Gravidute prin FIV (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am baut un pahar de cola si mi-am revenit. Eram cam ametita si din cauza asta am verificat tensiunea.
Bq, tin pumnii sa fie totul ok azi la eco. Sa ne scrii!!!!
Sima, ce frumos, 2 fetite... si eu vreau dar cred ca le prefer pe rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, si eu am avut tensiunea mica in sarcina si dureri de cap, mai ales in primul trimestru. Le-am rezolvat cu o cafea mica dimineata si ceaiuri de plante, mai ales tei cu musetel. Aaa, si cand ieseam la aer ma lasa durerea de cap. Sarcina usoara si frumoasa in continuare! abia astept sa ne zici ce ai vazut la eco!

Mirela_1, DOamne, nu-mi vine sa cred ca si tu esti pe linia de sosire!parca ieri ma bucuram sa te vad printre gravi! Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Merci Moni!
De dimi am facut /refacut freza (ca nu se stie ce-i trece prin cap la dr si poate vrea sa-mi vizioneze colul!)
La 16.30 am progr.
Va scriu cand ma intorc!
pupici!

Bq 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Julia75, nastere usoara, draga mea! Esti o curajoasa!

Miki mamica de Andrei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Bombonique multumesc de urari si bafta multa azi la doctor! Sa ne povestesti cum a fost !

Amzulica multumesc de pumnii stransi! Nici nu-mi vine a crede ca mai e asa putin si ca deja majoretele sunt pentru mine ! O sa vezi ce repede va trece timpul si pentru tine de acum incolo ! Mie asa mi s-a parut, dupa 20 saptamani parca a zburat!

Julia75 ! Si eu as fi facut eco la fiecare vizita, si desi dr meu e si un bun ecografist, e foarte zgarcit in ceea ce priveste eco doar pentru linistirea mamei. Uneori imi venea sa-l strang de gat ! Bafta multa si tie - mai ai putin ! Se pare ca e invazie de bebei sughitatori !

Micky 2007 - mama ce eMotii am cand vad majoretele alea - nici nu-mi vine a crede ca sunt pentru mine! Am ajuns deja aici ? O, Doamne! Sarcina usoara in continuare !

BiancaB - la mine, cand sughita bebelusa,burtica se misca sacadat (exact cum faci si tu cand sughiti) si tine cam 2-3 minute. E imposibil sa nu recunosti miscarea. La mine a inceput sa sughita cam dupa saptamana 32. Sarcina usoara in continuare !

Sima1 !

Andicu ! Multumesc de urari si majorete! Doamne ajuta sa fie bine! Azi m-am vazut si cu anestezistul - mi-a facut o impresie super: calm, meticulos, m-a chestionat de toate cele - nota 10, ce mai! Ce mare si frumos e strumful tau !

Mirela1 - felicitari pentru semnatura [bis}. Noi suntem cam deodata, cred ca nastem in aceeasi zi! Bafta multa!

Moniland si eu am avut tensiunea scazuta toata sarcina. Azi la dr, de exemplu, o aveam 11/7. Daca ai ameteli, poti incerca o cafeluta slaba dimineata. Eu am rezistat eroic pana pe la 20 saptamani, dupa aia am mai baut din cand in cand una mica dimineata! La 32 m-am oprit din nou pentru ca am observat ca o agita fff tare pe fii-mea (care si asa e o agitata de felul ei ), Vorbeste si cu dr tau!

Raloucutza eu am facut drytestul la Medsana! Vorbeste si cu dr tau, vezi ce, cand si unde iti recomanda sa te testezi ! Asa cred ca e cel mai bine! Bafta multa!
La mine la eco de 12 saptamani s-a vazut sexul - "probabil feminin" a scris dr pe foaia de observatie si asa a ramas pana la capat! Depinde si de pozitia bebe, si de performanta eco, si de experienta dr! Putintica rabdare, ca vei vedea si tu acus-acus ! Important e sa fie sanatos bebe!

Madi 37+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Vin si eu cu noutati, am fost ieri la dr si am vazurt-o pe bebita dar foarte putin pt ca statea intr-o "pozitie vicioasa" adica avea fata bagata in burtica mea deci ne arata doar un profil statea cu o manuta intre picioare, ca doar il rugasem sa se mai uite odata la sex, si cu picioarele intr-o pozitie ciudata nu stiu de ce se chinuie asa ca dr a zis ca mai are loc. Avea 2370 g la fix 34 de sapt si a zis ca sa am rabdare ca nu vrea sa imi desfaca firul de la serclaj pana la anu, a mai zis ca el era sigur ca o sa nasc prematur dar ca acum nu mai crede asta si sa nu ma mai duc la control pana pe 3 ian dar sa-l sun sa-i spun cum ma simt pe 19, iar pe 25 sa-i spun craciun fericit ca el e in Germania. Mi-a scris totusi un bilet pt un alt medi care o sa-i tina locul de sarbatori. Si uite asa am plecat eu linistita de la clinica si am tras o intalnire cu 2 burtoase, Borzasimo si Andreea, a fost frumos dar apoi toata noaptea nu m-am odihnit si m-am gandit la tot felul de lucruri urate ca daca ii ramane piciorul stramb, ca daca are un motiv de sta asa chinuita, etc... iar dimineata am vrut sa-l sun pe dr sa-i spun ca mai vreau un eco dar nu m-a lasat sotul, ca oricum nu cred ca s-a intors si tot nu am fi vazut bine. Am plecat acasa si am vazut in mama si copilul la sapt 32 copilul sta cu picioarele axact ca fetita mea.Sper a fie bine.
Liana l-am sunat pe Cata ieri ca stiam ca este in Tm dar se pare ca plecase, tel de Ro era inchis, te

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Miki01, multumesc. Tu nu mai povestesti nimic despre puiutul tau, ce face, cum va descurcati?
Madutz, multumesc.
Oare a nascut Nikisimona?

Julia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Miha, pe balerina din burtica, scoate prostiile din cap, daca nu te doare niciunde cauti tu bataie de cap nu cumva sa stai linistita si sa te bucuri de sarcina.

Julia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Andicu, Ralou,Moniland va multumesc pt felicitari.

Ralou nu stiu ce sa-ti spun, dar la mine doctorul a spus ca se vede clar 100% fetite.Sigur la urmatorul ecograf o sa-ti spuna si tie.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nastere usoara fetelor!!!!
mihaaa ma bucur ca sunteti bine..acu stai in banca ta nu te mai gandi decat ca va fi bineeeeeeee..va pupam.
bombo te astepttttt suunt aci

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput