Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 8
Annie80 spune:
neatza
So, Ache ceva pt maine? Eu la o adica daca al meu sot e la munca cred ca n-o sa comenteze daca oi veni singura
Pearl, eu nu mi-am gasit cizme...ceva purtabil (nici n-am cautat mult) ce am vazut nu miau placut , ba tocul, ba floricele, ba pilea de scaun de autobuz, ce mia placut era la cca 4000 dhs
Ce-ti face floarea? a mea s-a uscat , si da din nou
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Ohooo..sarmana floare...am aurncat-o..s-a facut urata si mirosea ingrozitor. Mi-oi lua alta..ceva arbust poate..mai rezistent.
Cizme io am din Romania...de piele.. le am de 3 ani si inca rezista.
Pearl
ache spune:
Hai ca sunte-ti mortale! Cu slip si guler de blana nu?
Cu intalneala nu maine, vinera urmatoare. Am ramas fara un cauciuc, si rezarva e cu un nr. mai mic ...
Eu cizme nu vreau, am unele de prin 2005, fara blana. Anul asta nici nu le-am purtat, ca la birou mi-e cald cu ele. Colegii sufera de frig si eu de cald. Ei zic ca eu sunt ciudata, eu zic ca ei sunt bolnavi .
Dodo , sa nu te prind ca veniti prin Abu Dhabi si nu ne intalnim!
Daca poti crede ma vaitam de 18 grade, dar era vant . Sper ca-s bine ai tai, Doamne ajuta!
Ah, eu am fost Ioana . Pe aici nu stie nimeni.
Pe mine ma streseaza job-ul meu, mai bine zis atmosfera de la servici. L-as schimba dar ma cam incurca criza asta eco, nici nu stiu ce sa fac.
Pomul de craciun si eu il mai am, am si uitat de el, noroc cu tine Pearl.
Dandum
anca
mami de bb Adam
pearl84 spune:
LA MULTI ANI DE SF. ION!!!!
Ache, mai bine zic la multi ani mai tarziu decat niciodata..dar las' ce de acum stim!
Maine si Alin lucreaza deci nu era posibila nici de la mine intalneala....
Pearl
valentinag spune:
Scuze ca dau buzna asa,da vroiam sa va trag de urechi nitelma gandeam,ia uite nene,se plang ca mor de frig la 14*,ia sa veniti acasa sa vedeti frig,-15*Aaa si azi a nins la Bucuresti,superb este!
Dodo,iti trimit poze!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
tatiana87 spune:
fetelor imi cer scuze daca va deranjez, va rog,poate imi puteti da niste sugestii.
fiica-mea lucreaza in abu dhabi si sora mea vrea sa mearga la ea in martie...e ceva problema cu viza...nu mai pot merge cu visit viza decat parintii, copiii si fratii; mai este varianta cu viza de turist dar trfebuie facuta rezervare la un hotel pentru minim 3 nopti si hotelul se ocupa de viza; nu a gasit camera la hotel mai ieftina de 500 dirhami pe noapte...nu stiti daca sunt hoteluri mai ieftine decat atat? nu conteaza conditiile ca oricum sora mea va sta la fiica-mea. multumesc!
Annie80 spune:
Neata,
LA multi Ani! cu sanatate sarbatoritei noastre
Ache spune drept, asa ati cumparat masina cu roata de rezerva mai mica ? ca aici totul e posibil... nu m-ar mira
deci pe vinerea viitoare ne vedem abia astept.
Azi si al meu munceste , drept pt care voi merge in Ajman in Cty Center, si ne intalnim acolo dupa ce termina munca.
Pearl vroiam sa va propun sa veniti si voi acolo, dar vad ca nu se poate
Tatiana ..cine se ocupa sa faca viza surorii tale? Fiica ta sau poate compania ei, e posibil sai poata faca viza cu insistente, cu o gasca de please si lugu lugu, dar poate abu dhabi e mai exigent...stiu roman care a adus prieteni, fara nici un grad de rudenie in emirate.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ache spune:
Valentina, nu dai buzna, usa e deschisa . Cred ca la -15* te doare nasul la fiecare respiratie. Sa va bucurati de zapada.
Tatiana, se da viza de vizita si pt. rude de gradul 2, si prieteni cred, trebuie sa faca cerere si daca se aproba, e bine, daca nu mai poate printr-o firma care sa-i faca viza pt. 2 luni. Adica, de ex., o firma vrea sa aduca un angajat din afara, si ca sa-l testeze il aduce intai in viza de vizita si abia apoi rezidenta. Ma rog, ideea ar fi sa aiba niste prieteni cu o firma, altfel or fi si serviciile astea pe bani, cred. La 500DHS/noapte e ieftin rau . Legea s-a schimbat de curand si e mai nasoala. Trebuie sa plateasca si o garantie de 1000 DHS si sa-i faca asigurare medicala aici, cea mai ieftina e 90 dhs plus 1000 dhs cheltuieli de viza. Garantia se da inapoi, dar parca nu 100%.
Fetelor, sa aveti un week-end frumos. Si servici usor sotilor de lucreaza azi. Pearl, nu-ti vine sa-i crapi capul cand auzi ca lucreaza vinerea? Mie la al meu, da.
Annie, ce faceti in Ajman?
Ttik, ce mai faci, pe unde mai esti?
Dandum
anca
mami de bb Adam
tatiana87 spune:
annie, multumesc de raspuns; fiica-mea se ocupa de viza, adica compania aeriana la care lucreaza i-a propus varianta asta cu hotelul si apoi de restul se ocupa ei; dar mi se pare destul de scump fata de cum a mers mama anul trecut( a dus-o fiica-mea cu visit viza)au zis ca pana anul trecut in august se putea duce si prieteni, dar acum e mai strict.
cei de la Etihad i-au sugerat sa mearga la emigrari sa vada dar ea a fost plecata 4 zile in zbor, azi si maine zice ca-i inchis acolo; sper sa reuseasca duminica...ca duminica seara iar are un zbor lung in Milano si se intoarce abia vinerea cand iar ii inchis la emigrari.
credeti ca sunt totusi si hoteluri mai ieftine in caz ca nu reuseste cu visit viza?
tatiana87 spune:
ache, multumesc si tie, acuma vad ca mi-ai raspuns si tu, mi-a spus fiica-mea si de asigurarea aia...da cam mult, acuma sa vedem ce-i spune la emigrari.
daca nu atunci prin hotel numai...asa au zis si astia de la etihad ca nu gaseste mai ieftin hotel.