duamna

...
placut.
de milioane de oriAnda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara