Gravidute prin FIV (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Totul a fost super ok la morfofetala! BB e mai mare cu cateva zile! E in limite. Are de toate. Si extern si intern!
Dr a fost super dragut. Am stat 30 min. L-a intors pe toate partile. Culoare ochilor e inca neagra!
Pupici tuturor!

Bq 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Dupa ce v-am scris voua am sunat un medic de aici din Resita sa fac o programare pt saptamana viitoare si spre surprinderea mea avea loc azi pt ca renuntase cineva asa ca m-am dus si m-am linistit, bebita e fetita sigur ca am vazut putica bine, isi schimbase pozitia, nu mai statea chinuita, nu am vazut piciorusele din toate unghiurile dar nu s-a vazut nimic anormal si asta m-a linistit, dr asta a zis ca are 2484g si din punctul lui de vedere e totul bine. A zis ca am o burtica foarte frumoasa si ca nu am vergeturi deloc, ce m-am bucurat ca a zis ca burtica asa cum trebuie, eu credeam ca e cam mica. Va pup pe toate
Julia cata dreptate ai tu, mai ai un opic si nasti ce emotii am, abia astept sa ne povestesti cum a decurs totul
Bombonique ma bucur ca subteti bine asa sa fiti si peste 20 sap

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

MULTUMESC MULT fetelor pt raspunsuri
a, si ar mai fi ceva.... Maine trebuie sa ma duc la dentist sa-mi definitiveze o plombita. Nu va folosi anestezie, dar credeti ca "pistolul" ala cu lumina albastra pe care il pune ca sa definitiveze plomba este nociv??? Ca am vazut ca dr.poarta o masca pe ochi cand il pune. E vreun soi de radiatie??? Oricum o voi intreba , dar voiam sa stiu din timp
pupici 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Julia, Madutz multumesc ptr raspunsuri, eu inca nu am simtit asa ceva, dar mai am timp, nu , fetelor ce aproape sunteti! cred ca ultimile sapt sunt cele mai grele, nerabdarea si emotiile se tin de mana!
Nikisimona sper ca nasterea a decurs bine si bebe este sanatos

Luni avem eco, la particular, din punctul de vedere al spitalului sarcina evolueaza bine si nu e nevoie, dar nu rezist fara sa-mi vad minunea atatea luni.
Ieri l-am visat pe dr Tutunaru spunand ca e baiat! Sotul zice ca e fetita sau mai bine spus isi doreste fetita1 Ce conteaza sanatos sa fie!

Sa visati cu ingerasi

Bianca 28+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andicu, nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...Da' Filip al tau ce-a mai crescut, seamana cu tine f bine.
Madutz, bafta si tie, tu nasti la Euroclinic?

Fetelor voi va plangeti de tensiunea scazuta si eu de cea marita. In ultimul timp am observat ca imi creste tensiunea seara cam mult. Am sa vad marti cum se prezinta bebelina.

Mirela 37+ Diana Elena

Mergi la inceput

miha2004 merci de urari! avem 350 grame! suntem baieti mari deja!
Cred ca bb-le meu are indeletniciri artistice! adica croseteaza/tricoteaza! ma impunge cu andreaua! si e incapatanat! tot in partea stanga! si insista!
Mirela mai ai putin! Ce cadou frumos de mos!
ralucoutza cred ca masca e pt protectia dr-lui! sunt norme de igiena impuse. Pt nocivitatea materialelor consulta medicul!
Voi cat de des mergeti la eco?
Eu am pove ieri cu dr si mi-a zis ca dupa sarbatori e super ok daca ne vedem. Mi-a zis sa iau rennie pt hiperaciditate si no spa daca am contractii. De vitamine a zis ca inca nu e cazul. Oricum sapt viitoare merg si la dr de fam si voi vedea ce mai zice. poate ma mai supune la ceva teste de sange/verificari.
Voi luati ceva suplimentar?

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Miha, tot nu ai avut rabdare si te-ai dus la doc, macar te-ai linistit daca nici sotul tau nici eu n-am putut sa te linistim.
Liana, multumim, tie sarcina fara probleme in continuare iti doresc. Voi v-ati mutat in Austria?
Bianca, asa e, ultimele saptamani sunt cumplite, is tare nerabdatoare, tot caut dureri dar n-am nici dracu, ma simt perfect, nici un semn de nascare.
Bombonique, ma bucur pentru rezultatele bune de la eco, altfel nici nu se putea.
Mirela, cat e de mare tensiunea?

Julia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Bombonique, bebelina mea numai in dreapta sta si ma impinge.
Julia, pai dimineata am cam 12 cu 7 sau 7,5 iar seara imi iese 14,5-15 cu 8-9 (tensiometru electronic) si bineinteles ca in paranoia mea am intrat in panica pt ca ma gandesc la preclamsie. Dar la dr nu mi s-a gasit niciodata mai mult de 13 cu 8. Nu stiu ce sa mai zic, poate la dr nu am prins puseul. Sotul meu s-a enervat si a zis ca o sa cumpere un tensiometru clasic. O sa vedem marti la eco daca bebe a crescut cum trebuie. In continuare am sa-mi verific tensiunea cu tensiometrul electronic si daca vad o variatie mai mare decat pana acum am sa merg la camera de garda, altceva nu vad ce as putea face.

Sper din tot sufletul ca nu am dat un nou motiv de paranoia la celelalte gravidutze, pe mine m-a durut capul intr-un fel mai ciudat de m-am apucat de masuratori mai dese.

Mirela 37+ Diana Elena

Mergi la inceput

Julia
Mirela, tensiometrele elecronice mai dau si rateuri. Sunt orientative. Important e sa nu te stresezi. Daca nu a crescut peste 140 (si sa stea acolo) eu stiu ca nu trebuie sa te impacientezi. O prietena de-a mea a fost internata cu preeclampsie la 32 de saptamani dar ii crescuse spre 200! Deci la tine nu e cazul!

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Mirela, chiar e marisor tensiunea ta seara. nu stiu ce sa zic, mai bine intrebi docul. Eu niciodata n-am verificat tensiunea de 2 ori pe zi (hai ca astazi masor), si eu electrica am, dar numai o data pe saptamana masor cand imi aduc aminte. Simti ceva mai ciudat seara cand ai tensiunea mai mare?

Julia 38+

Mergi la inceput